Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
23 April 2017 
(0) 
(0) 
(1) 
22 April 2017 
(0) 
(0) 
(11) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
21 April 2017 
(9) 
(2) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(1) 
(0) 
20 April 2017 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
19 April 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
18 April 2017 
(1) 
(2) 
(4) 
(0) 
(3) 
(0) 
17 April 2017 
(1) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(3) 
(3) 
16 April 2017 
(6) 
(1) 
(1) 
(1) 
(1) 
15 April 2017 
(0) 
(1) 
14 April 2017 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
13 April 2017 
(2) 
(1) 
(0) 
(2) 
12 April 2017 
(0) 
(1) 
(0) 
(5) 
(6) 
(0) 
(1) 
(0) 
(2) 
(0) 
11 April 2017 
(3) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(10) 
(0) 
(2) 
(2) 
(0) 
(0) 
(4) 
10 April 2017 
(0) 
(3) 
(2) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
09 April 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(2) 
(0) 
08 April 2017 
(0) 
(2) 
(0) 
07 April 2017 
(5) 
(1) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
06 April 2017 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
05 April 2017 
(6) 
(7) 
(6) 
(2) 
(11) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
The Silver Case
The Banner Saga: Complete Pack
Rain World
PS4 Game+Kitset
Belangrijk Nieuws

Call of Duty: World War II aangekondigd
Het vorige maand uitgelekte promotiemateriaal van de volgende Call of Duty blijkt vandaag correct te zijn. Activision heeft namelijk een teaserwebsite gepubliceerd die aftelt naar de onthulling van Call of Duty: WWII. »

Bungie kondigt Destiny 2 aan
Vorige week lekte er al een poster van Destiny 2 via een Italiaanse Gamestop, waarmee het bestaan van Destiny 2 en ook een release dit jaar bevestigd zouden zijn. Activision Blizzard gaf echter geen reactie op dit lek en komen nu met iets beters: de aankondiging. Meer dan een tweet krijgen we op dit moment nog niet, dus geniet van onderstaande teaser. »

Capcom bundelt zestal Disney klassiekers
Namen als Chip 'n Dale, Darkwing Duck en DuckTales doen bij veel gamers nostalgische gevoelens oproepen. De karakters uit de jaren tachtig en negentig schitterden in hun eigen TV-series en games en binnenkort kunnen we een duik in dit verleden maken. »

Sequel Shadow of Mordor gelekt
Met enige regelmaat komen de grootste onthullingen binnen de game-industrie vroegtijdig naar buiten dankzij retailers die vroegtijdig titels op hun website zetten. Zo is op de website van de Amerikaanse winkelketen Target nu Middle-Earth: Shadow of War voor te bestellen, een vermoedelijke sequel op het succesvolle Middle-Earth: Shadow of Mordor. »

[Upd.] South Park naar nieuw fiscaal jaar
Hoewel South Park: The Fractured But Whole eigenlijk al vorig jaar had moeten verschijnen werd het spel uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017. Helaas zal ook deze releaseperiode niet worden gehaald. »

Marvel en Square Enix slaan handen ineen
Eerder vandaag telden Marvel en Square-Enix onafhankelijk af naar hetzelfde moment. Geruchten gingen dan ook al snel dat het om een samenwerking ging en dit blijkt inderdaad zo te zijn. »

[Upd.] Rime is multiplatform en komt in mei
Bij de Gamescom in 2013 maakten we kennis met de PlayStation 4 exclusive Rime. Het spel maakte bij veel gamers indruk, maar raakte vervolgens in de vergetelheid. »

Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maart
Pak de agenda, blader naar donderdag 23 maart en zet het er met een dikke viltstift in; Mass Effect; Andromeda zal vanaf deze datum verkrijgbaar zijn. »

LEGO City Undercover naar meer systemen
In 2013 verscheen LEGO City Undercover op de Nintendo Wii U, een exclusieve titel die in recensies goed werd ontvangen. Helaas wist het spel door zijn keuzeplatform niet heel veel gamers te bereiken, maar hier moet volgend jaar verandering in komen. »

Line-up aan PS4 Pro titels bekend gemaakt
Over een week ligt de PlayStation 4 Pro in de winkels, een vernieuwing in de hardware die nog gedetailleerdere graphics toestaat. Veel van de reeds uitgebrachte games krijgen een patch om in diens volle glorie te schitteren, welke dit zijn heeft Sony vandaag bekend gemaakt. »
 
