Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
26 Mei 2017 
(0) 
25 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
24 Mei 2017 
(6) 
(1) 
(3) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
23 Mei 2017 
(9) 
(0) 
(0) 
(9) 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
22 Mei 2017 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
21 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(7) 
(0) 
20 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
19 Mei 2017 
(0) 
(6) 
(2) 
(0) 
(2) 
(4) 
(18) 
18 Mei 2017 
(1) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
17 Mei 2017 
(5) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(1) 
16 Mei 2017 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(4) 
15 Mei 2017 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(8) 
(0) 
14 Mei 2017 
(1) 
13 Mei 2017 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(7) 
(0) 
12 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(7) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(1) 
11 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
10 Mei 2017 
(1) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(5) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
09 Mei 2017 
(9) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
08 Mei 2017 
(11) 
(0) 
Injustice 2
Skylar & Plux: Adventure on Clover Island
Seasons After Fall
The Surge
Belangrijk Nieuws

Marvel vs. Capcom: Infinite in september
Lang moesten we erop wachten, maar vorig jaar werd dan eindelijk bekend dat we een nieuwe Marvel vs. Capcom mogen verwelkomen. We moeten nog even wachten alvorens we met de fighter aan de slag kunnen, gelukkig weten we nu wel wanneer de game verschijnt. »

Call of Duty: World War II aangekondigd
Het vorige maand uitgelekte promotiemateriaal van de volgende Call of Duty blijkt vandaag correct te zijn. Activision heeft namelijk een teaserwebsite gepubliceerd die aftelt naar de onthulling van Call of Duty: WWII. »

Bungie kondigt Destiny 2 aan
Vorige week lekte er al een poster van Destiny 2 via een Italiaanse Gamestop, waarmee het bestaan van Destiny 2 en ook een release dit jaar bevestigd zouden zijn. Activision Blizzard gaf echter geen reactie op dit lek en komen nu met iets beters: de aankondiging. Meer dan een tweet krijgen we op dit moment nog niet, dus geniet van onderstaande teaser. »

StarCraft: Remastered aangekondigd
In 1998, na een ontwikkelperiode van drie jaar, verscheen Blizzard's strategiegame StarCraft. Het duurde niet lang voordat deze titel enorm populair werd, iets wat tot vandaag de dag vrijwel onveranderd is. Voor fans van deze game, en de uitbreiding Brood War is er goed nieuws: Blizzard geeft de titel een HD remaster. »

Capcom bundelt zestal Disney klassiekers
Namen als Chip 'n Dale, Darkwing Duck en DuckTales doen bij veel gamers nostalgische gevoelens oproepen. De karakters uit de jaren tachtig en negentig schitterden in hun eigen TV-series en games en binnenkort kunnen we een duik in dit verleden maken. »

Sequel Shadow of Mordor gelekt
Met enige regelmaat komen de grootste onthullingen binnen de game-industrie vroegtijdig naar buiten dankzij retailers die vroegtijdig titels op hun website zetten. Zo is op de website van de Amerikaanse winkelketen Target nu Middle-Earth: Shadow of War voor te bestellen, een vermoedelijke sequel op het succesvolle Middle-Earth: Shadow of Mordor. »

[Upd.] South Park naar nieuw fiscaal jaar
Hoewel South Park: The Fractured But Whole eigenlijk al vorig jaar had moeten verschijnen werd het spel uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017. Helaas zal ook deze releaseperiode niet worden gehaald. »

Marvel en Square Enix slaan handen ineen
Eerder vandaag telden Marvel en Square-Enix onafhankelijk af naar hetzelfde moment. Geruchten gingen dan ook al snel dat het om een samenwerking ging en dit blijkt inderdaad zo te zijn. »

Microsoft annuleert Scalebound
Platinum Games werkt sinds het Wii tijdperk aan Hideki Kamiya's geesteskind Scalebound, een fantastische actiegame waarin de speler - een soort moderne Dante van Devil May Cry - moet samenwerken met één of meerdere draken om gigantische monsters te verslaan. Hij gebruikt hierbij een mix van wapens waaronder een boog en een zwaard voor een gemengde actie. »

[Upd.] Rime is multiplatform en komt in mei
Bij de Gamescom in 2013 maakten we kennis met de PlayStation 4 exclusive Rime. Het spel maakte bij veel gamers indruk, maar raakte vervolgens in de vergetelheid. »
 
