Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
06 Juni 2020 
(0) 
(1) 
(0) 
05 Juni 2020 
(2) 
(0) 
(0) 
04 Juni 2020 
(0) 
(0) 
(9) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
03 Juni 2020 
(1) 
(0) 
(7) 
(2) 
(0) 
02 Juni 2020 
(1) 
(1) 
(6) 
(5) 
(2) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
01 Juni 2020 
(20) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
31 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(0) 
(9) 
30 Mei 2020 
(1) 
(2) 
(0) 
(0) 
(15) 
(0) 
(7) 
29 Mei 2020 
(7) 
(0) 
(13) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
28 Mei 2020 
(11) 
(0) 
(15) 
(5) 
(0) 
(0) 
(1) 
27 Mei 2020 
(17) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(1) 
26 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(3) 
(14) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
25 Mei 2020 
(0) 
(2) 
(1) 
(10) 
24 Mei 2020 
(0) 
(14) 
23 Mei 2020 
(5) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
22 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
21 Mei 2020 
(0) 
(7) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
20 Mei 2020 
(6) 
(0) 
(0) 
(1) 
(7) 
(3) 
19 Mei 2020 
(5) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
Mortal Kombat 11: Aftermath
Maneater
Minecraft Dungeons
Gamed Gamekalender Juni 2020
Nieuws:

Red Dead Online zegt beta vaarwel


Door Rene Groen op 15-05-2019 om 15:34
Bron: Gamed

We zouden het bijna vergeten maar Red Dead Online zat nog altijd in zijn beta-fase. Middels het uitbrengen van een nieuwe, grote update is dit nu ten einde. De Red Dead Online-update brengt een hoop nieuwe gameplay, waaronder nieuwe coöperatieve story-missies, Free Roam activiteiten, en de Poker-toevoeging. Verder zijn er allerlei andere updates en verbeteringen beschikbaar die ervaring van de Red Dead Online- wereld versterken en stabiliseren

A Land of Opportunities: nieuwe co-op missies
De wraak-sage van Jessica LeClerk breidt zich uit met nieuwe missies in A Land of Opportunities voor zowel eerbare als oneerbare spelers. Na de confrontatie in Fort Mercer, waarmee de laatste reeks missies werd afgesloten, helpen spelers LeClerk dichter bij de waarheid achter de moord op haar man te komen. In het meer eervolle Gunslinger-pad vecht je tegen de Del Lobos-bende en help je Marshall Tom Davies om Valentine te redden - en zijn eigen hachje.

Verdedig, in de Outlaw-bundel, wetgeleerden om Samson Finch te helpen bij een roofoverval, en speel een riskante diefstal klaar bij de Saint Denis Bank waarbij het risico hoog is en de beloning net zo. Beide paden leiden naar een rendez-vous in Blackwater met een gevaarlijke tegenstander.

Free Roam missies
Free Roam-missies breiden ook uit, met nieuwe personages uit het verhaal van Red Dead Redemption 2 en een aantal nieuwe en diverse missietypen. Neem je Posse mee om Thomas the Skiff Captain in Bayou Nwa te ontmoeten voor wat eerlijk werk, of bezoek de onthutsend gastvrije Aberdeen Pig Farmers om je handen extreem vies te maken en kijk uit naar meer personages die binnenkort verschijnen.

Posse versus Challenges
Competitief-vissen is nu on-demand beschikbaar in één van de drie nieuwe Posse Versus Challenges. Posse-leiders kunnen eenvoudig het Player-menu gebruiken om intra-Posse-wedstrijden te starten om zo de grootste vangst binnen te hengelen voordat de timer opraakt in de Biggest Fish Contest. Haal de meeste vliegende vogels uit de lucht in de Bird Shooting Contest, of verzamel de meeste planten in de Herb Picking Contest.

Dynamische evenementen
Terwijl je je een weg door het grensgebied baant, kun je stedelingen en reizigers in nood tegenkomen, of opportunisten die op jagen op eenzame ruiters. Blijf scherp en houd het in de gaten, veel van deze ontmoetingen bieden XP, Honor, Cash en zelfs Gold-beloningen.

