Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
18 Juni 2019 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(2) 
(1) 
17 Juni 2019 
(2) 
(1) 
(1) 
(0) 
16 Juni 2019 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(3) 
15 Juni 2019 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(8) 
(1) 
(4) 
14 Juni 2019 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
13 Juni 2019 
(6) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(1) 
(2) 
(0) 
(0) 
12 Juni 2019 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(2) 
(1) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(6) 
(3) 
(1) 
11 Juni 2019 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(4) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(5) 
(0) 
10 Juni 2019 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(1) 
(0) 
(10) 
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry
Star Wars Jedi: Fallen Order
Gamed Gamekalender Juni 2019
Team Sonic Racing
Belangrijk Nieuws

[E3] Marvel's Avengers komt 15 mei 2020
Tijdens Square Enix's E3 persconferentie is Crystal Dynamics' Marvel's Avengers game volledig uit de doeken gedaan. Niet alleen kregen we een eerste blik op onze favoriete superhelden, we kregen ook voice cast, gratis live service en een releasedatum.

[E3] Gods & Monsters komt 25 februari
Van de bedenkers van Assassin's Creed Odyssey verschijnt op 25 februari 2020 de titel Gods & Monsters. In deze cartooneske game maken we een epische reis door de fantastische wereld van de Griekse mythologie. Bekijk hieronder de debuuttrailer.

[E3] Watch Dogs: Legion toont zijn NPC's
Watch Dogs: Legion was al eerder gelekt, maar vanaf de E3 krijgen we de eerste uitgebreide gameplay te zien die zich in dystopisch Londen afspeelt. Hier wordt het NPC systeem in beeld gebracht: Gaat je ''Operative'' dood, dan is het over en uit, en ga je verder met een nieuwe NPC, wat een geheel ander persoon kan zijn om de missie volbrengen.

[E3] Darksiders Genesis aangekondigd
Uitgever THQ Nordic heeft vandaag een bevestiging gegeven van het eerdere gerucht dat er een nieuwe Darksiders aan zat te komen. De uitwerking van deze game is mogelijk niet wat je ervan verwacht had.

[E3] Fantasy RPG Kings Of Lorn aangekondigd
Ontwikkelaar TeamKill Media bestaat sinds 2016 en is opgericht door vier broers. Hun titel, voorheen bekend als Lorn, is een duistere fantasy RPG die Dark Messiah en Dark Souls inademt. Maar Kings Of Lorn: The Fall Of Ebris is meer dan dat.

Videogame van Jumanji aangekondigd
Bandai Namco heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Sony Pictures voor Jumanji: The Video Game. Het spel verschijnt op 15 november en laat ons spelen over de helden uit de franchise terwijl we op zoek gaan naar de kostbare Juwelen van Jumanji, de wereld moeten redden en een weg naar huis moeten vinden.

Call of Duty: Modern Warfare aangekondigd
Door eerdere geruchten is het natuurlijk niet echt een verrassing meer te noemen, toch heeft Activision zojuist een bevestiging gegeven: de nieuwste Call of Duty heet Modern Warfare en betreft een reboot voor de serie.

Death Stranding komt 8 november uit
Eerder vandaag was er het gerucht dat Death Stranding weleens op 8 november uit zou komen. Het gerucht kwam op de dag dat er al nieuws rondom het spel in de planning stond en we leren nu dat deze datum inderdaad klopt.

Ubisoft stelt Skull and Bones uit naar 2020
Gedurende de E3 van 2017 kondigde Ubisoft een nieuwe game aan onder de naam Skull and Bones. Het piratenavontuur moest doen denken aan de zeegevechten uit Assassin's Creed IV: Black Flag, toch laten ze ons lang wachten om dit zelf te ervaren.

Eerste gameplay Borderlands 3 getoond
Met Borderlands 3 keren we terug naar het land van Claptrap en zijn consorten. Hoewel de game al vijf jaar in ontwikkeling is kregen we tot dusverre nog weinig te zien. Tot nu.
 
