Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
06 Juni 2020 
(0) 
(7) 
(0) 
05 Juni 2020 
(2) 
(0) 
(0) 
04 Juni 2020 
(0) 
(0) 
(9) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
03 Juni 2020 
(1) 
(0) 
(7) 
(2) 
(0) 
02 Juni 2020 
(1) 
(1) 
(6) 
(5) 
(2) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
01 Juni 2020 
(20) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
31 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(0) 
(9) 
30 Mei 2020 
(1) 
(2) 
(0) 
(0) 
(15) 
(0) 
(7) 
29 Mei 2020 
(7) 
(0) 
(13) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
28 Mei 2020 
(11) 
(0) 
(15) 
(5) 
(0) 
(0) 
(1) 
27 Mei 2020 
(17) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(1) 
26 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(3) 
(14) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
25 Mei 2020 
(0) 
(2) 
(1) 
(10) 
24 Mei 2020 
(0) 
(14) 
23 Mei 2020 
(5) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
22 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
21 Mei 2020 
(0) 
(7) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
20 Mei 2020 
(6) 
(0) 
(0) 
(1) 
(7) 
(3) 
19 Mei 2020 
(5) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
Mortal Kombat 11: Aftermath
Maneater
Minecraft Dungeons
Gamed Gamekalender Juni 2020
Nieuws:

Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX deelt meer details


Door Rene Groen op 13-02-2020 om 15:46
Bron: Gamed

The Pokémon Company International en Nintendo hebben nieuwe details bekendgemaakt over Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX voor de Nintendo Switch. Het spel wordt gelanceerd op 6 maart 2020 en is een weerzien met de klassieke Pokémon Mystery Dungeon-spellen Pokémon Mystery Dungeon: Red Rescue Team en Pokémon Mystery Dungeon: Blue Rescue Team, die in 2006 in Europa uitgebracht zijn.

De game speelt zich af in een wereld waarin alleen Pokémon voorkomen. De spelers beginnen hun avontuur met een persoonlijkheidstest. Ze doen hun ogen open in het lichaam van een Pokémon die hun toegewezen is op basis van hun antwoorden op de test of die ze zelf gekozen hebben. Tijdens hun avonturen komen spelers Pokémon tegen die zich bij hun reddingsteam aansluiten om andere Pokémon te helpen die in verschillende mysterieuze kerkers in de problemen zijn. Spelers moeten echter goed opletten, want telkens als ze een mysterieuze kerker betreden, is de lay-out weer anders.

Teams
Spelers kunnen op avontuur gaan met een team van maximaal drie Pokémon. Ze kunnen bovendien meerdere teams hebben. Spelers moeten het team kiezen dat het meest geschikt is voor de kerker die ze gaan verkennen. Hierbij moeten ze rekening houden met de typen Pokémon die ze in deze kerker tegen kunnen komen. Pokémon die zich bij de teams van de spelers aansluiten, kunnen in de kampen van de reddingsteams verblijven. Spelers kunnen daarnaast de Pokémon die leider van hun teams is, vervangen door een andere Pokémon.

Tijdens hun avonturen moeten spelers Rainbow Gummis en DX Gummis proberen te bemachtigen. Deze items kunnen Pokémon nuttige vaardigheden verschaffen die bekendstaan als 'zeldzame kwaliteiten'. Zeldzame kwaliteiten hebben een positief effect op alle leden van een reddingsteam in een kerker en helpen spelers bij het verkennen van de locatie. Houd je ogen open voor zeldzame Pokémon die vanaf het begin een zeldzame kwaliteit hebben.

Gevechten
Net als in de hoofdserie Pokémon-spellen kunnen de Pokémon in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX maximaal vier aanvallen leren waarmee ze vijanden kunnen aanvallen, hun teamleden kunnen herstellen of andere speciale effecten kunnen toepassen. Daarnaast kunnen aanvallen verschillende typen en reikwijdtes hebben.

Spelers moeten echter niet vergeten tijdens een gevecht ook items te gebruiken. Zo berokkent Blast Seeds grote schade wanneer ze door Pokémon gegeten worden, kan Gravelerocks gebruikt worden voor aanvallen op een afstand en kunnen Pokémon met Oran Berries HP's terugkrijgen. Net als de lay-out van de kerkers veranderen ook de typen items en hun locaties elke keer dat spelers een kerker betreden.