Poker
Ga naar pokertafels in steden en buitenposten op de kaart om je vrienden uit te dagen voor een privé, invite-only potje Hold ‘Em. Of verhoog de inzet en neem plaats aan een openbare tafel, waar de buy-ins en beloningen nog hoger zijn. Alle pokertafels hebben ruimte voor maximaal 6 spelers, beschikbaar op 5 locaties: Blackwater, Saint Denis, Tumbleweed, Valentine en Flatneck Station.

Overrun Showdown Mode
Markeer je territorium en eis zoveel mogelijk land op, terwijl je vanachter de vijandelijke linie terrein verovert van je tegenstanders en je verdedigt wat van jou is. Degene die aan het einde van deze nieuwe Showdown-modus het meeste land heeft, wint.

LeMat Revolver, kleren en meer
Met de LeMat Revolver - die een ronddraaiende kamer met 9 kogels, en een tweede loop voor één buckshot-kogel heeft, kun je snel schakelen tussen rapid-fire kogels en allesverwoestende shotgun-hulzen. Deze is nu te koop via de Wheeler, Rawson en Co. Catalogus.

Er zijn ook meer kledingstukken en emotes beschikbaar, met een aantal kledingopties waar veel vraag naar was, waaronder Poncho's, bandana’s met patronen en meer - evenals nieuwe emotes zoals Throat Slit en Flip Off. Nieuwe voorraden zullen regelmatig komen en gaan, dus bekijk de Catalogus regelmatig om te zien wat er wekelijks op voorraad is.

Bovendien krijgen alle spelers die deze week Red Dead Online spelen 15 Gold Bars cadeau, en ontvangen 25% extra XP bij A Land of Opportunities, Free Roam-missies, Showdown Modes, Races en Free Roam Events. Schatzoekers zullen ook 25% extra Cash en Gold vinden in de daarvoor-bestemde kisten. Verder krijgen alle eigenaars van Ultimate Edition een geschenk van RDO $ 100, en de Throat Slit-emote gratis.

Speelstijlen
Zoals beschreven in een eerder bericht met een preview van een aantal toevoegingen, biedt deze update de mogelijkheid om te kiezen hoe je met andere spelers in de wereld van Red Dead Online omgaat, via aanvallende en verdedigende speelstijlen in het Player-menu. De aanvallende speelstijl is ingesteld als standaard en is de manier waarop de meeste spelers traditioneel gezien communiceren in Free Roam - vrij om vijandig contact te maken met andere spelers, mits je bereid bent de mogelijke gevolgen te accepteren. De defensieve speelstijl is voor spelers die liever de wereld verkennen in Free Roam, dan in conflict te komen met anderen - en het is ontworpen om andere spelers te laten weten dat je niet met hen in de clinch wilt raken, en om de kans op rouw te minimaliseren. Tegelijkertijd worden verdedigende spelers niet gewaarschuwd voor PvP Free Roam-missies en kunnen ze niet naar binnen worden gezogen in de defensieve modus, waardoor ze hun activiteiten zo vrij mogelijk kunnen uitvoeren.

Spelers in de Defensieve modus, die worden aangegeven met een schild-pictogram, lopen minder schade op van vijandelijke spelers, kunnen niet worden getrapt, aangevallen, gedood of getarget met auto-aim. Defensieve spelers kunnen ook niet worden getarget in PvP-gerelateerde missies, zoals Player Assasination. Degene die Defensieve spelers aanvallen ontvangen zware boetes via het Hostility-systeem, terwijl spelers die een conflict starten in de Defensieve modus, onmiddellijk uit de Defensieve modus worden gehaald en ook soortgelijke Hostility-straf ontvangen.

