Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
24 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
23 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
22 Juli 2021 
(1) 
(3) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
21 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
20 Juli 2021 
(0) 
(8) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
19 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
18 Juli 2021 
(1) 
17 Juli 2021 
(7) 
(0) 
(0) 
16 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
15 Juli 2021 
(8) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
14 Juli 2021 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
13 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
12 Juli 2021 
(0) 
(1) 
(3) 
(0) 
(2) 
(1) 
(2) 
(0) 
11 Juli 2021 
(0) 
10 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(3) 
(1) 
(0) 
09 Juli 2021 
(0) 
(1) 
(1) 
(6) 
08 Juli 2021 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
07 Juli 2021 
(4) 
(1) 
(0) 
(0) 
06 Juli 2021 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
F1 2021
Alex Kidd in Miracle World DX
Gamed Gamekalender Juli 2021
Final Fantasy VII Remake – Intergrade
Feature:

Het beste van 1 april 2018


Door Stefan van B op 02-04-2018 om 16:52
Bron: Gamed

Bedrijven staan elk jaar weer te popelen elkaar te overtreffen met de beste 1 april-grappen. Ondertussen gaat dit ten koste van 1 april zelf, want om de grap geloofwaardig te houden wordt deze vaak al in de week voorafgaand aan deze datum gepubliceerd. Ook dit jaar is daar geen uitzondering op. Dat hield ons echter niet tegen het internet af te speuren naar de beste grappen. Daarbij vonden we er een hoop, getuige onderstaande lijst van grappen en grollen.

CD PROJEKT RED zoekt nieuwe collega
De Poolse grootmeesters achter The Witcher III zijn opzoek naar een nieuwe Designer of Game Environments, ofwel DOGE, om bugs op te graven, ontbrekende code te vangen en plotgaten op te snuiven. Geïnteresseerd? Bekijk dan vooral even de volledige vacature.


Corsair gaat de strijd aan met moderne slavernij
Duizenden hulpeloze grafische kaarten worden misbruikt ten behoeve van het mijnen van crypto-valuta. De kaarten worden massaal opgehangen om dag en nacht dezelfde herhalende processen uit te voeren. Corsair gaat de strijd aan met deze moderne slavernij en vraagt je om een grafische kaart te adopteren, zodat deze een nieuw leven ingeblazen kan worden. Een foto met de grafische kaart in zijn of haar nieuwe huis is één van bonussen die je ontvangt na het doneren aan #GPURESCUE.Minecraft verbetert graphics
Mojang heeft een nieuw standaard texture pakket uitgebracht voor de Java Editie van Minecraft. Na lang beraad zijn ze op een nieuw texturepakket uitgekomen dat iedereen zal moeten plezieren. Niet alleen zijn de nieuwe textures een genot voor het oog, ze zijn ook compatibel met het populaire .PCX formaat, één van de meest wijd verspreide DOS standaarden. Binnenkort beschikbaar op elk platform!


Final Fantasy XIV Online GO
Square-Enix is nog lang niet klaar met Final Fantasy XIV. Dit jaar introduceren ze namelijk de companion app Final Fantasy XIV Online GO. GO staat hierin voor Gathering Outdoors, want deze applicatie stimuleert je naar buiten te gaan opzoek naar lokale hotspots voor grondstoffen. Verzamel ze in de echte wereld en gebruik ze in de digitale. Met de speciale ‘Harvesting Stick’ accessoire maximaliseer je effectiviteit en kan je helemaal opgaan in het verkrijgen van die nodige grondstoffen.World of Warcraft brengt tal van extra festiviteiten
Blizzard Entertainment maakt van elke dag een feestdag in World of Warcraft. Dankzij de populariteit van micro-feestdagen als ‘Call of the Scarab’ en ‘Kirin Tor Tavern Crawl’, brengt Blizzard nu een groot scala aan festiviteiten naar World of Warcraft. Wat dacht je van een ’Yes-Fly zone’, waardoor je enkel nog kunt vliegen? Of de ‘We’re all elves now’-feestdagen, waarin elk ras een Elf wordt? Tal van goede ideeën staan hier voor je opgesomd!

