Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
07 Mei 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
06 Mei 2024 
(0) 
(1) 
(2) 
(3) 
(0) 
04 Mei 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
03 Mei 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
02 Mei 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
01 Mei 2024 
(2) 
(0) 
(0) 
30 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
29 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
27 April 2024 
(0) 
(0) 
26 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
25 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
24 April 2024 
(0) 
(0) 
23 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
22 April 2024 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
21 April 2024 
(0) 
20 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
19 April 2024 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
18 April 2024 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
17 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
16 April 2024 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
15 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
13 April 2024 
(7) 
(0) 
(0) 
12 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
11 April 2024 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
Tales of Kenzera: Zau
Sand Land
Gamed Gamekalender Mei 2024
Stellar Blade
Feature:

E3 2007: Toekomst Nintendo


Door Joni Philips op 16-07-2007 om 00:59
Bron: Gamed

Vorig jaar was Nintendo de best presterende consolemaker op de E3 en dat heeft geresulteerd in een sterk jaar voor de Wii en de DS. Op de events na de E3 scoorde Nintendo echter minder sterk, op welke trend zet Nintendo verder op de E3 Media & Business Summit. Onze redactie velt zijn oordeel.

Het verslag van de Nintendo persconferentie kun je hier nalezen. De persconferentie zelf was nogal beperkt met een focus op vier concepten: de Wii Zapper, het online gedeelte, Mario Kart Wii en Wii Fit. De E3 leverde dus drie aankondigingen op waarvan twee al deels bekend waren. De belangrijkste aankondigingen, en dan vooral die voor de DS, bewaarde Nintendo voor na de conferentie. Zo werd er achteraf bekend dat er een nieuwe Advance Wars op komst is en dat Super Smash Bros. Brawl pas in 2008 verschijnt. Kan Nintendo met deze presentatie het vertrouwen van de gamewereld behouden en gaan ze een gunstige toekomst tegemoet, of gaan ze toch minder snel vooruitgaan.

Joni: Saai, saaier, saaist. Dat is de orde van de aankondigingen die Nintendo maakte op de E3 persconferentie. Mario Kart Wii aankondigen met een karige trailer en dan tien minuten besteden aan een live presentatie van Wii Fit. Nee, dat is niet de weg om te gaan. De bewering dat zij een goed uitgewerkt online platform hebben waarna ze welgeteld één beschikbare online Wii-game aanhalen is belachelijk. De kritiek ontkennen dat de Wii geen online console is, is niet gepast. Je veegt hier namelijk de kritiek van je eigen fans onder de tafels, de fans die ervoor gezorgd hebben dat Nintendo nog bestaat. Het zijn deze mensen die je moet aanspreken. Tijdens de persconferentie werd er ook te veel de nadruk gelegd op hoe goed Nintendo wel bezig is, dat weet iedereen ondertussen wel. Ik wilde weten waarom ze aan de leiding zullen blijven. In de plaats daarvan kregen we filmpjes te zien van mensen die games speelden, mensen die redelijk gek games speelden. Na de persconferentie werd het beter, Nintendo kwam met de nodige informatie en ze kondigden kortweg enkele titels uit. Dankzij deze aankondigingen werd hun beurs toch gered in mijn ogen.


Ondanks het feit dat Nintendo binnen een maand of twee marktleider zal zijn - daar twijfelt niemand aan - zitten ze in een zichtbaar lastige positie. Ze moeten zowel nieuwe mensen als gamers aanspreken en het is duidelijk dat ze nog niet exact weten hoe dit moet. Tot nu toe werden Wii Play en Wii Sports gebruikt om de nieuwe mensen te lokken en The Legend of Zelda voor de gamers, maar nu moeten ze dit soort games gaan combineren. Als ze dit willen doen met Wii Fit, lijkt er toch iets mis. Schijnbaar denken ze wel dat hen dit gaat lukken, ze hebben zelfs letterlijk gezegd dat wij fout zitten over zulke games en dat het hardcore gamers gaat aanspreken. Als dat hun tactiek voor hardcore gamers wordt, kan ik binnenkort mijn Wii terug in de doos steken om plaats te maken voor een andere console. Nintendo en de grote publishers zal het niets schelen, zij zijn al druk bezig met hun volgende Wii Balance Board games. Ook de grote kranten zoals Nikkei en Washington Post roepen uit dat de Wii gewonnen heeft. Gamers tellen voor het grote publiek niet meer mee en blijkbaar helpt Nintendo daarbij.

