Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
E3-overzicht 
E3-overzicht  
19 Juni 2018 
(0) 
(3) 
(0) 
18 Juni 2018 
(1) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
17 Juni 2018 
(1) 
(3) 
(0) 
16 Juni 2018 
(5) 
(1) 
(2) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
15 Juni 2018 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
14 Juni 2018 
(0) 
(10) 
(0) 
(2) 
(2) 
(4) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(4) 
(3) 
13 Juni 2018 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(5) 
(1) 
(0) 
12 Juni 2018 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(5) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(1) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(8) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(1) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(2) 
(0) 
11 Juni 2018 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(7) 
(3) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(6) 
(1) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(1) 
(0) 
(6) 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
10 Juni 2018 
(0) 
(3) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(2) 
(0) 
Unravel Two
Milanoir
Vampyr
Shaq-Fu: A Legend Reborn
Belangrijk Nieuws

[E3] Eerste teaser Assassin’s Creed Odyssey
Gisteren lekte via een sleutelhanger uit dat er een nieuwe Assassin's Creed in de maak is onder de naam Odyssey. Vandaag besluit Ubisoft de game officieel te presenteren middels een eerste teaser, meer details worden bij de E3 bekend gemaakt. »

[E3] Bethesda komt met Fallout 76
Noem Bethesda en de naam Fallout volgt meestal snel. De hoop bij veel gamers is dan ook dat de uitgever de E3 aan zal grijpen om een nieuwe game aan te kondigen en deze kans is middels een teaser weer net even wat groter geworden. »

Call of Duty: BLOPS 4 toont zijn content
Het is inmiddels traditie in game land. Elk jaar mogen we een nieuwe Call of Duty verwelkomen. Om dit te bewerkstelligen werken inmiddels drie studio's om de beurt aan een nieuw deel. Dit jaar is het weer de beurt aan Treyarch en zij komen met Black Ops 4, afgebeeld als IIII. Vandaag was de gameplay reveal, maar we kregen meer dan verwacht. »

Shenmue 3 haalt release in 2018 niet
De Shenmue serie werd in 1999 afgetrapt op de Dreamcast, waarna twee jaar later een sequel volgde op ditzelfde systeem, later opgevolgd door een release op de Xbox. Bij de E3 van 2015 leerden we dat ook een derde deel niet uit zou blijven, echter moeten we hier nog wel wat geduld voor opbrengen. »

Metro Exodus schuift door naar Q1 2019
Het najaar is traditioneel de periode waarin er veel games verschijnen, zo mogen we aan het einde van dit jaar onder andere uit kijken naar Red Dead Redemption 2. Eigenlijk hadden we hier ook de naam Metro: Exodus aan toe moeten voegen, we leren echter dat dit niet langer het geval is. »

Rage 2 met eerste informatie en beelden
Rage stamt alweer uit 2011, toch mogen we volgend jaar uit kijken naar een vervolg van de serie door id Software en Avalanche Studios. Bethesda heeft inmiddels meer details van de game vrijgegeven en laat ons bovendien ook nieuwe beelden zien. »

Shenmue I & II naar PC, PS4 en Xbox One
Na de release van het origineel en diens sequel in respectievelijk 2000 en 2001 werkt oorspronkelijk bedenker Yu Suzuki onafhankelijk van SEGA aan een derde deel in de Shenmue serie. Toch worden ook de eerste twee delen niet vergeten. »

No Man's Sky komt naar de Xbox One
In 2016 verscheen No Man's Sky, een game die grootse plannen had maar deze lang niet allemaal waar kon maken. Na de release op de PC en PlayStation 4 komt het spel ook naar de Xbox One. »

Call of Duty: Black Ops 4 aangekondigd
Activision heeft zojuist Call of Duty: Black Ops 4 ofwel Call of Duty: Black Ops III aangekondigd. De game is in ontwikkeling voor PlayStation 4, Xbox One en PC bij Treyarch en zal uitgebracht worden op 12 oktober dit jaar. Op de vraag of de game ook naar de Switch overgezet zou gaan worden werd geen antwoord gegeven. Op 17 mei aanstaande zal de game officieel onthuld gaan worden, tot die tijd moeten we het doen met onderstaande teaser. »