Het vijandigheidssysteem
De updates van vandaag bouwen ook voort op de spelerradar en de verbeteringen van de zichtbaarheid die in februari zijn geïntroduceerd om een ​​slimmere en meer responsieve aanpak te creëren voor het verminderen van rouwgedrag. Het vijandigheidssysteem volgt agressief gedrag in beide speelstijlen, maakt vijandige spelers zichtbaar voor anderen en helpt de behoeften in balans te brengen van spelers die weg willen van anderen die gewoonlijk aanvallen of doden tijdens een ongestructureerde vrije Roam-gameplay.

Net als eerder veranderen de markeringen van een speler van kleur - beginnend donkerblauw en overgaand naar rood als hun vijandige spel aanhoudt. Een felle rode markering duidt een vijand aan. Met de update van vandaag zullen spelers nooit Hostility of Bounty-verhogingen ontvangen om zich te verdedigen tegen een speler die wordt gemarkeerd als een vijand, of voor het doden van spelers met een hoge vijandigheid. Als een speler een andere speler aanvalt, worden ze niet gemarkeerd als een vijand voor iedereen - maar eerder voor de aangevallen speler, die geen straf ontvangt voor het terugschieten.

Je kunt je huidige Hostility-niveau bekijken via het Player-menu. Naarmate je vijandiger wordt, word je meer zichtbaar op radars van andere spelers op langere afstanden, en zul je steeds verder weg respawnen van de plek waar je doodging - op het hoogste niveau van vijandigheid zul je in een andere regio respawnen.

Hostility-verhogingen zijn niet van toepassing binnen gestructureerde evenementen zoals Free Roam Events, Free Roam Missions, Showdowns and Races. Het deelnemen aan PvP-gedrag, gerelateerd aan Free Roam-missies, zal geen toename van vijandigheid veroorzaken in de aanvallende speelstijl, maar aanvallen op andere spelers die niet betrokken zijn bij de activiteit, zal je vijandigheidsniveau wél doen stijgen.

Balans en verbeteringen
Om de gehele gameplay-ervaring te verbeteren, heeft Rockstar meerdere veranderingen doorgevoerd in Red Dead Online:
  • Auto-Aim Headshot tracking verwijderd (alleen voor Enemy Players): deze aanpassing heeft invloed op de manier waarop spelers headshots kunnen maken op rivaliserende spelers. Hoewel auto-aim nog steeds focust op het middelpunt van de vijand, kun je niet meer een headshot maken door simpelweg de rechter joystick omhoog te duwen. Dat maakt het verdienen van een headshot uitdagender, waardoor competitieve gameplay zoals Showdown series belonender worden en beter in balans zijn.
  • Snellere wapenwisseling/ instant Projectile verlichting: Rockstar heeft de snelheid van de wapenwisseling verbeterd, inclusief de instant projectile verlichting, zodat spelers sneller vuurflessen en dynamiet kunnen werpen.
  • Nieuw controller indeling – “FPS2”: naar aanleiding van de feedback van de community is er een nieuwe indeling voor de controller toegevoegd, namelijk FPS2 (+ varianten). Dit is de opvolger van de FPS indeling, waarbij sprinten is verschoven naar [R1] en hurken naar [X]. Deze optie is beschikbaar in zowel Red Dead Redemption 2 als Red Dead Online.
  • Daily Challenge updates: naar aanleiding van de feedback van de community, zijn alle PvP-gerelateerde Daily Challenges verwijderd uit Free Roam en hebben ze een aantal nieuwe Daily Challenges en Rewards toegevoegd, waaronder Challenge Streaks met steeds grotere Gold-beloningen.
  • Nieuwe Awards: Er zijn een aantal nieuwe awards toegevoegd in Free Roam, waaronder awards voor de nieuwste gameplay.
  • Global Signal Timers: Spelers die Free Roam Missions hebben getackeld krijgen meer flexibiliteit met een verbeterde global signal timer, en krijgen daarbij een kleinere range waarbij spelers worden gesignaleerd.
  • Press Charges: als een speler met een lage Hostility waarde wordt vermoord, en het geen vergelding betreft, hebben ze de mogelijkheid om tijdens de respawn ‘aangifte’ te doen (‘press charges’). Dit vergroot de Hostility en Bounty-waarde van hun aanvaller. Press Charges is niet beschikbaar als je een hoge Hostility-waarde hebt, of als je gemarkeerd bent als vijand bij de speler die jou heeft vermoord.
  • Horse Specialty Selection: je kunt vanaf nu het Player Menu gebruiken om in te stellen welke van jouw paarden je wil gebruiken in Free Roam, Races, Showdown Modes en tijdens missies.
  • Increased Gold Payouts: Rockstar heeft de economie aangepast om de Gold payouts overal te verhogen, waarbij de meeste activiteiten waarbij je goud kunt verdienen nu tot wel de dubbele hoeveelheid goud uitbetalen ten opzichte van de vorige hoeveelheid. Vanaf vandaag ontvangen spelers gedurende een bepaalde periode ook 1 Gold Bar per rang die ze omhooggaan.
Exclusief PlayStation Plus aanbod
PS4-spelers zonder een PlayStation Plus-abonnement kunnen Red Dead Online spelen als onderdeel van een speciale bonusperiode die vandaag start, en tot 27 mei loopt. Als extra bonus kun je tot wel 20% besparen op een nieuw PS Plus-abonnement, en krijg je 10 Gold Bars per maand gedurende de loop van je abonnement. Deze aanbieding eindigt op 3 juni.