Highlights

Rage 2
Met n van de meest belachelijke einden in een game staat Rage me nog helder voor de geest. Omdat het spel alweer acht jaar geleden verscheen leek het erop dat deze zure nasmaak zou blijven hangen, toch mochten Avalanche Studios en id Software de handen ineen slaan om een sequel te creren.

Life is Strange 2 Episode 3
In mijn review van de tweede episode van Life is Strange 2 merkte ik op dat de verdieping binnen het verhaal welkom was, tegelijkertijd voelde de tragere opzet als een stap terug. Het is een opmerking die behouden blijft in de derde episode.

A Plague Tale: Innocence
In de ene game ben je groot en sterk, in de ander klein en angstig. A Plague Tale: Innocence valt in de laatste categorie en draait om het verhaal van Amicia De Rune en haar kleine broertje Hugo ten tijde van de veertiende eeuw.

Mortal Kombat 11
Niet veel games overleven een lange periode maar Mortal Kombat is ondertussen al een gevestigde waarde. Het is dan ook normaal dat we veel verwachten van de volgende telg en Mortal Kombat 11 stelt niet teleur, tenminste, niet op de belangrijkste vlakken. Meer lees je in onze review.

Fade to Silence
Overleven in een open wereld te midden van barre omstandigheden, zo kunnen we Fade to Silence in het kort omschrijven. Het is geen genre waar ontwikkelaar Black Forest Games ervaring in heeft, getuige eerdere projecten als Giana Sisters en Bubsy. Kunnen ze hier desondanks toch goed mee uit de voeten?

Trberbrook
De Duitse studionaam bildundtonfabrik laat zich vertalen tot beeld- en geluidsfabriek. Een opvallende benaming, toch maakt hun game Trberbrook veel duidelijk. De titel loopt over van sfeer, tegelijkertijd weet het als game minder goed te scoren.

Gamed Gamekalender Mei 2019
Gamed lanceert maandelijks een Gamed Gamekalender zodat je een overzicht hebt van de spellen die de daaropvolgende maand verschijnen. Het is op deze manier gemakkelijk om te weten wanneer je naar de winkel moet hollen.

World War Z
Aangezien ik in de afgelopen maand zowel The Walking Dead: The Final Season als Days Gone speelde was ik natuurlijk de aangewezen persoon om met World War Z aan de slag te gaan. Ging ik eerder alleen op pad, daar was ik nu aangewezen op een drietal kameraden om het er levend vanaf te brengen.

Kingdom Hearts: The Story So Far
In de aanloop naar Kingdom Hearts III bracht Square-Enix met enige frequentie heruitgaven uit van eerdere Kingdom Heart titels. Zo verschenen er in 2013 en 2014 Kindom Hearts HD 1.5 en 2.5 Remix. Deze werden vervolgens gebundeld uitgebracht op een nieuwe generatie consoles en daarnaast verscheen er ook een 2.8 Remix. Als je het nieuws omtrent deze titels niet actief hebt gevolgd kan dat nu al snel tot enige verwarring leiden.

Days Gone
Het begin van Days Gone weet de juiste snaar te raken. Terwijl de zombie-achtige Freakers de wereld over lijken te nemen moet een helikopter het drietal Deacon St. John, zijn vrouw Sarah en vriend Boozer naar een veiliger oord brengen. Er blijkt slechts plek voor twee te zijn en dus besluiten ze de gewonde Sarah te laten gaan, de belofte makend dat het duo haar zal vinden.

Laatste Aankopen
+/- Topic - Deel 4
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
[ALG] FREEBIES
DVD Collectie
reviews van FPGA hardware consoles
Kort Vraagje.
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
Playground met nieuwe hint naar Fable?
Fort Boyard: The Game komt eind juni
[E3] Ontdek de wereld van Ancestors
Dr. Mario World verschijnt op 10 juli
Leisure Suit Larry: Wet Dreams Don't Dry
Assassin's Creed Odyssey met juni-update
Kombat League start vandaag
GSC met nieuwe S.T.A.L.K.E.R 2 details
Meer Pokmon Shield/Sword info op 29 juni
Jarenlange ondersteuning voor Dying Light 2