Voor de persconferentie van Nintendo waren de verwachtingen ook hooggespannen, ik verwachtte veel spannende DS en Wii titels zoals Disaster, maar deze bleven opvallend afwezig. Uiteindelijk verwacht ik dan ook dat beloofde launchtitels zoals Disaster niet eens meer in 2007 komen en dat we het als hardcore gamer moeten doen met Metroid Prime 3, Super Paper Mario en Super Mario Galaxy stellende dat deze nog effectief dit jaar verschijnt. Ik word namelijk toch een beetje angstig omdat deze een simpele Q4 datum meekrijgt. Anders wordt het mijn Wii-topper van het jaar ter vervanging van Super Smash Bros. Brawl. Op third-party gebied smaakt Nintendo mij niet, er zijn verbazend veel non-games aangekondigd voor de console zonder echte games die mij aanspreken. Het aantal DS aankondigingen viel op dat gebied nog zwaarder tegen, ik heb weinig gehoord van third-party DS games, maar dat kan ook aan het event zelf liggen. Er is maar weinig aangekondigd door third-party in het algemeen dus voor de DS kan dit nog wel goedgemaakt worden. Het feit dat de enige aangekondigde third-party game effectief een game is (Spectrobes 2), is zeer hoopvol. Nu alleen wachten op de volgende aankondigingen.

Michaël: Nintendo stelde voor mij het meeste teleur op E3. De Wii Zapper doet mij eigenlijk echt niets, het is gewoon de Wii controller met een gadget eraan voor mij. Wii Fit lijkt me dan wel erg leuk, maar is een beetje te mainstream. De hardcore gamers gaan met de Wii het komende jaar volgens mij een beetje op hun honger blijven zitten. Ze krijgen wel enkele leuke titels, maar buiten Super Smash Bros. Brawl, Super Mario Galaxy en Metroid komen er een lange tijd geen echte grote toppers meer naar mijn mening. De Nintendo DS krijgt er dan weer enkele leuke titels bij en zal dan ook ongetwijfeld blijven verkopen als zoete broodjes. De Wii gaat volgens mij marktleider worden door hun mainstream aanpak, maar hun heerschappij zal niet van lange duur zijn om dat ze nu een beetje te mainstream gaan en hardcore gamers niet meer langer hun plezier bij de Wii gaan zoeken.


Gideon: Een mens kan alleen worden teleurgesteld als hij/zij verwachtingen heeft. Bij de presentatie van Nintendo verwachtte ik nieuwe games te zien van zowel Nintendo zelf als enkele (grote) 3rd party ontwikkelaars. Nintendo heeft voor een andere aanpak gekozen, en achteraf gezien naar mijn inziens geen domme. De E3 is ook het moment waarop de ogen van de 'gewone' media op je gericht zijn en dus liet Nintendo zien hoe populair de Wii is; en heel veel mensen willen graag dat hebben wat populair is. Tevens toonde men aan dat de Wii voor iedereen is, met games als Brain Training en Wii Fit. Vooral die laatste kan mij weinig tot niet boeien, maar gewone media zullen dit oppikken als de nieuwe hype en alle voetbalmoeders zullen aan de slag willen met het ding. En ach, moet Nintendo gedacht hebben, die hardcore gamers bereiken we wel via het internet, waar als spoedig trailers van Super Mario Galaxy, Metroid Prime 3: Corruption, Fire Emblem etc. opdoken. En om het toch ook voor hen enigszins leuk te houden showen we tijdens de presentatie toch nog wat van Metroid en Mario Kart. Karig en teleurstellend als presentatie, want ik verwachtte iets anders. Gelukkig weet ik als gamer dan wel weer dat die andere games als Advance Wars 2 en Mario Party DS wel degelijk in ontwikkeling zijn.

