Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXbox ScarlettAppMisc    
21 Augustus 2019 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
20 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
19 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(2) 
(0) 
18 Augustus 2019 
(0) 
(3) 
(4) 
(0) 
17 Augustus 2019 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
16 Augustus 2019 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
15 Augustus 2019 
(1) 
(9) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
14 Augustus 2019 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
13 Augustus 2019 
(0) 
(2) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
12 Augustus 2019 
(2) 
(0) 
(0) 
10 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(0) 
(25) 
(0) 
09 Augustus 2019 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(5) 
(1) 
(8) 
(0) 
(0) 
(0) 
08 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(2) 
07 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(3) 
(0) 
(1) 
Wolfenstein: Youngblood
Gamed Gamekalender Augustus 2019
Redeemer: Enhanced Edition
Etherborn
Belangrijk Nieuws

[GC] Eerste Marvel's Avengers gameplay
Square Enix heeft zojuist de eerste gameplay vrijgegeven van Marvel's Avengers. In de beelden zien we de diverse Avengers karakters het gevecht aan gaan binnen de Prologue, de game zelf verschijnt op 15 mei voor de PC, Google Stadia, Xbox One en PlayStation 4. »

[GC] Little Nightmares krijgt een opvolger
In 2017 wist ontwikkelaar Tarsier veel indruk te maken met Little Nightmares en zojuist werd bekend dat er een sequel in de maak is. »

[Upd.] Need for Speed Heat op 8 november
Electronic Arts kondigde eerder al aan dat we dit jaar uit mochten kijken naar een nieuwe Need for Speed. Vandaag leren we dat het gaat om Heat, een game die zich afspeelt in Palm City, een stad waar straatracers bijeen komen om beroemdheid te verwerven. »

COD: Modern Warfare met MP trailer, crossplay
In Call of Duty: Modern Warfare keren we terug naar een meer hedendaags strijd toneel, waarbij deze game goed kijkt naar diens historisch voorganger, Call of Duty 4: Modern Warfare. »

Two Point Hospital komt naar consoles
Vorig jaar verscheen Two Point Hospital, de spirituele opvolger van Theme Hospital. In de game is het de bedoeling dat je een ziekenhuis draaiende blijft houden, een ervaring die ook naar de consoles komt. »

[E3] Marvel's Avengers komt 15 mei 2020
Tijdens Square Enix's E3 persconferentie is Crystal Dynamics' Marvel's Avengers game volledig uit de doeken gedaan. Niet alleen kregen we een eerste blik op onze favoriete superhelden, we kregen ook voice cast, gratis live service en een releasedatum. »

[E3] Gods & Monsters komt 25 februari
Van de bedenkers van Assassin's Creed Odyssey verschijnt op 25 februari 2020 de titel Gods & Monsters. In deze cartooneske game maken we een epische reis door de fantastische wereld van de Griekse mythologie. Bekijk hieronder de debuuttrailer. »

[E3] Watch Dogs: Legion toont zijn NPC's
Watch Dogs: Legion was al eerder gelekt, maar vanaf de E3 krijgen we de eerste uitgebreide gameplay te zien die zich in dystopisch Londen afspeelt. Hier wordt het NPC systeem in beeld gebracht: Gaat je ''Operative'' dood, dan is het over en uit, en ga je verder met een nieuwe NPC, wat een geheel ander persoon kan zijn om de missie volbrengen. »

[E3] Microsoft onthult Project Scarlett details
Vanaf de E3 volgen de onthullingen in hoge snelheid op, maar de olifant in de ruimte is dan wel nieuws over de volgende generatie consoles. Microsoft gaf op zijn persconferentie een tip van de sluier weg. »

[E3] Darksiders Genesis aangekondigd
Uitgever THQ Nordic heeft vandaag een bevestiging gegeven van het eerdere gerucht dat er een nieuwe Darksiders aan zat te komen. De uitwerking van deze game is mogelijk niet wat je ervan verwacht had. »
 
Highlights

Stranger Things 3: The Game
Met het verschijnen van het derde seizoen van Stranger Things werd er ook een begeleidende game uitgebracht. Stranger Things 3: The Game volgt de stappen van het seizoen nauwgezet en we beginnen dan ook met een waarschuwing: speel deze game niet voordat je het seizoen gekeken hebt. In deze review staan dan ook enkele kleine spoilers. »

