Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
07 Augustus 2020 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
06 Augustus 2020 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(17) 
(0) 
(0) 
(0) 
05 Augustus 2020 
(2) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
04 Augustus 2020 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(7) 
(0) 
(1) 
(0) 
03 Augustus 2020 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
02 Augustus 2020 
(0) 
(8) 
(0) 
(1) 
01 Augustus 2020 
(1) 
(0) 
(0) 
(9) 
(0) 
(0) 
(0) 
31 Juli 2020 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(5) 
(0) 
(0) 
30 Juli 2020 
(2) 
(2) 
(0) 
(3) 
29 Juli 2020 
(0) 
(6) 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
28 Juli 2020 
(1) 
(3) 
(4) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(5) 
27 Juli 2020 
(1) 
(2) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
26 Juli 2020 
(3) 
(0) 
(4) 
25 Juli 2020 
(0) 
(1) 
(13) 
(2) 
(2) 
(0) 
(0) 
24 Juli 2020 
(10) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
23 Juli 2020 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(7) 
(0) 
(9) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(2) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
Skully
A Fold Apart
Gamed Gamekalender Augustus 2020
Superliminal
Nieuws:

Zet een kamp op in Pokémon Sword/Shield


Door Rene Groen op 05-09-2019 om 01:06

Met de naderende release van Pokémon Sword en Shield besloot Nintendo gedurende haar Direct presentatie enkele nieuwe elementen te belichten. In de video zien we onder andere enkele nieuwe Pokémon, hoe we goed voor de dag kunnen komen en dat we een kamp op kunnen zetten. Dit laatste doe je onder andere om één van de honderd gerechten te kunnen bereiden.

Onlangs ontdekte Pokémon in Galar
Als het om eten gaat, probeert Cramorant alles naar binnen te werken wat in zijn mond past. Soms slokt hij zelfs dingen op die niet tot zijn beoogde prooi behoren. Zodra hij zich dat realiseert, spuugt hij ze gauw uit.Een Cramorant kan verstrooid zijn, maar hij vergeet nooit een Trainer die hij heeft leren vertrouwen. Ook Trainers worden echter fel aangevallen door hun Cramorant als ze zijn voedsel proberen te stelen. De Ability van Cramorant, Gulp Missile, is een nieuwe Ability die tijdens gevechten kan worden geactiveerd. Nadat Cramorant Surf of Dive heeft gebruikt, komt hij terug met een prooi in zijn mond. Als hij in deze toestand letsel oploopt, slaat Cramorant terug door zijn prooi naar de aanvaller uit te spugen.
  Category: Gulp Pokémon
  Type: Flying/Water
  Height: 2’7”
  Weight: 18,0 kg
  Ability: Gulp Missile
Het lichaam van Polteageist is gemaakt van zwarte thee en heeft naar verluidt een zeer uitgesproken geur en smaak. Alleen een Trainer die hij vertrouwt, mag zijn thee proeven. Te veel thee drinken kan echter tot maag- en darmklachten leiden.Veel Polteageist huizen in hotels en restaurants, waarbij ze zich vermommen en zich tussen het tafelservies verbergen. Omdat ze hun kracht in restjes thee kunnen gieten en zo nog meer soortgenoten voortbrengen, worden ze vaak als ongedierte behandeld.
  Polteageist
  Category: Black Tea Pokémon
  Type: Ghost
  Height: 8”
  Weight: 0,4 kg
  Ability: Weak Armor
Alcremie staat erom bekend dat hij slagroom met zijn handen kan maken. Er zijn verscheidene kleur- en smaakvariaties en versieringen voor deze slagroom op zijn lichaam.

Pokémon-kamp
Trainers kunnen een moment van ontspanning en plezier beleven met de Pokémon in hun team in het Pokémon-kamp. Als Trainers zien hoe hun Pokémon lol hebben in het kamperen en met elkaar spelen, ontdekken zij wellicht een nieuwe kant van hen die zij normaal gesproken niet te zien krijgen.Trainers leren hun Pokémon beter kennen als ze met hen met een Poké Toy of diverse stuiterballen spelen.

