Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
E3-overzicht 
E3-overzicht  
21 Juni 2018 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
20 Juni 2018 
(0) 
(0) 
(9) 
(3) 
(2) 
19 Juni 2018 
(1) 
(7) 
(0) 
18 Juni 2018 
(1) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
17 Juni 2018 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
16 Juni 2018 
(5) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
15 Juni 2018 
(1) 
(1) 
(17) 
(0) 
(0) 
(3) 
(1) 
(0) 
(16) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
14 Juni 2018 
(4) 
(0) 
(1) 
(0) 
(10) 
(8) 
(0) 
(2) 
(2) 
(4) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(4) 
(3) 
(0) 
13 Juni 2018 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(5) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(1) 
12 Juni 2018 
(6) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(5) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(12) 
(5) 
(0) 
(1) 
(8) 
(2) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(13) 
(2) 
(0) 
(3) 
(1) 
(8) 
(1) 
(7) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
11 Juni 2018 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(7) 
Unravel Two
Milanoir
Onrush
Vampyr
Belangrijk Nieuws

[E3] Eerste teaser Assassin’s Creed Odyssey
Gisteren lekte via een sleutelhanger uit dat er een nieuwe Assassin's Creed in de maak is onder de naam Odyssey. Vandaag besluit Ubisoft de game officieel te presenteren middels een eerste teaser, meer details worden bij de E3 bekend gemaakt. »

[E3] Bethesda komt met Fallout 76
Noem Bethesda en de naam Fallout volgt meestal snel. De hoop bij veel gamers is dan ook dat de uitgever de E3 aan zal grijpen om een nieuwe game aan te kondigen en deze kans is middels een teaser weer net even wat groter geworden. »

Call of Duty: BLOPS 4 toont zijn content
Het is inmiddels traditie in game land. Elk jaar mogen we een nieuwe Call of Duty verwelkomen. Om dit te bewerkstelligen werken inmiddels drie studio's om de beurt aan een nieuw deel. Dit jaar is het weer de beurt aan Treyarch en zij komen met Black Ops 4, afgebeeld als IIII. Vandaag was de gameplay reveal, maar we kregen meer dan verwacht. »

Shenmue 3 haalt release in 2018 niet
De Shenmue serie werd in 1999 afgetrapt op de Dreamcast, waarna twee jaar later een sequel volgde op ditzelfde systeem, later opgevolgd door een release op de Xbox. Bij de E3 van 2015 leerden we dat ook een derde deel niet uit zou blijven, echter moeten we hier nog wel wat geduld voor opbrengen. »

Metro Exodus schuift door naar Q1 2019
Het najaar is traditioneel de periode waarin er veel games verschijnen, zo mogen we aan het einde van dit jaar onder andere uit kijken naar Red Dead Redemption 2. Eigenlijk hadden we hier ook de naam Metro: Exodus aan toe moeten voegen, we leren echter dat dit niet langer het geval is. »

Rage 2 met eerste informatie en beelden
Rage stamt alweer uit 2011, toch mogen we volgend jaar uit kijken naar een vervolg van de serie door id Software en Avalanche Studios. Bethesda heeft inmiddels meer details van de game vrijgegeven en laat ons bovendien ook nieuwe beelden zien. »

Trailer Red Dead Redemption 2
Amerika, 1899. Het einde van het Wilde Westen-tijdperk is begonnen, wanneer de heren van de wet de jacht openen op de laatste overgebleven criminele bendes. Zij die niet bezwijken of zich overgeven worden gedood. »

Shenmue I & II naar PC, PS4 en Xbox One
Na de release van het origineel en diens sequel in respectievelijk 2000 en 2001 werkt oorspronkelijk bedenker Yu Suzuki onafhankelijk van SEGA aan een derde deel in de Shenmue serie. Toch worden ook de eerste twee delen niet vergeten. »

[Upd.] Spyro Reignited aangekondigd
Er zijn al enige tijd hints dat de eerste drie Spyro opnieuw worden uitgebracht in de vorm van HD remasters, net zoals dit het geval was bij Crash Bandicoot. Hoewel Activision de lippen vooralsnog stijf op elkaar blijft houden heeft Amazon geen zin meer om te wachten. »

Spider-Man verschijnt op 7 september
Dat Spider-Man dit jaar zou verschijnen op de PlayStation 4 was reeds duidelijk, wanneer de game echter uit zou komen bleef lange tijd een vraag. Een vraag waar we nu een antwoord op hebben. »
 