Joris: Ik denk niet dat de Wii afhankelijk is van de hardcore gamers, de mainstreammarkt is veel groter en daarom is Wii Fit een goede zet. Nu Nederland in Beweging van tv verdwenen is, zal er ongetwijfeld veel vraag naar zijn. Maar aangezien ik er helemaal niet op zit te wachten om gewicht kwijt te raken, is het niet echt aan mij besteedt. Op de E3 kondigde Nintendo verder niet veel nieuwe dingen aan en ik hoop dat ze achter de schermen wel met wat leuke nieuwe franchises bezig zijn, maar de line-up voor dit jaar vind ik eigenlijk ook niet slecht. Vooral Super Mario Galaxy lijkt een feest te worden, maar ook Paper Mario, Zack & Wiki, Dewy's Adventure en Umbrella Chronicles zullen waarschijnlijk best goede games worden. De DS krijgt ook langzaam maar zeker steeds meer goede spellen, met Phantom Hourglass natuurlijk als hoogtepunt van het jaar.

René: Als er drie persconferenties op een dag zijn, moet er altijd eentje de slechtste zijn en voor mij was dit die van Nintendo. Net als Gideon al aangeeft lagen mijn verwachtingen toch hoger dan wat we uiteindelijk te zien kregen, namelijk een presentatie die zich vooral richt op een publiek waar ik mezelf niet toe reken, namelijk het non-gamers publiek. Niet voor niets werd er een kwartier lang met getallen gesmeten over het publiek wat Nintendo had aangeboord, de ouderen die ze aan het gamen hadden gekregen, de titels die meisjes nu aanspraken, etc. Een foute beslissing om het zo te brengen? Zeker niet, het is immers waar, maar ik had toch gehoopt dat ze een betere balans hadden gevonden tussen de non-gamers en zogeheten hardcore gamers in hun presentatie.

Deze balans was totaal zoek door zich vooral te richten op spelletjes als DS Cook Book, Brain Age 2, Coaching games voor de DS en natuurlijk Wii Fit. Laatstgenoemde is een uitstekende zet, maar ik had persoonlijk gehoopt dat ze deze presentatietijd voor iets anders gebruikt hadden. Ben ik dan alleen maar negatief? Dat niet, met games als Super Mario Galaxy, Mario Kart Wii, Super Smash Bros. Brawl en The Legend of Zelda: Phantom Hourglass blijft er nog genoeg over, het is alleen jammer dat Nintendo steeds minder lijkt te geven om de echte gamers. Nu is er voor het eerst sinds lange tijd weer veel support van third-party ontwikkelaars, komt de helft met non-games, niet iets waar ik op zit te wachten.

Martijn: Ik kwam halverwege binnenvallen en ik wist niet wat ik zag: volwassen mensen die op een plankje bejaarde fitness aan het doen waren. Wii Zapper. Wii Fit. Wii not want. Wii want games or Wii'll kick your ass. Uiteindelijk kregen we Mario Kart Wii (geen verrassing),l Mario & Sonic at the Olympic Games (wat?!) Medal of Honor (mwoah) en Smackdown vs Raw 2008 (leuk maar geen grote titel) als nieuwe aanstaande games voorgeschoteld. En bijna alles krijgen we pas volgend jaar. Alleen Mario galaxy krijgen we - hopelijk - dit jaar. Ik vrees dat we ook de komende twaalf maanden om goeie titels gaan smachten.

Goed, ik begrijp wel dat Nintendo nieuwe doelgroepen wil aanspreken. Dat lukt ze ook. Kijk maar naar Brain Training. Iedereen speelt het, van kleine meisjes tot hoogbejaarden. De pest alleen is dat een mainstream groep niet gebonden is aan een apparaat. Zodra er een nieuw leuk ding op de markt komt raakt ze weer uitgekeken op het oude. Kijk maar naar Furbies en Tamakochies. Hoor jij er nog wat van? Ik vrees dat de Wii hetzelfde zal overkomen. En Ninty moet begrijpen dat hun enige loyale klant de gamers zijn. Als die de komende maanden weer teleur worden gesteld, dan kiezen ze uiteindelijk voor Sony of Microsoft. En dan maakt het geen moer uit of je straks - even - bovenaan staat.

