Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXbox ScarlettAppMisc    
24 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
23 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
22 Augustus 2019 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
21 Augustus 2019 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(2) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
20 Augustus 2019 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
Wolfenstein: Youngblood
Gamed Gamekalender Augustus 2019
Redeemer: Enhanced Edition
Etherborn
Nieuws:

[E3] Microsoft E3 briefing nu al uitgelekt?


Door Redneckerz op 20-05-2019 om 15:07
Bron: NeoGAF

Dat de E3 in aantocht is, blijkt wel uit de vele nieuwtjes die ons nu al doen passeren. Nu Sony geen grote persconferentie gaat houden en Nintendo het op de Nintendo manier doet, is het aan Microsoft om met het nieuws te komen. Een recente info dump geeft een kijkje in de keuken.

Onderstaand nieuws komt van NeoGAF gebruiker ''Braldryr'', een insider die de volgende info vrijgeeft niet omdat deze uit is op aandacht, maar zegt een fan te zijn van games in het algemeen. Ook geeft hij aan geen waarzegger te wezen - Eerder iemand die domweg veel contacten heeft in de industrie.

Daarbij dient vooraf te worden opgemerkt dat veel hiervan onder voorbehoud zal zijn. Ook worden de nieuwtjes onderverdeeld in gradaties - Van dingen die gegarandeerd gaan gebeuren, naar dingen die een hoge waarschijnlijkheid hebben en dingen die minder waarschijnlijk zijn. Om geen verwarring te veroorzaken nemen we de structuur van diens nieuws zo goed mogelijk over.

Microsoft: E3 2019 Media Briefing:

Wat zeker gaat gebeuren:
Dit zijn de nieuws items die Microsoft gegarandeerd zal tonen op E3. Dit dient tevens ter bevestiging van Braldryr's validiteit. Onderstaand nieuws is geen direct verloop van de showcase, maar deze dingen zullen er wel in voor komen. Microsoft lijkt van plan echt groots uit te gaan pakken op de E3.
 • Project xCloud: Dit wordt z'on beetje waar Microsoft de meeste focus op zal leggen op deze E3. Zo zal er nieuwe informatie worden gedeeld met data voor publieke testdagen en rollouts.
 • Xbox Lockhart en Xbox Anaconda: De codenamen voor de twee nieuwe Microsoft consoles, deze hardware zal worden onthuld op een vergelijkbare manier als de Xbox One X (codenaam Scorpio) in 2016. We krijgen hierbij geen fysiek design van de hardware te zien, maar wel de eerste specificiaties, zoals GPU, de performance hiervan, SSD, geheugen, bandbreedte hiervan en dat deze Raytracing zal ondersteunen. Onduidelijk hierbij is of dit voor beide consoles geld. Het zal volgens de bron nog minstens anderhalf jaar duren voordat deze in de winkels ligt, maar we gaan wel de eerste informatie tegemoet zien op de E3.
 • Halo Infinite: Hiervan wordt een nieuwe trailer vertoond, zal er nieuwe informatie worden vrijgegeven en zal de game eind 2020 verschijnen als een cross-gen titel - Dus voor Xbox One en de volgende Xbox hardware.
 • Gears 5: Een volledige gameplay onthulling staat ons te wachten, evenals een walkthrough van de demo tezamen met multiplayer. De release zou gepland staan voor september.
 • Gears Tactics: We krijgen een nieuwe trailer, nieuwe informatie, en een releasedatum voor PC later dit jaar.
 • Ori & the Will of the Wisps: Een laatste trailer zal worden getoond, met een uiteindelijke releasedatum voor later dit jaar.
 • Bleeding Edge: Dit zal de nieuwe game van ontwikkelaar Ninja Theory worden. Hier zijn volgens Braldryr wat tegensprekende verhalen over - De ene bron stelt dat het een co-op horde gebaseerde sci-fi shooter is met aliens dat zich over meerdere planeten afspeelt, de ander dat het een arena multiplayer PvP titel is. Het is echter wel bekend dat het een game is in een sci-fi universum, hoogst waarschijnlijk een cross-gen titel welke in 2020 zal verschijnen.
 • The Outer Worlds: Een nieuwe gameplay trailer, informatie en een releasedatum zullen worden medegedeeld.
 • Cyberpunk 2077: We krijgen nieuwe gameplay te zien, een update over de voortgang van het spel, en zal er een voorlopige releasedatum worden onthuld die CD Projekt zou willen halen.
 • Age of Empries IV: Nieuwe informatie en de eerste gameplay zal worden onthuld, met een releasedatum voor 2020. De game wordt ontwikkeld door Relic Entertainment.
 • Fable: Dit was al eens in 2017/2018 uitgelekt, maar dit was nog niet 100% zeker. Het is echter een nieuwe Fable titel, die echter niet Fable IV zal heten, maar eerder een nieuwe start voor de franchise betekent. Ontwikkeld door Playgrounds, Fable is al twee jaar in productie en is een echte next-gen titel voor de volgende generatie Xbox. Het is zeer waarschijnlijk dat deze game pas in 2021 zijn opwachting zal maken. De kans is groot dat we een teaser trailer te zien krijgen, en in 2020 meer te weten zullen horen over deze nieuwe Fable game.
 • Sea of Thieves: Joe Neate en Mike Chapman, welke werken aan de game, hebben al bevestigd dat er nieuwe content zal worden geteased voor de game op de E3.
 • Battletoads: Vorig jaar aangekondigd met een release voor dit jaar, van Battletoads krijgen we de eerste gameplay te zien, en komt er een definitieve releasedatum naar voren.
Wat een grote kans heeft om te gebeuren:
Dit zijn de meer boeiende nieuwtjes waarvan de bron stelt dat deze een aanzienelijke kans hebben dat ze waar zijn. Niks hiervan is echter bevestigd, dus neem het met een korrel zout!
 • MechAssault/Mech Game: Een nieuwe MechAssault zal worden onthuld. Gezien Microsoft de rechten heeft over de IP is het zeer aannemelijk dat er een mech game wordt ontwikkeld en zal worden onthuld op E3.
 • Nieuwe Forza Motorsport: Turn 10 heeft al een tijdje niets van zich laten horen over een nieuwe Forza, maar er wordt gesproken dat een nieuwe gepland staat voor de nieuwe Xbox en dat er een goede kans is hiervan een teaser of een onthulling hiervan te zien op de E3.
 • Capcom's nieuwe AAA titel: Een nieuwe game zal worden onthuld. Nee, waarschijnlijk niet Deep Down. De bron weet niet wat voor game het zal zijn, maar het zal wel iets zijn wat de fans graag willen. Veel meer dan dat is er echter nog niet duidelijk.
 • Meer Japanse games: De bron gaat ervanuit dat er meer Japanse ontwikkelaars hun games zullen aankondigen, tezamen met een paar verrassingen gezien Microsoft relatief veel Japanse games zag aangekondigd worden op E3 2018.
Wat een kleine kans heeft om te gebeuren:
Dit zijn vooral de nieuwtjes om ter kennisgeving aan te nemen. Wellicht dat hiervan iets op E3 2019 wordt onthuld, anders zal dat op E3 2020 zijn.
 • Next-gen titel van Rare: De nieuwe IP van Rare zou worden omschreven als een ''game die je leuk gaat vinden als Sea of Thieves je ook goed beviel.'' Of de game echter genoemd gaat worden op deze E3 is maar zeer de vraag, gezien het vele nieuws wat bevestigd is dat er getoond gaat worden, dus de bron denkt eerder aan E3 2020 alleer we hier meer over horen.
 • Perfect Dark Reboot: Dit zou een herstart van de IP zijn, en in de derde persoon in plaats van het eerste. Dit zou niet door Rare worden ontwikkeld, maar ze zullen wel de supervisie hebben. De ontwikkeling zou in handen zijn van Dlala Studios, welke ook Battletoads ontwikkelen. Deze game zal je gegarandeerd niet zien op de E3 van dit jaar, maar waarschijnlijk wel volgend jaar.
 • Xbox Game Studios: Microsoft zou kijken naar nieuwe studios om deze over te nemen zodat ze intern bij Microsoft horen. Zo is IO Interactive, bekend van de Hitman reeks, benaderd. Echter hebben zij net recentelijk uitgebreid en een nieuw kantoor geopened in Januari, waardoor dit niet geheel duidelijk is. Relic Entertainment is wel in gesprek met Microsoft, en zij maken Age of Empires IV. Microsoft zou graag een studio willen die zich bezig houdt met RTS games maar Sega ligt op dit moment in de weg. Als laatste is er Asobo. De bron vertelt vrij weinig te weten over ze, wel dat Microsoft met hun in gesprek is.
 • Andere studio's: Wat zeker niet gaat gebeuren volgens de bron is dat 2 Studios, CD Projekt Red en Creative Assembly op de rol zouden staan om overgenomen te worden. De geruchten gaan wel dat Bluepoint, bekend van de Shadow of the Colossus remaster en Nathan Drake collectie met argusogen wordt bekeken. Microsoft zoekt namelijk specifiek naar een studio met een sterke verbintenis met Sony en Microsoft heeft heel veel IP die wel een Bluepoint make-over kunnen gebruiken - Te denken valt aan Blinx The Time Sweeper, Conker, Banjo e.d. Bluepoint zelf werkt echter nu aan een Metal Gear Solid 3 Remaster. Dan is er nog Platinum Games. Deze situatie is nogal gecompliceerd, maar kort komt het erop neer dat het gerucht van aanschaf gaat over het feit dat zij een exclusive voor Microsoft hebben ontwikkeld en Microsoft naar een Japanse studio zoekt. Dat zou weleens Platinum kunnen zijn. Als laatste genoemd wordt 4A Games. 4A heeft een rijke historie met Microsoft, Metro 2033 was immers een console-SKU exclusive naast de PC. Tevens heeft Phil Spencer gezegd dat ze graag studio's over de gehele wereld onder hun hoede willen hebben vanwege de diversiteit en culturele verrijkingen.

15:45  F1 2019 met eerste in-game trailer
05:17  Beyond Medusa's Gate: VR Escape Room
 Reacties (2)
 Pagina: 1
Gast (81.82.221.xxx) op 21-05-2019 om 08:43
Voorspelbare line-up, maar toch wel interessant.
Xbox heeft echt wel nood aan meer exclusives buiten gears, halo, forza & ori. Daarin is PS toch wel veel beter.

laraishond op 21-05-2019 om 13:10 [Niv: 149 / Exp: 7447]
Ik geloof er geen barst van. Als vrijwel alle punten fanservice zijn, is het bijna altijd fake.

 Pagina: 1

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.