In de weken die volgen komen er nog meer toevoegingen aan Red Dead Online, met nieuwe Free Roam-personages, nieuwe Showdown-modi en nog veel meer. Dit bevat ook nieuwe Free Roam-missies en kleding voor zowel PS4 en Xbox One voor volgende week op 21 mei, net als nieuwe PS4 Early Access-content (houd binnenkort het PlayStation-blog in de gaten voor meer informatie). Check vervolgens op 28 mei de Head of the Hills Showdown Modus, de Wild Animal Kills Competitive Free Roam Challenge en meer. Deze worden gevolgd door de Public Enemy Showdown Modus en het Railroad Baron Free Roam Event, waarbij spelers auto's vastleggen op een rijdende trein, op 4 juni. De update van 11 juni omvat de Sport of Kings Showdown-modus, plus nieuwe tijdelijke en permanente kledingtoevoegingen aan de Wheeler, Rawson en Co.-Catalogus. Houd ook de wekelijkse bonussen in de gaten, zoals RDO $ en Gold-geschenken, hogere uitbetalingen, care packages, exclusieve cadeaus en meer.

Nu de basis van Red Dead Online is gelegd, zullen toekomstige updates nieuwe manieren bieden om je volledig te settelen in je karakter naarmate je vooruitgang boekt in meerdere rollen en je je eigen plekje op het grensgebied vindt. Vanaf deze zomer kunnen spelers de eerste drie van een reeks nieuwe rollen op zich nemen: het opsporen van gezochte misdadigers als premiejager; de wereld afzoeken, op jacht naar schatten en andere exotische voorwerpen om vervolgens verzamelaar te verkopen; of een bedrijf als handelaar - of iets anders - opbouwen in het kamp. Elke nieuwe rol wordt geleverd met een reeks aan unieke gameplay, en een hoop nieuwe outfits, wapens en andere beloningen die je kunt verdienen. Spelers kunnen zich focussen op één specifieke rol om snel vooruitgang te boeken en de unieke kenmerken van elke rol te ontgrendelen. Je kunt je ook in meerdere rollen tegelijk te ontwikkelen, en zo al spelende een uniek karakter en levenspad creëren.


15:37  Pokémon Rumble Rush aangekondigd
15:16  BigBen met diverse aankondigingen
 Reacties (0)
Geen reacties gevonden

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
Red Dead Redemption 2
Type:
Game
Releasedatum:
26-10-2018
Ontwikkelaar:
Rockstar Games
Uitgever:
Take Two Interactive Benelux
Media:
Meer media