Highlights

Operation Babel: New Tokyo Legacy
De afgelopen jaren bracht Nippon Ichi Software America al verscheidene games van de Japanse ontwikkelstudio Experience Inc. naar het Westen. Zo zagen we onder andere Operation Abyss: New Tokyo Legacy, Demon Gaze en Stranger of Sword City verschijnen. Vanaf deze week kunnen we ook aan de slag met Operation Babel: New Tokyo Legacy. De game verschijnt op PC en PlayStation Vita, waarbij wij die laatste onder handen namen. »

Packshot Sunday - Deel 206
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Birthdays the Beginning
Evolutie. Het is het mechanisme dat de wereld toeliet om te veranderen van een verlaten wereld in een extreem rijk ecosysteem. Het leidde naar het ontstaan van de mensheid en miljoenen andere soorten, allen aangepast aan hun specifieke omgeving in een proces dat eigenlijk alleen maar als miraculeus kan omschreven worden. De befaamde Will Wright produceerde in het verleden al verscheidene games als Spore en SimEarth met als bedoeling ons dit gevoel te laten nabootsen. Hij krijgt daarin nu opvolging van Harvest Moon bedenker Yasuhiro Wada die hetzelfde tracht te doen met de PC en PlayStation 4 game Birthdays the Beginning. »

Prey
Ontwikkelaar Arkane Studios wist in 2012 veel indruk te maken met Dishonored en ook diens sequel scoorde goed. Het zorgde voor hoge verwachtingen bij Prey, een game die – afgezien van de naam – op geen enkele wijze verbonden is aan de titel die in 2006 verscheen. Deze verwachtingen weten ze, ondanks enkele kleine kritieken, gelukkig in te lossen. »

Zheros & Zheros: The Forgotten Land
Ontwikkelstudio Rimlight Studios werkt sinds de oprichting aan de downloadbare Beat-'Em-Up Zheros. Het bedrijf lanceerde hun Double Dragon concurrent en diens downloadbare uitbreiding The Forgotten Land recentelijk voor de PlayStation 4. De vraag is echter of we echt effectief warm moeten lopen voor deze Beat-'Em-Up. »

Dragon Quest Heroes II
De combinatie van Dragon Quest met de Warriors formule van Omega Force leidde anderhalf jaar geleden tot de opvallend vrolijke en succesvolle titel Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and The Blight Below. Omega Force mocht meteen beginnen aan het vervolg Dragon Quest Heroes II voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Wij voelden de PlayStation 4 versie aan de tand om te kijken of deze versie even fris is als zijn voorganger. »

Packshot Sunday - Deel 205
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Full Throttle Remastered
Ontwikkelstudio Double Fine lanceert regelmatig nieuwe games, maar ze brengen jaarlijks ook een game uit de oude doos terug. De studio van Tim Schafer werkt namelijk samen met Disney om diens oude LucasArts klassiekers opnieuw op de markt te brengen. Na Grim Fandango Remastered en Day of the Tentacle Remastered mogen we nu ook Full Throttle Remastered verwachten in deze categorie. »

Little Nightmares
De nachtmerries van onze kindertijd zijn ook in volwassenheid nog steeds angstaanjagend. Dat is iets wat Tarsier Studios bewijst met Little Nightmares voor PC, PlayStation 4 en Xbox One, waarin de kinderlijke nachtmerries worden uitvergroot met als resultaat een game die je heel ongemakkelijk laat voelen. »

Packshot Sunday - Deel 204
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Laatste Aankopen
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
+/- Topic - Deel 4
[PSX] Trophy Topic - Deel 2
[Android / iOS] Pokémon GO
[PSX] Algemeen Vragen Topic
Café topic
afkicken
[ALG] Het Verkoop-topic
Vrouwelijke soldaten in Battlefield 1 DLC
Game of Thrones in eerste trailer seizoen 7
Far Cry 5 toont 'Key Art' en zet de toon
'Bloodstained 20 tot 30 procent afgewerkt'
Mario + Rabbids Kingdom Battle bestaat echt
Crash Bandicoot toont packshot remasters
GTA V verscheept 80 miljoen exemplaren
Geen unieke Pokémon voor GO cheaters
Crackdown 3 is Xbox Play Anywhere titel
Get Even uitgesteld na aanslag Manchester