Roderick: Als er miljoenen ogen van echte gamers op je gericht zijn, wat doe je dan? Nintendo snapte er geen snars van en kwam met een bewegingsdetecterende weegschaal. Dat dit apparaat het succes van de Wii nog verder uitbreidt staat helemaal vast. Helaas boeit het de gamer niet die een enorm mager Wii aanbod gezien heeft de afgelopen maanden en met open armen zit te wachten op echte games. Games die lang op zich laten wachten, in kleine getale van Nintendo zelf lijken te komen en ook nog eens een paar games die te gemakkelijk zijn (SSB:B en Mario Kart). Als je bovenstaande indruk achterlaat bij een echte gamer dan ben je met de verkeerde inslag de E3 in gegaan. Laat Mario Galaxy maar snel komen, dat accepteer ik wel heel even als goedmaker.


09:44  Meer muziek uit Super Smash Bros. Brawl
00:59  Sword of the Stars: Born of Blood
 Reacties (33)
 Pagina: 1 | 2
Uchiha_Shadow op 16-07-2007 om 01:08 [Niv: 344 / Exp: 17178]
Geen goede titels behalve de grote 3 van Nintendo? Ahem.

Kurosaki01 op 16-07-2007 om 01:11 [Niv: 154 / Exp: 7711]
Ondanks het feit dat Nintendo binnen een maand of twee marktleider zal zijn - daar twijfelt niemand aan --- miss een idee voor een prijs vraag ofso(de presieze datum)en degene die het goed raad krijgt iets of wat dan ook ben niet zo bekend met gamed prijsvragen

btw jammer ik had zoveel meer gehoopt maar ja nintendo is meestal stil over hun projecten dus maak me geen zorgen het komt allemaal wel goed

Gewijzigd door Kurosaki01 op 16-07-2007 om 01:12

Gast (217.122.113.xxx) op 16-07-2007 om 01:46
Niet best als ik dit zo lees. Althans, niet voor de 'ouderwetse' game-liefhebber, zoals ik.

Ik denk dat ik het de eerste tijd maar even bij mijntrouwe PC houd. In ieder geval, totdat die zogenaamde mainstream-hype weer uitgehyped is. En anders maar niet. Dan houd ik het gewoon op PC-gamen. 8)

Gast (194.171.7.xxx) op 16-07-2007 om 06:52
Zoals hieruit blijkt zal de Wii een korte maar krachtige topper zijn. Zoals voorspeld. Het is voor even een super gadget, maar de 3rd party games worden minder en minder omdat het grafisch achter blijft (voor de games voor alle consoles, voor de wii moet steeds een andere versie gemaakt worden). Voor mij is de PS3 duidelijk de winnaar!

Joni Philips (Eindredacteur) op 16-07-2007 om 08:15 [Niv: 1181 / Exp: 59057]
@gamer01, dat is niet echt mogelijk omdat we geen echte datum daarvan kunnen hebben.

Gast (83.116.224.xxx) op 16-07-2007 om 09:14
ER ZIJN WEL GOEDE TITELS VOOR DE WII IN 2007:

DEZE ZIJN ECHTER AL AANGEKONDIGT EN ZULLEN DIT JAAR NOG UITKOMEN:

N!ghts: Journey into dreams.
Soul caliber: Legends.
Mario & Sonic at the olympics.
Guitar hero 3.
Dragon ball Z: Budokai tenkaichi 3.
Dragon Quest: Swords.
No more heroes.
Tales of Harmonia.
Blocks (EA-Spielber game).
Trauma center: New blood.
Dewy's adventure.
Project Rygar.