Bloodstained: Ritual of the Night
Een terugkeer naar de gloriedagen van Castlevania! Dat was de hoogstaande belofte van Symphony of the Night's Koji Igarashi bij de lancering van de Kickstarter voor Bloodstained: Ritual of the Night. Hij was toen een jaartje weg bij zijn voormalige werkgever Konami, waar hij geen toekomst meer zag voor de oude stijl van Castlevania-games. Het heeft hem uiteindelijk een hele tijd gekost om Bloodstained: Ritual of the Night op de markt te brengen, zodat er één pertinente vraag overblijft: had Konami gelijk om weg te stappen van die oude stijl of is er nog een plaats voor een spirituele opvolger van Castlevania: Symphony of the Night? »

[E3] De vergeten platformen van de E3
Op een event als de E3 komt er doorgaans zoveel nieuws voorbij over games dat men vergeet dat de E3 toegankelijk is voor iedereen. Ook voor de kleinere bedrijven. Ter ere van deze bedrijven een speciale feature: Wat jij hebt gemist op de afgelopen E3. »

The Sinking City
Na meer dan tien Sherlock Holmes titels gemaakt te hebben wil je natuurlijk ook weleens iets anders. Toch kon ontwikkelaar Frogwares het detectivegenre niet geheel achter zich laten en dus draait ook hun laatste titel om het nodige speurwerk. Alleen dan wel binnen een geheel andere setting dan wat we van ze gewend zijn. »

Sea of Solitude
Games zijn een ideaal medium om even te ontsnappen aan de realiteit. Een manier om je even een superheld of de belangrijke spil in een oorlog te wanen. Tegelijkertijd kunnen games ook het tegenovergestelde bewerkstelligen. Het kan ons in de emoties van een karakter verplaatsen die ons na doet denken over persoonlijke gebeurtenissen en omstandigheden. »

F1 2019
Het jaarlijks uitbrengen van een sportgame brengt diverse uitdagingen met zich mee, denk alleen maar eens aan de timing. Het liefste wil je een game natuurlijk aan het begin van het seizoen uitbrengen, toch is dit weinig realistisch. Sterker nog, vorig jaar verscheen F1 2018 pas aan het einde van augustus toen de eerste seizoenshelft alweer voorbij was. Dit jaar hoeven we gelukkig niet zo lang te wachten. »

Crash Team Racing Nitro-Fueled
Het is 2019. Een jaar waarin Aladdin, Men in Black en Child's Play in de bioscopen draaien en we kunnen racen met Team Sonic Racing en Crash Team Racing Nitro-Fueled. Als je niet beter zou weten zou je je zomaar enkele jaren kunnen vergissen, toch toont laatstgenoemde game aan dat oude bekenden ook nu nog altijd een prima indruk achter laten. »

Gamed Gamekalender Juli 2019
Gamed lanceert maandelijks een Gamed Gamekalender zodat je een overzicht hebt van de spellen die de daaropvolgende maand verschijnen. Het is op deze manier gemakkelijk om te weten wanneer je naar de winkel moet hollen. »

Project Scarlett voor een leek
Met Project Scarlett stapt Microsoft vol vertrouwen de toekomst in. In het najaar van 2020 kunnen we aan de slag met de meest krachtige console aller tijden als we af mogen gaan op de worden van Microsoft’s Phil Spencer. In de bekendmaking ontbrak het opvallend genoeg aan tech-demo’s, maar tech-termen waren er genoeg. Wat betekend een ZEN 2 processor eigenlijk? Wat doet Raytracing? Wat kan je volgend jaar verwachten? Wij zochten het voor je uit. »

Star Wars Jedi: Fallen Order
Na Titanfall en Apex Legends brengt ontwikkelaar Respawn Entertainment dit najaar Star Wars Jedi: Fallen Order naar PC, PlayStation 4 en Xbox One. Dit ogenschijnlijke passieproject van het ontwikkelteam heeft tijdens EA Play 2019 eindelijk zijn eerste gameplay getoond. In ruim 15 minuten aan beeldmateriaal zagen we de jonge Jedi Cal Kestis een Empire basis infiltreren op de planeet Kashyyyk. »

Laatste Aankopen
+/- Topic - Deel 4
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
[ALG] FREEBIES
DVD Collectie
reviews van FPGA hardware consoles
Kort Vraagje.
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
Sony's multiplayer titels gaan multiplatform?
[GC] Cell Saga in DBZ: Kakarot beelden
[GC] Oude SpongeBob in nieuwe beelden
[GC] Code Vein krijgt een demo in september
[GC] Little Nightmares krijgt een opvolger
[GC] For Honor gratis op Uplay
[GC] PES 2020 bevat Serie A licentie
DOOM Eternal duurt 18 tot 22 uur
Borderlands 3 DLC kent nieuwe locaties
Sony lijft Insomniac Games in