Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXbox ScarlettAppMisc    
24 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
23 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
22 Augustus 2019 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
21 Augustus 2019 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(2) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
20 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
Luigi's Mansion 3
The Legend of Zelda: Link's Awakening
Wolfenstein: Cyberpilot
Dragon Quest Builders 2
Nieuws:

Red Dead Online Beta Update op 26 februari


Door Rene Groen op 14-02-2019 om 15:57
Bron: Gamed

De kans lijkt me groot dat je Red Dead Redemption 2 inmiddels hebt uitgespeeld. Hoewel je ieder gebied nog eens uit kunt pluizen naar sigarettenkaarten en dinosaurusbotten kun je ook online het strijdtoneel opstappen in de Red Dead Online Beta.

Rockstar heeft bekend gemaakt dat de volgende reeks updates en functies gepland staan voor 26 februari. Ze zullen nieuwe verbeteringen en toevoegingen implementeren, waaronder een nieuw Law and Bounty-systeem en een nieuwe balans in de wapens, wijzigingen aan de zichtbaarheid van spelers op de mini-map en meer. Onderstaand een compleet overzicht van de veranderingen zoals door Rockstar aangegeven:
  Zichtbaarheid Speler
  Als onderdeel van ons antwoord op feedback van de community over het minimaliseren van bepaalde soorten destructief gedrag van spelers, hebben we een aantal veranderingen gemaakt in de manier waarop spelers op de kaart verschijnen.

  Ten eerste verminderen we de zichtbaarheid van blips over lange afstanden - je kaartpositie wordt niet aan andere spelers getoond, tenzij je in de buurt bent (binnen een straal van 150 meter). Als je iets verder weg bent, ben je alleen zichtbaar als je je wapen afvuurt. Spelers in andere steden of regio’s zijn bijvoorbeeld niet zichtbaar. Dit voorkomt dat spelers herhaaldelijk doelwit zijn op lange afstand.

  Verder introduceren we een nieuw systeem dat je wijst op overmatig agressieve spelers. Als je speelstijl vijandig wordt, zal je kaartpositie (en die van je Posse-leden) meer zichtbaar worden voor andere spelers met een geleidelijk donker wordende stip die stapsgewijs verschuift van blauw naar donkerrood.

  Je zichtbaarheid groeit door slechte daden zoals aanvallen op- en het doden van andere spelers of hun paarden buiten een gestructureerde modus, Free Roam Mission, evenement of competitie. Hoe korter de tijd tussen slechte daden, hoe meer je zichtbaarheid toeneemt. Keer terug naar een meer rechtschapen pad en je zichtbaarheid zal na verloop van tijd vervagen.

  We introduceren ook Posse-brede wapenstilstanden en verbeterde Feuds. Binnenkort kun je een wapenstilstand beginnen die van toepassing is op de voltallige Posse van je aanvaller na slechts één kill. Als alternatief, als je liever je tegenstander uitdaagt, kun je na één kill een Feud, Posse Feud of Leader Feud beginnen, waarmee je een geschil snel verandert in een getimede mini-deathmatch die de rivaliserende spelers samen uitvechten in Free Roam. Voor elke kill op de tegenstander verdien je punten.

  Bounty Hunters & Law Balancing
  Tegelijkertijd kunnen spelers die hoge premies hebben opgebouwd overvallen worden door NPC Bounty Hunters die hen proberen te vermoorden om hun beloning te verzamelen.

  Crimineel gedrag heeft gevolgen voor je premie-waarde en je eer, afhankelijk van de ernst van je misdaad. Het doden van een andere speler zorgt bijvoorbeeld voor een hogere premie dan het aanvallen van inwoners of het mishandelen van dieren, mocht je misdrijf worden gemeld. Misdaden op lager niveau, zoals plunderen en roven, verminderen alleen maar je eer.

  Als je premie een bepaalde drempel overschrijdt en de Bounty Hunters dit opmerken, komen ze achter je aan om je te doden. Je krijgt een melding van hun achtervolging. Hoe hoger je premie, hoe hoger de waarde, des te lastiger wordt de achtervolging voor jou en je Posse.

  Daily Challenges
  We voegen ook verschillende Daily Challenges toe die je over de hele Red Dead Online Beta kunt aangaan. Volbreng individuele doelen, die betrekking hebben op alle aspecten van het leven aan de grens, en verdien Gold Nuggets en XP. Deze uitdagingen variëren van het zoeken naar kruiden, het verkopen van items, het jagen op- en villen van dieren, schuilplaatsen opruimen, feuds winnen en nog veel meer. De Daily Challenges zullen met de tijd uitbreiden en evolueren, en bieden speciale uitdagingen, beloningen, streak-bonussen en meer.

  Overige Fixes en Meer
  Jullie feedback is van onschatbare waarde geweest, dus blijf er alsjeblieft mee doorgaan. Naast deze updates zijn we van plan nog een aantal andere veranderingen op te pakken op basis van feedback vanuit de community. Zo worden bepaalde wapens opnieuw uitgebalanceerd, waaronder de Varmint Rifle, waarvan de nauwkeurigheid meer gelijk wordt getrokken met andere lange wapens. Ook wordt het bereik van de voice chat verminderd zodat deze alleen werkt op korte afstand. En hoewel er veel en doorlopende fixes voor de vrachtladingen op je paard zijn, zijn we van plan om een aantal verbeteringen te introduceren waardoor pelzen en karkassen langer blijven liggen na het doodgaan of respawnen.

  Volgende week op 26 februari hebben we meer aanvullende informatie over de update. We zijn enthousiast over de toekomst van Red Dead Online, en kijken ernaar uit om nog veel meer nieuws te delen in de aankomende weken en maanden.

  Ondertussen zijn er kansen om meer XP te verdienen, om hoger te eindigen voor 26 februari. Het spelen in een Posse heeft voordelen, zoals het verdienen van meer XP in Free Roam Missions en Freem Roam Events. Maak deze week een Posse aan en verdien twee keer zoveel XP met de eerder genoemde activiteiten, en verdien volgende week 20% meer XP met alle activiteiten in de Red Dead Online Beta.


16:00  Trials Rising Open Bčta van 21 t/m 25 febr.
15:53  Zanki Zero: Last Beginning verschijnt in april
 Reacties (1)
 Pagina: 1
Gast (84.85.198.xxx) op 15-02-2019 om 11:57
Goede veranderingen, maar ik wacht wel tot ie uit beta is. Het is me nog iets te unrewarding.

 Pagina: 1

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
Red Dead Redemption 2
Type:
Game
Releasedatum:
26-10-2018
Ontwikkelaar:
Rockstar Games
Uitgever:
Take Two Interactive Benelux
Media:
Meer media