Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
21 September 2017 
(7) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
20 September 2017 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
19 September 2017 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(12) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(1) 
(6) 
18 September 2017 
(2) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(2) 
17 September 2017 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
16 September 2017 
(3) 
(0) 
(3) 
(1) 
(0) 
15 September 2017 
(1) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
14 September 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
13 September 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
12 September 2017 
(15) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(7) 
(0) 
(0) 
11 September 2017 
(4) 
(5) 
(2) 
(3) 
10 September 2017 
(0) 
(0) 
09 September 2017 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
08 September 2017 
(2) 
(1) 
(0) 
(3) 
(1) 
(9) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
07 September 2017 
(8) 
(2) 
(3) 
(0) 
(5) 
(0) 
(1) 
06 September 2017 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
Dishonored: Death of the Outsider
Marvel vs. Capcom Infinite
Knack 2
Maize
Belangrijk Nieuws

[Upd.] Okami HD officieel aangekondigd
Nadat de geruchten al enige tijd rond gingen maakt Capcom het vandaag officieel; Okami krijgt een HD-uitgave op de PC, PlayStation 4 en Xbox One en de game lijkt nog dit jaar te verschijnen. »

Huidskleur bepaalt moeilijkheidsgraad South Park
Als TV-serie gaat South Park controverse bepaald niet uit de weg en ook in de game South Park: The Stick of Truth waren ze bepaald niet terughoudend. Het is een lijn die ze doortrekken in The Fractured But Whole. »

L.A. Noire naar Switch, PS4, One en VR
In 2011 bracht de Australische ontwikkelaar Team Bondi in samenwerking met Rockstar Games de sfeervolle detectivetitel L.A. Noire uit op PlayStation 3 en Xbox 360. De game staat vooral bekend om de uitvoerige motion-capture van gezichten die het mogelijk moest maken om te zien of verdachte karakters nu wel of niet aan het liegen waren. »

Secret of Mana krijgt remake
Ontwikkelhuis Square domineerde de 'Role Playing Game' markt op de Super Nintendo. Concurrent Enix maakte weliswaar de succesvolle Dragon Quest games, maar Square kon naast Final Fantasy eveneens losse toppers als Chrono Trigger en Secret of Mana presenteren. »

Horizon Zero Dawn: The Frozen Wilds in november
Afgelopen juni kondigde Guerilla Games aan dat Horizon: Zero Dawn een uitbreiding zal gaan krijgen onder de naam The Frozen Wilds. Community Manager Jeroen Roding laat vandaag weten wanneer we met het spel aan de slag kunnen. »

Ni No Kuni mist release in 2017
Helaas heeft ons zojuist vervelend nieuws bereikt voor gamers die uit kijken naar Ni No Kuni II: Revenant Kingdom; het spel mist zijn release in 2017 en is uitgesteld naar 19 januari 2018. »

[E3] Eerste blik op Beyond Good & Evil 2
Ubisoft zorgde op de Electronic Entertainment Expo voor vele verrassingen, maar de grootste was zonder twijfel de aanwezigheid van Beyond Good & Evil 2. In een trailer toonden ze ons een uitgebreide blik op de prequel. »

Need for Speed Payback verschijnt 10 november
Ontwikkelaar Ghost Games kondigt vandaag Need for Speed Payback aan, te verschijnen vanaf 10 november. De game zal gekenmerkt worden door heist-missies, races op het scherpst van de snede, politie-achtervolgingen en andere bijzondere momenten. »

Red Dead Redemption 2 uitgesteld naar 2018
Eind oktober afgelopen jaar kondigde Rockstar Games het langverwachte vervolg op Red Dead Redemption aan. Deze sequel zou oorspronkelijk in het najaar van 2017 moeten verschijnen, maar Rockstar heeft zojuist aangekondigd dat dit niet langer het geval is. »

Marvel vs. Capcom: Infinite in september
Lang moesten we erop wachten, maar vorig jaar werd dan eindelijk bekend dat we een nieuwe Marvel vs. Capcom mogen verwelkomen. We moeten nog even wachten alvorens we met de fighter aan de slag kunnen, gelukkig weten we nu wel wanneer de game verschijnt. »
 