En als je dit opvoegt bij de 3 grote Nintendo games zijn dat tog aardig wat leuke games. Bovendien zijn er heel veel aankondigingen gemaakt tussen de grote evenementen door.

En: Nintendo heeft bevestigd dat ze de grote onthullingen bewaren voor de TGS 2007.

Gast (83.116.224.xxx) op 16-07-2007 om 09:16
Dit hoort nog bij de vorige post:

Crash bandicoot: Crash of the titans.
Tony hawks: Proving ground.
Fifa 2008.
EA playground.
MySims.
Resident evil: Umbrella corp. Chronicles.
Ghost squad.
Space station tycoon.
Medal of honor (Exclusive for Wii... met 32 man online bevestigd)

Joni Philips (Eindredacteur) op 16-07-2007 om 09:39 [Niv: 1181 / Exp: 59057]
Spijtig genoeg klopt je lijst niet, uit de top van mijn hoofd weet ik dat DQ Swords, Trauma Center: New Blood en No More Heroes hier pas in 2008 komen. Tales of Harmonia bestaat zelfs helemaal niet officieel. De meeste van die andere games hebben nog helemaal geen Europese datum of zijn van dubieuze kwaliteit (Crash of the Titans, komaan?)

Gewijzigd door Joni Philips op 16-07-2007 om 09:54

Gast (213.46.46.xxx) op 16-07-2007 om 10:06
Ninty, één goede tip voor een echte topper: MAAK EEN REMAKE VAN ZELDA:OOT MET TP GRAPHICS EN WII BESTURING! :X

Rene Groen (Eindredacteur) op 16-07-2007 om 10:24 [Niv: 747 / Exp: 37344]
Hoewel ik OOT een zeer goede game vind heb ik toch echt liever dat ze die tijd in een nieuwe Zelda steken, Twilight Princess was immers ook een Cube port op de besturing na.

Uchiha_Shadow op 16-07-2007 om 10:25 [Niv: 344 / Exp: 17178]
Wat Joni zegt klopt wel, maar de lijst van Nintendo voor 2007 samenvatten tot 3 goede titels? Dat kun je ook voor de PS3 en de 360 doen en dan laat je ook erg veel potentiele toppers buiten beschouwing.

Ik geef toe dat de conferentie zelf erg karig was van Nintendo, maar de aankondigingen daarna (vooral voor de DS, waar ik in dit artikel absurd weinig over lees) maakten wat bij betrefd alles goed. Wel jammer dat er geen Pikmin Wii officieel is aangekondigd.

Gast (82.217.19.xxx) op 16-07-2007 om 10:30
wat zeuren jullie nou allemaal nintendo maakte vroeger minder hardcore games dan nu. Nu maken ze er meer maar alleen omdat er 3 spelletjes niet hardcore zijn is heel nintendo meteen weer casual. het ligt veel meer aan de thirdparty developpers die veel meer van die casual troep maken.

Joni Philips (Eindredacteur) op 16-07-2007 om 10:31 [Niv: 1181 / Exp: 59057]
Uchiha, die 3 titels die ik opnoem zijn enkel en alleen Nintendo's titels btw. Third-Party haal ik pas later aan. Als je ziet dat MS Halo 3, Mass Effect, PGR3, Blue Dragon en wsl Lost Odyssey kan afleveren tov Metroid Prime, Super Paper Mario en wsl Super Mario Galaxy qua toppers zie ik toch een groot verschil gezien het feit dat Nintendo beschikt over 10maal zoveel studio's.

Gewijzigd door Joni Philips op 16-07-2007 om 10:31

Uchiha_Shadow op 16-07-2007 om 10:41 [Niv: 344 / Exp: 17178]
Dat 3-titel gedoe ging niet over het stukje wat jij had geschreven, maar iemand anders. Ik kan me wel voostellen dat veel mensen een beetje teleurgesteld zijn in de E3 die Nintendo leverde (ik in eerste instantie ook erg) maar van het artikel krijg ik het idee dat de helft va de redactie denkt dat Nintendo aan deze E3 ten onder gaat of iets dergelijks...

