Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
06 Juni 2020 
(0) 
(5) 
(0) 
05 Juni 2020 
(2) 
(0) 
(0) 
04 Juni 2020 
(0) 
(0) 
(9) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
03 Juni 2020 
(1) 
(0) 
(7) 
(2) 
(0) 
02 Juni 2020 
(1) 
(1) 
(6) 
(5) 
(2) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
01 Juni 2020 
(20) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
31 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(0) 
(9) 
30 Mei 2020 
(1) 
(2) 
(0) 
(0) 
(15) 
(0) 
(7) 
29 Mei 2020 
(7) 
(0) 
(13) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
28 Mei 2020 
(11) 
(0) 
(15) 
(5) 
(0) 
(0) 
(1) 
27 Mei 2020 
(17) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(1) 
26 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(3) 
(14) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
25 Mei 2020 
(0) 
(2) 
(1) 
(10) 
24 Mei 2020 
(0) 
(14) 
23 Mei 2020 
(5) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
22 Mei 2020 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
21 Mei 2020 
(0) 
(7) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
20 Mei 2020 
(6) 
(0) 
(0) 
(1) 
(7) 
(3) 
19 Mei 2020 
(5) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
Mortal Kombat 11: Aftermath
Maneater
Minecraft Dungeons
Gamed Gamekalender Juni 2020
Nieuws:

Nintendo zet aankomende Indies centraal


Door Rene Groen op 17-03-2020 om 21:26

In een nieuwe Indie World presentatie heeft Nintendo de indies een spotlight gegeven om zo te laten zien welke games er onderweg zijn naar de Nintendo Switch.