Highlights

Shaq-Fu: A Legend Reborn
In 1994 verscheen Shaq-Fu en het idee erachter was simpel; gebruik een 2D fighting game als basis, verzin een flinterdun verhaal en plaats Shaquille O'Neal in de hoofdrol. Het bleek even simpel als tergend, zo werd er zelfs een website in het leven geroepen om iedere kopie te vernietigen en is het spel volgens sommigen de allerslechtste ooit gemaakt. En toch is er nu een vervolg aan gegeven. Waarom dit is begrijpen wij ook niet helemaal. »

[E3] De persconferentie van EA
Electronic Arts trapte dit jaar de E3 af met haar eigen persconferentie. Op voorhand was Unravel Two eigenlijk al uitgelekt en deze game bleek ook daadwerkelijk aanwezig, de hoop op een nieuwe Skate werd echter hard de grond ingeboord. »

Tennis World Tour
Ik ben gek op kapsalon. Het gerecht welteverstaan. De samenkomst van patat, shoarma of döner, kaas, salade en knoflooksaus is geenszins een Michelin-waardig gerecht maar wel een genot voor de smaakpapillen. Veelal niet duur en daarmee iedere cent waard. Maar wat nu als je het volledige bedrag betaalt en er de boodschap bij krijgt dat je de patat en de salade nu op mag eten maar dat de overige ingrediënten op een later moment volgen? Dat is een beetje hoe Tennis World Tour voelt. »

Yoku's Island Express
In een industrie die is overspoeld door welbekende genres als shooters, RPG's en adventures is het verfrissend om eens iets nieuws te spelen. Yoku's Island Express doet dit niet door een geheel nieuw genre te introduceren, in plaats daarvan combineren ze een platformer met een pinballgame, overgoten met een Metroidvania sausje. »

Moonlighter
Een goede dungeon crawler? Op de handhelds vind je er genoeg, maar op de consoles is het genre wat minder dichtbevolkt. Ontwikkelstudio Digital Sun waagt dan ook zijn kans met Moonlighter, een game voor PC, PlayStation 4, Xbox One en binnenkort Switch die je niet alleen dungeons laat verkennen maar je tussendoor ook opdraagt om een winkeltje uit te baten. Alleen al voor dat uitgangspunt verdient de game de nodige aandacht. »

Agony
Kickstarter is zowel een zegen als een vloek. Dat de kleinere studio's een platform krijgen om hun (veelal creatieve) ideeën op te delen valt wat mij betreft in de eerste categorie, echter is dit slechts het begin. Het uitwerken van dit idee met de behaalde financiële middelen is namelijk weer iets heel anders, zo blijkt ook in Agony. »

Gamed Gamekalender Juni 2018
Gamed lanceert maandelijks een Gamed Gamekalender zodat je een overzicht hebt van de spellen die de daaropvolgende maand verschijnen. Het is op deze manier gemakkelijk om te weten wanneer je naar de winkel moet hollen. »

Packshot Sunday - Deel 225
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Detroit: Become Human
Wanneer je bekend bent met games als Heavy Rain en Beyond: Two Souls weet je direct wat je van Detroit: Become Human mag verwachten. Dit betekent eveneens dat je ver weg moet blijven van dit nieuwe project van ontwikkelaar Quantic Dream als je hun eerdere werken maar niets vond, ondanks de andere setting is de blauwdruk namelijk identiek gebleven. »

Pure Farming 2018
De Poolse ontwikkelaar Ice Flames toont een grote ambitie met de release van Pure Farming 2018. Al een decennium lang staat Giant’s Software’s Farming Simulator eenzaam aan de top van agrarische simulaties en vele kopieën hebben de afgelopen jaren het onderspit moeten delven. Heeft Pure Farming 2018 de potentie om een breuk in dit status quo aan te brengen? »

Laatste Aankopen
+/- Topic - Deel 4
[ALG] FREEBIES
[PSX] Algemeen Vragen Topic
[PSX] Trophy Topic - Deel 2
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
Welke film heb je als laatste gezien? [Deel 2]
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Bizar ps4 probleempje ?
Nieuwssubmit thread
Sony komt met PlayStation Hits lijn
Luxe uitgave Kingdom Hearts III in 2 versies
PS Now downloadfunctie in september?
Geen VR in Cyberpunk 2077
Deze week Pokémon ruilen in Pokémon GO
Epic Games haalt Swastika snel uit Fortnite
Spider-Man met enkele nieuwe details
Forza Horizon 4 heeft een Crazy Taxi mode
Beyond Good & Evil 2 beta komt eind 2019
[E3] Cyberpunk 2077 met dosis naakt