Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
27 Juni 2017 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
26 Juni 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
25 Juni 2017 
(0) 
24 Juni 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
23 Juni 2017 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(2) 
(0) 
(0) 
(5) 
(0) 
22 Juni 2017 
(7) 
(8) 
21 Juni 2017 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
20 Juni 2017 
(8) 
(0) 
(9) 
19 Juni 2017 
(1) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(4) 
18 Juni 2017 
(6) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
17 Juni 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
16 Juni 2017 
(7) 
(0) 
(0) 
(21) 
(0) 
(9) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(1) 
(0) 
15 Juni 2017 
(0) 
(19) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(4) 
14 Juni 2017 
(0) 
(3) 
(1) 
(25) 
(2) 
(0) 
(0) 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(2) 
(21) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(6) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
13 Juni 2017 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(22) 
(0) 
(3) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(4) 
(1) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
Packshot Sunday - Deel 209
The Elder Scrolls Online: Morrowind
Nex Machina
Packshot Sunday - Deel 208
Belangrijk Nieuws

[E3] Eerste blik op Beyond Good & Evil 2
Ubisoft zorgde op de Electronic Entertainment Expo voor vele verrassingen, maar de grootste was zonder twijfel de aanwezigheid van Beyond Good & Evil 2. In een trailer toonden ze ons een uitgebreide blik op de prequel. »

Need for Speed Payback verschijnt 10 november
Ontwikkelaar Ghost Games kondigt vandaag Need for Speed Payback aan, te verschijnen vanaf 10 november. De game zal gekenmerkt worden door heist-missies, races op het scherpst van de snede, politie-achtervolgingen en andere bijzondere momenten. »

Marvel vs. Capcom: Infinite in september
Lang moesten we erop wachten, maar vorig jaar werd dan eindelijk bekend dat we een nieuwe Marvel vs. Capcom mogen verwelkomen. We moeten nog even wachten alvorens we met de fighter aan de slag kunnen, gelukkig weten we nu wel wanneer de game verschijnt. »

Call of Duty: World War II aangekondigd
Het vorige maand uitgelekte promotiemateriaal van de volgende Call of Duty blijkt vandaag correct te zijn. Activision heeft namelijk een teaserwebsite gepubliceerd die aftelt naar de onthulling van Call of Duty: WWII. »

Bungie kondigt Destiny 2 aan
Vorige week lekte er al een poster van Destiny 2 via een Italiaanse Gamestop, waarmee het bestaan van Destiny 2 en ook een release dit jaar bevestigd zouden zijn. Activision Blizzard gaf echter geen reactie op dit lek en komen nu met iets beters: de aankondiging. Meer dan een tweet krijgen we op dit moment nog niet, dus geniet van onderstaande teaser. »

StarCraft: Remastered aangekondigd
In 1998, na een ontwikkelperiode van drie jaar, verscheen Blizzard's strategiegame StarCraft. Het duurde niet lang voordat deze titel enorm populair werd, iets wat tot vandaag de dag vrijwel onveranderd is. Voor fans van deze game, en de uitbreiding Brood War is er goed nieuws: Blizzard geeft de titel een HD remaster. »

Capcom bundelt zestal Disney klassiekers
Namen als Chip 'n Dale, Darkwing Duck en DuckTales doen bij veel gamers nostalgische gevoelens oproepen. De karakters uit de jaren tachtig en negentig schitterden in hun eigen TV-series en games en binnenkort kunnen we een duik in dit verleden maken. »

Sequel Shadow of Mordor gelekt
Met enige regelmaat komen de grootste onthullingen binnen de game-industrie vroegtijdig naar buiten dankzij retailers die vroegtijdig titels op hun website zetten. Zo is op de website van de Amerikaanse winkelketen Target nu Middle-Earth: Shadow of War voor te bestellen, een vermoedelijke sequel op het succesvolle Middle-Earth: Shadow of Mordor. »

[Upd.] South Park naar nieuw fiscaal jaar
Hoewel South Park: The Fractured But Whole eigenlijk al vorig jaar had moeten verschijnen werd het spel uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017. Helaas zal ook deze releaseperiode niet worden gehaald. »

Marvel en Square Enix slaan handen ineen
Eerder vandaag telden Marvel en Square-Enix onafhankelijk af naar hetzelfde moment. Geruchten gingen dan ook al snel dat het om een samenwerking ging en dit blijkt inderdaad zo te zijn. »
 