Nou ja, dat is gewoon even mijn mening =) Ik vond het geen verschrikkelijke E3, maar hij had zeker beter gekund.

Joris op 16-07-2007 om 11:22 [Niv: 60 / Exp: 3009]
De afgelopen jaren werd als grootste kritiekpunt op Nintendo consoles gegeven dat er te weinig steun was van derde partijen en alleen de games van Nintendo echt goed waren. De Wii heeft in mijn ogen meer steun en krijgt dit jaar behoorlijk wat potentiële toppers van derde partijen. Maar nu zijn weer alleen alle ogen op de games van Nintendo zelf gericht. Nintendo brengt idd maar 3 grote games, maar daarnaast verschijnen er echt nog wel meer goede spellen.

Onna76 op 16-07-2007 om 11:22 [Niv: 372 / Exp: 18579]
<Schelden doe je maar ergens anders, volgende keer met ziektes gooien is een ban

- Het beheer>

Gewijzigd door Rene Groen op 16-07-2007 om 11:33

Orian op 16-07-2007 om 11:32 [Niv: 67 / Exp: 3361]
En bij jouw post niet wiigirl?

Rene Groen (Eindredacteur) op 16-07-2007 om 11:34 [Niv: 747 / Exp: 37344]
WiiGirl76's post aangepast, dat je een punt wil maken is prima, dat je dit doet door er ziektes als krachtterm bij te gebruiken staan wij absoluut niet toe.

Gast (84.83.97.xxx) op 16-07-2007 om 11:50
Wat mensen niet zien is dat die Wii fit (die board althans) straks de gaming revoltutie sterk kan gaan beïnvloeden. Zoals eerst de Wii mote met nunchuck er al was voor meer bewegingsvrijheid van de armen en handen met games, kan men zich nu ook richten op de voeten (zie dit als een testjaar) Nintendo moet ook nog veel gaan onervinden en ontwikkelen om dit allemaal tot stand te brengen op games die er straks echt toe doen zoals soccer/fighting/adventure/shooters etc.
DIe games zoals Mario Galaxy en andere games zijn ervoor om de gemiddelde gamer nog eenbeetje zoet te houden tot het echt werk aan bod komt. ALthans zo denk ik erover.

Gast (84.83.97.xxx) op 16-07-2007 om 11:52
Enne sorry van de spelfouten ;)

Rene Groen (Eindredacteur) op 16-07-2007 om 11:55 [Niv: 747 / Exp: 37344]
We hebben onze mening vooral gericht op de E3 en wat we daar te zien kregen, waarbij het zich nu vooral richt op WiiFit. Natuurlijk hoop ik dat we een evolutie krijgen door de mat ook in andere games te gebruiken, maar dit is afwachten.

Orian op 16-07-2007 om 14:06 [Niv: 67 / Exp: 3361]
Tja, we zouden ook een revolutie krijgen met de microfoon en trommels van de GC, maar verder dan 2 of 3 games zijn ze beiden niet gekomen. Dit simpelweg door het feit dat het niet loont omdat lang niet iedereen zo'n ding thuis heeft, itt een "echte" controller.

Gast (84.192.145.xxx) op 16-07-2007 om 16:20
ik denk dat nintendo nu zal komen met een handheld met een goede grafische kracht en een goede harde schijf en goede games :P en binnen 5 jaar zijn er toch weeral nieuwe consoles en zijn de wii,PS3,xbox360 toch weer oud

mercy0001 op 16-07-2007 om 16:25 [Niv: 157 / Exp: 7862]
ik denk dat nintendo nu zal komen met een handheld met een goede grafische kracht en een goede harde schijf en goede games en binnen 5 jaar zijn er toch weeral nieuwe consoles en zijn de wii,PS3,xbox360 toch weer oud
dat was ik

Gast (83.116.224.xxx) op 16-07-2007 om 20:52
Ghehe... Wiigirl76 flipt ;-)... 10 seconden hardop tellen weet je nog?!... Grt: StarcraftManiac! *D

 Pagina: 1 | 2

 Reageer
Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.