In de video kwamen de volgende games aan bod:
 • Exit the Gungeon van Dodge Roll en Singlecore Games: Exit the Gungeon is een bullet-hell in een kerker en is het directe vervolg op Enter the Gungeon. Uitgerust met een steeds veranderend wapen, een onbedwingbare neiging tot plunderen en de beproefde duikrol moet elk van je helden via een eigen unieke route van steeds linkere liften afdalen en ontsnappen. Exit the Gungeon wordt later vandaag als tijdelijke console-exclusive uitgebracht voor de Nintendo Switch!
 • The Last Campfire van Hello Games: Waan je in een prachtige wildernis vol bijzondere personages, vreemde wezens en mysterieuze ruïnes terwijl je op reis bent om het laatste kampvuur aan te wakkeren. Beleef een ontroerend verhaal over magie en mysterie wanneer The Last Campfire deze zomer wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Blue Fire van Robi Studios: Ga op een buitengewone reis door het desolate koninkrijk Penumbra en ontrafel de verborgen geheimen van dit vergeten land. Ontdek mystieke tempels, ontmoet overlevenden en probeer vreemde opdrachten te voltooien om waardevolle voorwerpen in je bezit te krijgen. Er staat je een gevaarlijk avontuur te wachten wanneer Blue Fire deze zomer als tijdelijke console-exclusive als eerste wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Baldo van Naps Team: Ontmoet de meest vreemde en grappige personages in de wereld van Baldo, een actie-avonturen-RPG in een interactieve open wereld vol puzzels, toffe gameplaymechanieken en complexe kerkers. Baldo wordt deze zomer als tijdelijke console-exclusive als eerste uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • I Am Dead van Hollow Ponds: I Am Dead is een bijzondere puzzel-avonturengame van de makers van Hohokum en Wilmot's Warehouse en gaat over het verkennen van het hiernamaals. I Am Dead wordt later dit jaar als tijdelijke console-exclusive als eerste voor de Nintendo Switch uitgebracht.
 • B.ARK van Tic Toc Games: Mopshondjes, katten, beren en konijnen die het zonnestelsel redden? Reken maar! Bestuur krachtige, schattige schepen terwijl je het als team opneemt tegen hordes vijanden in deze zijwaartsscrollende shooter. B.ARK knalt eind 2020 als eerste naar de Nintendo Switch als tijdelijke console-exclusive.
 • Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 van Explosm Games: Je speelt als Coop “Go Away, Weirdo” McCarthy en het is je enige doel om de wereld een betere plek te maken. Er is echter één probleempje: niemand mag je, school is vreselijk, je kunt maar geen date voor het bal vinden, iedereen pest je (zelfs je leraren) en je pogingen om te helpen maken het alleen maar erger. Maak je klaar voor een knotsgekke wereld wanneer Cyanide & Happiness – Freakpocalypse: Part 1 deze zomer als tijdelijke console-exclusive als eerste wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Summer in Mara van Chibig: Zorg voor je eigen eiland en verken de oceaan in Summer of Mara, een zonnig farming-avontuur. Beleef het verhaal van Koa in een game waarin farming, crafting en ontdekkingsmechanismen worden gecombineerd in een tropische, kleurrijke wereld. Summer in Mara wordt dit voorjaar als eerste voor de Nintendo Switch uitgebracht als tijdelijke console-exclusive.
 • Quantum League van Nimble Giant Entertainment: Quantum League is een revolutionaire shooter waarin de tijd anders verloopt dan normaal. In deze competitieve online-FPS* vorm je een team met je vroegere en toekomstige ik en ga je de strijd aan in spannende één-tegen-één- en twee-tegen-twee-gevechten. Quantum League wordt eind 2020 uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • The Good Life van White Owls Inc.: Jij bent een journalist uit New York en je staat op het punt om Rainy Woods te onderzoeken. Dit dorpje zou naar horen zeggen het gelukkigste dorpje van het Engelse platteland zijn. Maar het herbergt ook een groot geheim. Bij volle maan veranderen de inwoners in katten en honden. Geniet van de bizarre charme van Rainy Woods wanneer The Good Life later dit jaar wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • PixelJunk Eden 2 van Q-Games: Spring, draai, slinger en vecht tegen andere wezens om pollen te verzamelen waarmee je de tuinen van de Grimps weer tot bloei kunt laten komen. Onderweg kom je allerlei wezens en prachtige, vreemde werelden tegen om te verkennen en te veroveren. Geniet van de adembenemende synesthesie terwijl de voortreffelijke muziek van Baiyon je meevoert en jij, je Grimp en de wonderschone omgeving van PixelJunk Eden 2 één worden. Speel alleen of met een vriend via lokale multiplayer wanneer PixelJunk Eden 2 deze zomer wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch.
 • Faeria van Abrakam: Met zijn unieke interactieve spelbord zal Faeria je uitdagen met strategische kaartgevechten. Stel je deck samen, ontwerp het slagveld en vecht voor de overwinning! De Nintendo Switch-versie van Faeria komt dit voorjaar naar de Nintendo Switch!
 • Eldest Souls van Fallen Flag Studio: Eldest Souls speelt zich af in een grimmige, donkere fantasiewereld en blaast het genre nieuw leven in door boss-rush gameplay te combineren met een hoge mate van aanpassingsmogelijkheden op het gebied van gevechten. Ga als een van de eersten de uitdaging aan wanneer Eldest Souls deze zomer als eerste naar de Nintendo Switch komt als tijdelijke console-exclusive.
 • Moving Out van SMG Studio/DevM Games: Moving Out is een actie-, puzzel-, physics-based verhuissimulator die ideaal is om samen te spelen. Speel in meer dan 50 levels in de spelstanden arcade, story en versus. Moving Out wordt op 28 april uitgebracht voor de Nintendo Switch, en is later vandaag al te bestellen. Voor iedereen die Moving Out nu al wilt proberen, is er in de Nintendo eShop een gratis demo beschikbaar.
 • Sky Racket van Double Dash Studios: Vlieg door eigenaardige, kleurrijke werelden. Ga met je laser-tennisracket en een stijlvolle sjaal de strijd aan met hordes pluizige vijanden. Sky Racket is een combinatie van een shoot-‘em-up en een block breaker en is daarmee ’s werelds eerste “Shmup Breaker”! Sky Racket wordt later vandaag uitgebracht voor de Nintendo Switch!
In de video kwamen nog meer games voorbij die dit jaar naar de Nintendo Switch komen, waaronder Blair Witch van Bloober Team, Bounty Battle van Dark Screen Games, Dicey Dungeons van Distractionware Limited, Ghost of a Tale van SeithCG, Sky: Children of the Light van thatgamecompany, Superliminal van Pillow Castle en Wingspan van Monster Couch.15:07  Assassin’s Creed Odyssey dit weekend gratis te spelen
16:18  Dragon Ball Z: Kakarot DLC voegt Super Saiyan God Goku toe
 Reacties (0)
Geen reacties gevonden

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
Nintendo Switch
Type:
Hardware
Releasedatum:
03-03-2017
Ontwikkelaar:
Nintendo
Uitgever:
Nintendo
Media:


Meer media