Highlights

ClaDun Returns: This is Sengoku!
Zin in een traditionele ouderwetse Role Playing Game? Dan is ClaDun Returns: This is Sengoku! voor PC, PlayStation 4 en PlayStation Vita misschien iets voor jou. De derde game in de 'Classic Dungeon' serie brengt ons namelijk een klassieke Role Playing Game ervaring die ons doet denken dat we terug in het Nintendo Entertainment System tijdperk zijn beland. »

Hypertension: Harmony of Darkness interview
Binnen de wereld der videospellen blijven bepaalde aspecten onderbelicht. Of het nu de programmeurs achter de nieuwste en snelste spelmotoren zijn, of de muzikanten die een briljante soundtrack afleveren. Soms zijn deze mensen meer dan essentieel voor het slagen of falen van het product. Vandaag een interview met het team achter Isotope Softworks, de makers achter hun horror titel Hypertension: Harmony of Darkness voor de Sega Dreamcast. »

The Town of Light
De Italiaanse studio LKA bracht vorig jaar hun eerste titel uit op de PC en The Town of Light is nu ook speelbaar op de PlayStation 4 en Xbox One. De behoorlijk serieuze toon en het trage tempo moeten je liggen en zelfs dan zijn er de nodige plooien die ze glad hadden moeten strijken om van een succes te kunnen spreken. »

Skull and Bones
Het is tegenwoordig lastig om nog geheimen te bewaren in de game-industrie. Als een havik maken gamers jacht op vastgelegde namen en ook binnen de bedrijven lijkt geen informatie meer veilig te zijn. Toch werden we bij de persconferentie van Ubisoft verrast met de aankondiging van Skull and Bones. »

Perception
Al enige tijd heb ik Perception op de radar staan. Immers, ex-BioShock en Dead Space ontwikkelaars die een unieke invalshoek weten te bedenken voor een horror, dat klinkt op papier als een gouden combinatie. Toch blijkt al snel dat de interessante ideeën niet zorgen voor een minstens zo interessante game. »

DiRT 4
Het is alweer meer dan zes jaar geleden dat DiRT 3 verscheen, een gat dat werd opgevuld door DiRT Rally uit 2016. Deze laatstgenoemde titel kende een pittige moeilijkheidsgraad waardoor het niet voor iedereen even geschikt was, gelukkig weet DiRT 4 een perfecte balans te vinden. »

Tokyo 42
Een futuristisch Tokyo bestaat uit grote gebouwen, schreeuwerige billboards, opvallende sculpturen, vliegende auto's en huurmoordenaars. Dit is althans het beeld dat Tokyo 42 ons schetst. Het is tevens een toekomst waarin niemand veilig is aangezien contracten voor deze huurmoordenaars rijkelijk verkrijgbaar zijn, zo ook voor de protagonist. »

Tekken 7
Alweer twee jaar geleden verscheen Tekken 7 in de arcadehallen. Lang niet iedereen heeft hierdoor de kans gekregen om de fighter aan de tand te voelen en dus is het goed dat we er nu eindelijk mee aan de slag kunnen op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. »

Packshot Sunday - Deel 207
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

RiME
Het was tijdens de GamesCom van 2013 dat ik voor het eerst kennis maakte met RiME. Een game die vooral indruk maakte wegens diens grafische stijl die deed denken aan ICO. Na enkele tumultueuze ontwikkelingsjaren is het spel dan eindelijk verschenen voor de PC, Xbox One en PlayStation 4 (binnenkort volgt nog een release op de Nintendo Switch) en konden we kijken of het spel de moeite waard is. »

Einar - AAA student game
[PSX] Trophy Topic - Deel 2
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Laatste Aankopen
+/- Topic - Deel 4
Budget Topic - Deel 2
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
Nieuwssubmit thread
Het hippe 'Wat luister je nu?' topic
Welke film heb je als laatste gezien? [Deel 2]
Nintendo kondigt Classic Mini: SNES aan
Star Fox 2 laat nieuwe artwork zien
Twaalf minuten ELEX
Sucker Punch werkt nog altijd aan game
Square Enix denkt aan Final Fantasy XIV ports
COD: MW Remastered op 27 juni naar PS4
Launchtrailer Cars 3: Driven to Win
Kwartiertje Yakuza 6 gameplaybeelden
Debuuttrailer Dynasty Warriors 9
Uncharted serie lijkt nog niet ten einde