Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
24 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
23 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
22 Juli 2021 
(1) 
(3) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
21 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
20 Juli 2021 
(0) 
(8) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
19 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
18 Juli 2021 
(1) 
17 Juli 2021 
(7) 
(0) 
(0) 
16 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
15 Juli 2021 
(8) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
14 Juli 2021 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
13 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
12 Juli 2021 
(0) 
(1) 
(3) 
(0) 
(2) 
(1) 
(2) 
(0) 
11 Juli 2021 
(0) 
10 Juli 2021 
(0) 
(0) 
(3) 
(1) 
(0) 
09 Juli 2021 
(0) 
(1) 
(1) 
(6) 
08 Juli 2021 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
07 Juli 2021 
(4) 
(1) 
(0) 
(0) 
06 Juli 2021 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
A Fold Apart
Ghost Sweeper
Mosaic
Simulacra
Nieuws:

Pokémon Home verschijnt volgende maand


Door Rene Groen op 29-01-2020 om 14:59
Bron: Gamed

The Pokémon Company en Nintendo hebben bekend gemaakt dat Pokémon Home in februari zal worden uitgebracht. In deze app kunnen spelers hun avonturen vervolgen zonder dat ze gebonden zijn aan één spelsysteem en hun Pokémon-verzameling uit veel van hun spellen beheren. Pokémon Home komt naar iOS en Android-apparaten en naar de Nintendo Switch.

Pokémon Home is een plek waar alle Poémon samengebracht kunnen worden. Via de app kunnen Trainers Pokémon uit gekoppelde spellen uit de Pokémon-serie overbrengen en in Pokémon-boxen in de cloud opslaan of verplaatsen naar gekoppelde compatibele spellen. Door een en hetzelfde Nintendo-account te koppelen aan zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie hebben fans vanuit beide hardwareplatforms toegang tot dezelfde Pokémon-boxen. De Nintendo Switch-versie van Pokémon Home ondersteunt verbinding met de Nintendo Switch-spellen Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie van Pokémon Home ondersteunt verbinding met de Nintendo 3DS-applicatie Pokémon Bank. Daarnaast wordt er momenteel gewerkt aan ondersteuning voor Pokémon GO.

Pokémon Home koppelen aan Pokémon-spellen
Pokémon Sword en Pokémon Shield kunnen gekoppeld worden aan de Nintendo Switch-versie van Pokémon Home. Na de koppeling van de spellen kunnen gebruikers er Pokémon plaatsen of ophalen die in deze spellen verkregen kunnen worden.

Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! kunnen gekoppeld worden aan de Nintendo Switch-versie van Pokémon Home. Gebruikers kunnen Pokémon overbrengen van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! naar Pokémon: Let’s Go, Eevee! en vice versa of naar Pokémon Sword en Pokémon Shield. Zodra een Pokémon is verplaatst van Pokémon: Let’s Go, Pikachu! of Pokémon: Let’s Go, Eevee! naar Pokémon Sword of Pokémon Shield, kan hij niet meer terug naar zijn oorspronkelijke spel.

Als een gebruiker een Premiumabonnement (betaald) heeft genomen, kan hij Pokémon uit Pokémon-spellen voor de Nintendo 3DS overbrengen naar Pokémon Home via Pokémon Bank. Zodra een Pokémon uit Pokémon Bank verplaatst is naar Pokémon Home, kan hij niet meer terug naar Pokémon Bank.

Ter gelegenheid van de release van Pokémon Home zijn Pokémon Bank en Poké Transporter een maand lang gratis beschikbaar na het uitbrengen ervan. Trainers kunnen Pokémon uit verschillende spellen uit de Pokémon-serie overbrengen via Pokémon Bank en Poké Transporter. Zodra hun Pokémon in Pokémon Bank zitten, kunnen Trainers ze verplaatsen naar Pokémon Home.