In Pokémon-kamp kunnen Trainers kerrie bereiden, wat een populair gerecht is in de regio Galar. Trainers kunnen afhankelijk van de bessen of andere gekozen ingrediënten diverse kerriegerechten bereiden. Spelers moeten het vuur aanwakkeren tot het sterk genoeg is om de kerrie te bereiden. Vervolgens moeten ze net zolang in de pan roeren tot ze het beste gerecht hebben. Als de kerrie klaar is, kunnen Trainers en Pokémon er samen van genieten. Er zijn vele soorten kerrie, dus kunnen Trainers proberen om ze allemaal te bereiden om hun Curry Dex te voltooien.

Pokémon-kamp biedt ook gelegenheid voor Trainers om contact te maken met andere spelers in het Wilde Land. Trainers kunnen een bezoek brengen aan het kamp van een andere speler of andere spelers in hun kamp verwelkomen tot er vier spelers bij elkaar zijn.Samen kunnen ze met Pokémon spelen of zelfs kerrie bereiden. Als een speler bij een tent komt wanneer hij lokaal communiceert of verbinding heeft met het internet, betekent dit dat een andere speler zijn Pokémon-kamp daar heeft opgezet. Een lidmaatschap van de (betaalde) Nintendo Switch Online-service is verplicht om via een internetverbinding het Pokémon-kamp van andere spelers te bezoeken. Je hoeft geen lid te zijn om via lokale communicatiefuncties met andere spelers te kunnen spelen.

Ontdek Galar in stijl
Als Trainers door de regio Galar reizen, komen ze langs boetieks en kapsalons. Hier kunnen ze nieuwe kleren kopen of een ander kapsel krijgen. Trainers kunnen uit veel kledingstukken, haarstijlen en zelfs make-up-opties kiezen als zij Galar in stijl verkennen.

Een League Card maken
Pokémon Trainers in de regio Galar maken voor zichzelf League Cards. Deze kaarten verschaffen gedetailleerde informatie over de Trainer, en ze worden overal in de regio geruild en uitgedeeld. Spelers kunnen de Card Maker-functie gebruiken of Rotomi om hun eigen kaarten aan te passen. Met de Card Maker kunnen spelers hun achtergrond, kader en nog veel meer op hun unieke League Cards aanpassen. League Cards die van andere Trainers worden verkregen, kunnen in het album van een speler worden bekeken.

Verbinding maken met spelers via Surprise Trades
In Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen Trainers de Y-Comm gebruiken om bijvoorbeeld Link Battles aan te gaan of Pokémon te ruilen. Een andere functie in het Y-Comm-menu is Surprise Trade. Een speler hoeft alleen maar een Pokémon uit zijn boxen te kiezen die hij wil ruilen, en er wordt automatisch een ruilpartner gevonden als hij zijn avontuur vervolgt. Als de speler gebruikmaakt van het internet of lokale communicatie met iemand in zijn buurt, kan er geruild worden met spelers uit de hele wereld.

Trainers weten pas welke Pokémon zij in ruil voor hun Pokémon krijgen wanneer zij hem daadwerkelijk in handen hebben.Om via het internet aan Link Trades en Link Battles te kunnen deelnemen, is het lidmaatschap van Nintendo Switch Online (betaald) vereist. Een lidmaatschap is niet nodig voor lokaal communicatiegebruik.

Kies een Pokémon-partner in de Pokémon TCG: Galar Collection
Trainers die in gespannen afwachting zijn van de lancering van de videospellen Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen ook alvast uitkijken naar de nieuwe Pokémon TCG: Galar Collection, met een van de drie promokaarten met Grookey, Scorbunny of Sobble in de hoofdrollen. Daarnaast bevat de box een bijpassend verzamelaarsspeldje, een extra grote kaart met de Legendarische Pokémon Zacian of Zamazenta als gloednieuwe Pokémon V en vier Pokémon TCG booster packs.

Dit speciale voorproefje van de series Sword & Shield is de eerste gelegenheid voor Trainers om kaarten te verkrijgen uit de aanstaande uitbreiding. De Galar Collection is op 15 november beschikbaar ter gelegenheid van de wereldwijde lancering van Pokémon Sword en Pokémon Shield.01:11  Nintendo Switch Online krijgt SNES-titels
01:02  Banjo en Kazooie vandaag naar Smash Bros.
 Reacties (0)
Geen reacties gevonden

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
Pokémon Sword & Shield
Type:
Game
Releasedatum:
15-11-2019
Ontwikkelaar:
Game Freak
Uitgever:
Nintendo
Media:
Meer media

Ga je een next-gen console kopen?