Australische retailer EB games zoekt Junior Meme Associate
Nog opzoek naar een droombaan? Dan loont het misschien een sollicitatie te sturen naar de Australische retailer EB Games. Zij zijn namelijk opzoek naar een ‘Junior Meme Associate’. Hou je van dabben? Gebruik je de woorden ‘lit’ of ‘yeet’. Ben je standvastig in de wijze waarop je het woord ‘meme’ uitspreekt? Klim dan maar de pen in en reageer op deze unieke positie.


Pokémon GO gaat ultra-ultra HD
Niantic is druk bezig gamers de aandacht bij Pokémon GO te laten houden. Deze week deden ze dat met een nieuwe grafische update voor het spel. Ervaar de game als nooit eerder door de introductie van 8-Bit graphics, ongeveer twee keer de resolutie van 4K, aldus Niantic. Niet alleen dat, het aantal Murkrow dat in de digitale wereld rondsluipt is ook verhoogd. Heb jij al een shiny exemplaar gevonden?


Guild Wars 2 laat ons eindelijk zitten
Het Guild Wars team bij ArenaNet is er jaren mee bezig geweest, maar nu kunnen ze eindelijk ons van hun nieuwste werk laten proeven: de uitbreiding ‘Seats of Power’. Met deze uitbreiding heeft het Chair-team zichzelf overtroffen, binnen de game kunnen we nu eindelijk plaatsnemen op een stoel of bank. Het is één van de meest gevraagde features, en deze is nu eindelijk hier. Schuiven jullie ook aan?Rocket League introduceert experimentele ‘Embiggened Mode’
Oeps! Een specifieke numerieke aanvraag in Rocket League’s chronometer – vraag me niet hoe dit exact werkt – heeft er per ongeluk voor gezorgd dat alle hoofddeksels in Rocket League iets groter zijn dan normaal. Ontwikkelaar Psyonix verontschuldigd zich voor het ongemak en vraagt om ieders geduld.


War Thunder versiert tanks
Als je dacht dat enkel Rocket League bij hoedjes bleef, dan heb je het goed mis! 1 April is voor de ontwikkelaars bij Gaijin een goede reden om helemaal los te gaan. Er viel namelijk een speciale hat trophy te verdienen, waarbij je je tanks net dat extra persoonlijke tintje kon meegeven. Een Abraham Lincoln Panzer en Jack Sparrow Tiger behoren nu dan ook tot de mogelijkheden!


Fortnite: Mushroom Kingdom Battle Royale aangekondigd
De Australische gamingwebsite Press-Start komt het nieuws dat Epic Games en Nintendo werken aan een unieke versie van Fortnite’s Battle Royale modus. De Switch versie zal ‘Fornite: Mushroom Kungdom Battle Royale’ gaan heten. De game maakt goed gebruik van Amiibo’s, want om de 100-speler multiplayer modus te activeren zal je 100 Amiibo’s moeten scannen. Daarnaast zijn er biljoenen wapens en een asymmetrische multiplayer modus ’99 versus Boswer’.


Razer verbetert je prestaties met Project Venom V2
Na jarenlang onderzoek is Razer erachter gekomen dat niet hun gaming-accessoires prestaties binnen de perken houden, het is de gamer zelf die begrenst is. Daarom introduceert het bedrijf ‘Project Venom V2’ waarmee je de ultieme gamer wordt. Features zijn onder andere een verbeterde Trigger Finger, Eagle Eyes, Key Storm en meer!Team Rocket neemt alle Pokémon kanalen over
In een poging om Pikachu eindelijk te vangen heeft Team Rocket alle digitale Pokémon kanalen overgenomen. YouTube, Twitter en meer stonden gisteren dan ook in het teken van deze jacht. Heel even leek het erop dat ze er zelfs in geslaagd waren Pikachu te vangen, maar helaas gooide Charizard roet in het eten. Het hele avontuur is terug te lezen op de Pokémon Twitter.Rock Band 4 introduceert de Mindfulness mode
Tot jezelf komen krijgt een hele nieuwe dimensie met de Rock Band 4 Mindfulness modus. Binnenkort te verkrijgen voor de personen die in 2018 nog steeds Rock Band spelen!


Enlisted: Cuisine Royale
Enlisted is een MMO squad-based shooter die zich afspeelt rondom enkele van de meest belangrijke en beroemde gebeurtenissen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De ontwikkelaars hebben echter hun grenzen verlegd en introduceren ‘Enlised: Cuisine Royale’. Potten, pannen en ander keukenmateriaal worden nu ingezet als bescherming en bewapening. Daarnaast is het speelveld bezaaid met gratis loot boxes, die je gratis kunt openen en gratis kunt gebruiken. Vandaag is deze ontzettend toffe titel nog te spelen middels de link op deze pagina.