Pokémon ruilen
Er zijn vier manieren om Pokémon via Pokémon HOME op een mobiel apparaat te ruilen. Hierdoor kunnen Pokémon altijd en overal geruild worden.
 • Pokémon die in de Wonder Box zijn geplaatst, kunnen geruild worden met personen waar ook ter wereld. De Pokémon in de Wonder Box kunnen zelfs geruild worden wanneer Pokémon Home niet in gebruik is.
 • Via het Global Trade System GTS kunnen fans aangeven welke Pokémon ze willen ruilen en welke Pokémon ze willen ontvangen. Ze worden vervolgens gekoppeld aan een Trainer van wie de criteria met die van hen overeenkomen.
 • Via Room Trade kunnen Trainers een ruimte creëren en Pokémon ruilen met de personen die zich aansluiten. Elke ruimte kan maximaal 20 personen bevatten. Het ruilen in de ruimtes is gratis. Gebruikers kunnen echter alleen een ruimte creëren als ze een Premiumabonnement (betaald) hebben.
 • Via Friend Trade kunnen Trainers hun Pokémon ruilen met gebruikers in de buurt met wie ze vriendschap hebben gesloten in Pokémon Home. Trainers kunnen vrienden toevoegen via de functie 'Add Friend' in Pokémon Home.
Meer functionaliteiten
Pokémon Home vol andere functionaliteiten die Trainers gebruiken om verbinding te maken met spellen uit de Pokémon-serie en meer.
 • Pokémon worden in de Nationale Pokédex opgenomen wanneer gebruikers ze in de boxen in Pokémon Home plaatsen. Als gebruikers een Pokémon verplaatsen die kan Mega Evolueren of Gigantamax-en, worden ook deze vormen opgenomen. In de Nationale Pokédex hebben Trainers de Pokémon uit verschillende spellen op één bij elkaar. In de mobiele versie van Pokémon Home kunnen gebruikers ook zoeken op Ability's of aanvallen van Pokémon.
 • Trainers kunnen in de mobiele versie van Pokémon Home verrassingscadeaus ontvangen. Met deze functionaliteit kunnen ze verrassingscadeaus ontvangen voor Pokémon Sword en Pokémon Shield en cadeaus die specifiek zijn voor Pokémon Home . Pokémon die ze krijgen in Pokémon Home, kunnen meteen in een box in Pokémon Home geplaatst worden. Trainers kunnen tevens cadeaus – bijvoorbeeld items voor Pokémon – ontvangen wanneer ze een code voor een verrassingscadeau in Pokémon Home krijgen en deze code vervolgens in Pokémon Sword of Pokémon Shield gebruiken.
 • Als een Trainer over een Premiumabonnement beschikt, heeft hij toegang tot de beoordelingsfunctie. Hiermee kan hij nagaan hoe sterk zijn Pokémon zijn.
 • In de rubriek Your Room kunnen Trainers alle mogelijke informatie zien over evenementen of de spellen die ze verbonden hebben met Pokémon Home. Daarnaast kunnen ze hun profiel bewerken met stickers. Ze krijgen in Pokémon Home stickers wanneer ze aan bepaalde voorwaarden voldoen of bepaalde taken – de zogenoemde Challenges – uitvoeren.
 • In de mobiele versie van Pokémon Home kunnen gebruikers nagaan hoe ze presteren tijdens Ranked Battles en bij verschillende online toernooien in Pokémon Sword en Pokémon Shield, en de ranking van de door hen gebruikte Pokémon bekijken. Als ze naar Battle Data gaan, kunnen ze de gevechtsgegevens van elke Trainer bekijken en informatie krijgen over de aanvallen die populair zijn bij de Pokémon in de toernooien.
 • In Pokémon Home voor mobiele apparaten kunnen Trainers nieuws ontvangen over Pokémon die cadeau gegeven worden en informatie over online toernooien voor Pokémon Sword en Pokémon Shield.
 • Pokémon Home-punten zijn punten die Trainers in Pokémon Home verzamelen als ze Pokémon plaatsen. Hoe meer Pokémon ze plaatsen, hoe meer punten ze krijgen. In de Nintendo Switch-versie van Pokémon Home kunnen Trainers hun Pokémon Home-punten inwisselen voor BP (Battle Points) die gebruikt kunnen worden in de spellen uit de Pokémon-basisserie.
De Nintendo Switch-versie van Pokémon Home verschilt op enkele punten van die van de mobiele versie. De betaalde versie van Pokémon Home kost €2,99 per maand, €4,99 per drie maanden of €15,99 per twaalf maanden in de Nintendo eShop en €3,49 per maand, €5,49 per drie maanden of €17,99 per jaar op iOS en Android-systemen.


15:01  Battlefield V Chapter 6: Into the Jungle start op 6 februari
05:38  Dying Light: Bad Blood gratis voor Dying Light eigenaren
 Reacties (0)
Geen reacties gevonden

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
Pokémon Home
Type:
Game
Releasedatum:
TBA 2020
Ontwikkelaar:
The Pokémon Company
Uitgever:
The Pokémon Company
Media:
Geen media gevonden