Ontmoetingen
Tijdens hun tocht in Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX kunnen spelers meer dan vierhonderd Pokémon tegenkomen, waaronder Pokémon die kunnen mega-evolueren! Kijk ook uit naar Lucario! Deze Pokémon was ooit lid van een legendarisch reddingsteam dat naar verluidt het allersterkste team was. Hij speelt nu een actieve rol in het spel.

Op Pokémon Square ontmoeten spelers vele Pokémon met een heel eigen persoonlijkheid:
  • De oude Whiscash kan spelers alles over de verhalen en legenden van deze wereld vertellen.
  • De vriendelijke en opgewekte Snubbull zegt altijd wat hij denkt.
  • De jonge Caterpie kijkt op tegen de spelers en droomt ervan ooit lid te worden van een reddingsteam.
  • En dan is er ook nog de emotionele Lombre, die zijn vrienden opvrolijkt.
Spelers ontmoeten tevens andere reddingsteams:
  • Team ACT, een sterk reddingsteam met de Gold-ranking, bestaat uit Alakazam, Charizard en Tyranitar.
  • Team Meanies, dat alleen in naam een reddingsteam is, wordt gevormd door Gengar, Medicham en Ekans. En zij hebben niet veel goeds in de zin.
  • Het inhalige Team Shifty onder leiding van Shiftry neemt alleen klussen aan die veel geld opleveren.
  • De brandweermannen Blastoise, Feraligatr en Swampert vormen Team Hydro en stellen hun Pokémon-type ten dienste.
Missies in begin van het spel
Vroeg in hun avontuur worden spelers benaderd door Pokémon die hun hulp nodig hebben. Dit betreft onder meer Dugtrio en Jumpluff:
  • Diglett, de zoon van Dugtrio, wordt vastgehouden door Skarmory en moet gered worden. Ga op pad naar Mt. Steel om Diglett te redden!
  • Shiftry, die met tegenzin de klus aanvaard heeft om de vriend van Jumpluff te redden, is nog niet teruggekeerd van zijn missie. Waarom waait het niet en waarom is Shiftry nog niet terug? Begeef je naar de canyon om erachter te komen!
Een demoversie kan nu gratis gedownload worden via de Nintendo eShop. Spelers kunnen in deze demoversie niet alleen het begin van het verhaal spelen, maar ze kunnen ook de SAVE-gegevens van de demo overzetten naar de volledige versie wanneer deze op 6 maart 2020 uitgebracht wordt. Tegelijkertijd kunnen fans ook alvast Pokémon Mystery Dungeon: Rescue Team DX via de Nintendo eShop downloaden, zodat ze na de officiële release meteen aan hun avontuur kunnen beginnen.
Tevens heeft The Pokémon Company International bekendgemaakt dat Pokémon Home, een clouddienst die bedoeld is als een plek waar alle Pokémon bijeengebracht kunnen worden, nu verkrijgbaar is op het Nintendo Switch-systeem, in de App Store en in Google Play.

Via Pokémon Home kunnen Trainers Pokémon uit gekoppelde spellen van de Pokémon-serie in Pokémon-boxen in de cloud plaatsen en deze Pokémon naar andere gekoppelde (en compatibele) spellen verplaatsen. Door een en hetzelfde Nintendo-account te koppelen aan beide versies van Pokémon Home – de Nintendo Switch-versie en de mobiele versie – hebben fans bovendien vanuit beide hardwareplatforms toegang tot dezelfde Pokémon-boxen. De Nintendo Switch-versie van Pokémon Home ondersteunt verbinding met de Nintendo Switch-spellen Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon: Let’s Go, Pikachu! en Pokémon: Let’s Go, Eevee! Zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie van Pokémon Home ondersteunt verbinding met de Nintendo 3DS-applicatie Pokémon Bank.

Ter gelegenheid van de release van Pokémon Home zijn Pokémon Bank en Poké Transporter gratis beschikbaar tot donderdag 12 maart. Trainers kunnen Pokémon uit verschillende spellen van de Pokémon-serie bijeenbrengen via Pokémon Bank en Poké Transporter. Zodra hun Pokémon in Pokémon Bank zitten, kunnen Trainers ze verplaatsen naar Pokémon Home als ze een betaald Premiumabonnement hebben in Pokémon Home.


15:58  NBA 2K20 dit weekend gratis te spelen
15:34  Ervaar Prince of Persia in virtual reality
 Reacties (0)
Geen reacties gevonden

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
Pokemon Mystery Dungeon: Rescue Team DX
Type:
Game
Releasedatum:
06-03-2020
Ontwikkelaar:
The Pokémon Company
Uitgever:
Nintendo
Media:
Geen media gevonden