Remedy maakt geen games meer, maar koffie
Na tientallen jaren enkel games als Max Payne en Alan Wake te hebben geproduceerd hebben de medewerkers van Remedy een nieuwe passie ontdekt: koffie. Vandaag introduceren ze dan ook ‘Remedy Cauldron Lake Blend’, een uniek aroma waar iedereen van zal kunnen genieten.Need for Speed: Traffic Jam aangekondigd
Het officiële Need for Speed Twitter kanaal heeft een nieuw deel in de populaire Need for Speed franchise aangekondigd: Need for Speed: Traffic Jam. Dit deel bevat onder andere hete bumper op bumper actie en lange perioden van stilstaan en geduld hebben.


Gajin introduceert Silent Thunder
Ben jij het geblaas van motoren en het geknal van tanks ook helemaal beu? Dan heeft Gajin de game voor jou. Met Silent Thunder wordt de strijd onderwater voortgezet met een groot scala aan onderzeeboten. Deze stille mechanische parels beloven een revolutionaire gameplayervaring waarin enkel het gepiep van je sonar de ultieme rust verhinderd.PlayStation: The Board Game verschijnt binnenkort
Sony laat weten echt te weten wat wij gamers willen: een geheel nieuwe minder digitale en meer analoge spelervaring. Dit alles wordt gecombineerd in PlayStation: The Board Game met niet geanimeerde graphics en nul kunstmatige intelligentie. Een headset is tevens niet nodig, je kan namelijk gewoon over de tafel naar je vrienden schreeuwen. Binnenkort wordt dit nu al succesvolle bordspel aangevuld met PlayStation: The Board Game: The Video Game.


Sonic the Hedgehog komt met officiële Sanic-collectie
Het Sonic-team is misschien niet altijd even goed op de hoogte van hoe ze een degelijke game moeten maken, wel weten ze steengoed waarom Sonic nog altijd populair is. Inspelend op de succesvolle ‘Sanic’ meme introduceren ze een nieuwe en tijdelijke, officiële Sanic-collectie. Kleding, iPhone hoesjes en mokken behoren tot het wijde scala aan merchandise. Bestel snel, want op=op!


League of Legends kleed zich op zijn paasbest
Hoe beter Pasen te vieren dan in het kostuum een van een kip. Geen trek in eieren? Laat dan Pizza bezorgen! Het is deze logische redenering die heeft geleid tot een nieuw kostuum en accessoire, geheel in het teken van de feestelijkheid.Commodore 64 ontvangt Farming Simulator
Farming Simulator is tegenwoordig op vrijwel elk platform verkrijgbaar, maar helaas behoorde de Commodore 64 daar nog niet bij. Daar komt binnenkort verandering in met Farming Simulator C64 Edition. Schitterende pixels maken van dat het ongerepte agrarische landschap geheel tot leven komt. Deze speelervaring wil je niet missen, wanneer deze binnenkort verschijnt.Shovel Knight 64 aangekondigd
Niet alleen Farming Simulator neemt ons mee terug de tijd in. Ontwikkelaar Yacht Club Games doet ook een duit in het zakje en introduceert Shovel Knight 64. Dankzij de gedateerde graphics wordt er een gehele nieuwe dimensie aan de spelbeleving gekoppeld. Maar waarom nog meer hierover praten, als je het ook gewoon kunt bekijken?Guerille brengt Horizon Zero Dawn ‘Nil’ bodypillow op de markt
Horizon Zero Dawn’s hunk Nil krijgt een gelimiteerde bodypillow variant. Altijd al met deze sexy postapocalyptische jager willen knuffelen? Dat is vanaf gisteren mogelijk!


Deze opsomming maakt alweer een einde aan het beste van 1 april 2018. Welke grap vonden jullie het meest geslaagd?


09:36  The First Tree maakt overstap naar consoles
16:38  Ni No Kuni II: Revenant Kingdom
 Reacties (0)
Geen reacties gevonden

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
1 April
Type:
Feature
Releasedatum:
Jaarlijks
Ontwikkelaar:
Gamed
Uitgever:
Gamed
Media:
Geen media gevonden