State of Decay 2 verschijnt 22 mei
Microsoft heeft bekend gemaakt dat State of Decay 2 vanaf 22 mei verkrijgbaar is, waarbij er ditmaal niet gekozen is voor een traditioneel betalingsmodel. »
 
Highlights

[E3] De persconferentie van EA
Electronic Arts trapte dit jaar de E3 af met haar eigen persconferentie. Op voorhand was Unravel Two eigenlijk al uitgelekt en deze game bleek ook daadwerkelijk aanwezig, de hoop op een nieuwe Skate werd echter hard de grond ingeboord. »

Tennis World Tour
Ik ben gek op kapsalon. Het gerecht welteverstaan. De samenkomst van patat, shoarma of döner, kaas, salade en knoflooksaus is geenszins een Michelin-waardig gerecht maar wel een genot voor de smaakpapillen. Veelal niet duur en daarmee iedere cent waard. Maar wat nu als je het volledige bedrag betaalt en er de boodschap bij krijgt dat je de patat en de salade nu op mag eten maar dat de overige ingrediënten op een later moment volgen? Dat is een beetje hoe Tennis World Tour voelt. »

Yoku's Island Express
In een industrie die is overspoeld door welbekende genres als shooters, RPG's en adventures is het verfrissend om eens iets nieuws te spelen. Yoku's Island Express doet dit niet door een geheel nieuw genre te introduceren, in plaats daarvan combineren ze een platformer met een pinballgame, overgoten met een Metroidvania sausje. »

Moonlighter
Een goede dungeon crawler? Op de handhelds vind je er genoeg, maar op de consoles is het genre wat minder dichtbevolkt. Ontwikkelstudio Digital Sun waagt dan ook zijn kans met Moonlighter, een game voor PC, PlayStation 4, Xbox One en binnenkort Switch die je niet alleen dungeons laat verkennen maar je tussendoor ook opdraagt om een winkeltje uit te baten. Alleen al voor dat uitgangspunt verdient de game de nodige aandacht. »

Agony
Kickstarter is zowel een zegen als een vloek. Dat de kleinere studio's een platform krijgen om hun (veelal creatieve) ideeën op te delen valt wat mij betreft in de eerste categorie, echter is dit slechts het begin. Het uitwerken van dit idee met de behaalde financiële middelen is namelijk weer iets heel anders, zo blijkt ook in Agony. »

Gamed Gamekalender Juni 2018
Gamed lanceert maandelijks een Gamed Gamekalender zodat je een overzicht hebt van de spellen die de daaropvolgende maand verschijnen. Het is op deze manier gemakkelijk om te weten wanneer je naar de winkel moet hollen. »

State of Decay 2
Geef me iets met zombies en ik verslind het. Of het nu gaat om films als 28 Days Later, series als The Walking Dead of games als Dead Rising. Ook State of Decay heb ik wat dat betreft met veel plezier gespeeld. De game was zeker niet perfect, toch was er genoeg potentie om met een sequel echt te laten zien wat er mogelijk was. »

Packshot Sunday - Deel 225
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Forgotton Anne
Aankomende dinsdag verschijnt Forgotton Anne, een game die volgens de makers zijn inspiratie haalt uit de film Spirited Away en regisseurs als Guillermo del Toro (Pan's Labyrinth) en Jim Henson (Labyrinth). Het zijn natuurlijk niet de minste voorbeelden om je game aan op te hangen en de vraag is dan ook of we hier te maken hebben met een soortgelijk meesterwerk. »

Packshot Sunday - Deel 224
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Laatste Aankopen
+/- Topic - Deel 4
[ALG] FREEBIES
[PSX] Algemeen Vragen Topic
[PSX] Trophy Topic - Deel 2
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
Welke film heb je als laatste gezien? [Deel 2]
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Bizar ps4 probleempje ?
Nieuwssubmit thread
Epic Games haalt Swastika snel uit Fortnite
[E3] Cyberpunk 2077 met dosis naakt
Unravel Two
[E3] Spencer gaat in op nieuwe Xbox
Meer karakters voor Mario Tennis Aces
AJ Styles siert WWE 2K19 cover
Beyond Good & Evil 2 beta komt eind 2019
[E3] Soul Calibur IV met PC gameplay
[E3] Beelden Bloodstained: Ritual of the Night
Deze week Pokémon ruilen in Pokémon GO