Highlights

LEGO City Undercover
Hoewel de Nintendo Wii U niet het succes was wat Nintendo voor ogen had wist het wel enkele leuke exclusives te scoren. Eén van deze namen was LEGO City Undercover en sinds afgelopen week verviel de vereiste om de console te hebben, het spel werd namelijk ook uitgebracht op de PC, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. »

Rogue Stormers
Spelers staan opnieuw open voor uitdagingen. Sinds games als Dark Souls op het voorplan zijn gekomen, is het duidelijk dat spelers niet meer bang zijn om af en toe eens te sterven en opnieuw te beginnen. In een tijd waarin vele games ons eigenlijk bij het handje vasthouden als een kleuter, zorgden zulke games voor een kleine revolutie. Het mag dan ook niet verbazen dat we tegenwoordig meer en meer games zien die spelers durven afstraffen. Ook Rogue Stormers voor PC, PlayStation 4 en Xbox One van Black Forest Games valt in deze categorie. »

Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix
Over de jaren heen is de verhaallijn van Kingdom Hearts redelijk complex geworden, zeker gezien de vele spin-offs die steeds op andere platforms verschenen. Om ervoor te zorgen dat we in ideale omstandigheden beginnen aan Kingdom Hearts III, brengt Square Enix nu stelselmatig hun oude games terug. »

Blackwood Crossing
De Britste studio PaperSeven brengt deze week hun eerste titel op de markt. Ze doen dit met een indrukwekkend verhaal die ook na het uitspelen nog wel even door je gedachte blijft spoken, terwijl de gameplay vooral in het teken staat van de vertelling hiervan. Welkom bij Blackwood Crossing. »

Yooka-Laylee
In mijn top tien van favoriete franchises zitten namen als The Legend of Zelda, Mario, Uncharted en Banjo-Kazooie. Zowel het origineel als Banjo-Tooie heb ik meerdere keren volledig uitgespeeld en het verdriet was dan ook groot toen bleek dat Nuts & Bolts deze oude glorie minder wist te evenaren. En toen was daar ineens ontwikkelaar Playtonic Games. »

FACTS Spring 2017
Fans van Fantasy, Anime, Comics, Toys en Video Games trokken afgelopen weekend weer massaal naar de Flanders Expo in Gent. Daar vond namelijk de Spring 2017 editie van de FACTS beurs plaats en dat mocht natuurlijk niemand missen. »

Snake Pass
In korte tijd krijgen we met Yooka-Laylee en Snake Pass twee 3D platformers die ons mee willen voeren naar vroeger tijden. Beiden doen dit met vrolijke graphics en kleurrijke karakters, toch verschillen ze op ander gebied met elkaar. Daar waar Yooka-Laylee de meer klassieke gameplay kiest moeten we ons in Snake Pass de controls opnieuw eigen maken. »

Mass Effect: Andromeda
Met het langverwachte Mass Effect: Andromeda zijn we ondertussen al toe aan de vierde titel in de reeks en de fans stonden te springen om deze game in handen te krijgen. Ook Gamed stond op de eerste rij om het nieuwe Andromeda stelsel te verkennen en onze bevindingen delen we graag met jullie in deze review. »

Packshot Sunday - Deel 203
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

NieR: Automata
Er worden soms rare beslissingen genomen in de game-industrie. Zo nam Square Enix de absurde beslissing om een Drakengard spin-off op de markt te brengen op een moment dat iedereen al vergeten was dat die franchise ooit had bestaan. Dat het resulterende Nier desondanks enigszins de moeite waard bleek, was een heel prettige verrassing. Een vervolg zou er echter toch nooit komen, dat zou pas echt absurd zijn na het falen van Drakengard 3 en het sluiten van Nier ontwikkelaar Cavia. Square Enix nam uiteindelijk toch de beslissing om de Nier serie terug te brengen, en na NieR: Automata kunnen we hen alleen uit de grond van ons hart bedanken. »

[Android / iOS] Pokémon GO
Laatste Aankopen
+/- Topic - Deel 4
[ALG] Het Verkoop-topic
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Café topic
Nintendo Switch Topic
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
[PSX] Algemeen Vragen Topic
[NSW] Nintendo Switch Friend Codes
Take-Two roept halt toe aan RDR - GTA V project
Gran Turismo Sport in race gameplay
Wat is er nieuw in Mario Kart 8 Deluxe?
Friday the 13th verschijnt volgende maand
CoD: WWII met PS4 timed-exclusive DLC?
Sony sluit enkele gameservers op PS4, PS3 en Vita
Two Worlds II krijgt nieuwe uitbreiding in mei
Farpoint gaat goud, toont verhaaltrailer
Killer Instinct's Riptor's Ultimate getoond
Games with Gold voor mei bekend