Highlights

Packshot Sunday - Deel 214
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Pro Evolution Soccer 2018
Wanneer we kijken naar de afgelopen jaren dan zien we veelal dezelfde kritieken en positieve punten als het gaat om de Pro Evolution Soccer serie. Het matige commentaar en het gebrek aan licenties staan haaks op de heerlijke gameplay en dit is een lijn die we ook dit jaar doorgetrokken zien worden. »

Guns, Gore & Cannoli 2
Het Belgische Crazy Monkey Studios wist midden 2015 meteen te overtuigen met hun consoledebuut Guns, Gore & Cannoli. De studio combineerde Italiaanse maffia met zombies in een jaren ’20 spektakel dat een originele setting bracht met aangename gameplay. Ruimte voor verbetering was er echter genoeg, Crazy Monkey Studios wist dan ook meteen wat te doen voor het vervolg. »

White Day: A Labyrinth Named School
Oorspronkelijk is White Day: A Labyrinth Named School alleen in Korea verschenen, desondanks wist de horrorgame van Sonnori een cultstatus op te bouwen. Toen bedenker Lee Won-Sool besloot om de game een remake te gunnen met zijn nieuwe studio, was er dan ook meteen interesse van uitgevers om de game in het Westen uit te brengen. Zo duurde het amper enkele dagen voor de PlayStation 4 versie van deze remake om de oversteek van Korea naar Europa te maken. We konden ons dan ook meteen opsluiten in een donkere kamer om deze game aan een uitgebreide test te onderwerpen. »

Gwent: Thronebreaker
Ik start mijn GamesCom elk jaar bij CD Projekt RED, het is ondertussen een vaste afspraak en dat is heus niet omdat zij de beste swag klaar hebben. Hoewel ze mij daar elk jaar mee verbazen, ga ik toch om verrast te worden met de games die ze voorstellen. Zelfs als dat voor het tweede jaar dezelfde game betreft. »

Warriors All-Stars
Hoewel de protagonisten van tijd tot tijd veranderen, zien we steeds grote gelijkenissen tussen de Warriors games van Omega Force. Of het nu gaat om Gundams, Samurai of One Piece personages, het idee blijft altijd hetzelfde: zo stijlvol mogelijk duizenden vijanden in stukken hakken. Ook voor Warriors All-Stars is dat het geval, het grote verschil is dat de protagonisten nu de sterren van Koei Tecmo's grootste franchises zijn. »

Killing Floor 2
Wanneer een biotechnische firma een zombie-uitbraak veroorzaakt, wordt de hele wereld op zijn kop gezet. In Killing Floor van Tripwire Interactive zagen we al hoe moeilijk het was voor troepen om deze monsters, de Zeds, af te stoppen waardoor Europa snel ten onderging. In Killing Floor 2 voor de PlayStation 4 zijn we amper één maand verder en is de hele wereld ten onder gegaan. »

Surf World Series
Voetbal, basketbal en ijshockey zijn rijkelijk vertegenwoordigd in de game-industrie. Zo nu en dan maken we eens een uitstapje op een skateboard of pakken we het tennisracket maar de surfplank binden we niet zo heel vaak onder. En toch is dit nu net waar Surf World Series om draait. »

Life is Strange: Before the Storm
Hoewel Life is Strange één van mijn persoonlijke hoogtepunten uit 2015 is, was ik op voorhand niet overdreven enthousiast voor een prequel. Met een andere ontwikkelstudio, het gemis van stemactrice Ashly Burch en verdwijnen van de bovennatuurlijke krachten was er immers genoeg om me zorgen over te maken. Toch blijkt Before the Storm op eigen benen te kunnen staan. »

Moons of Madness
Overleven op Mars is geen gemakkelijke klus. Dat is althans wat The Martian mij momenteel probeert te bewijzen. Astronaut Mark Watney – gespeeld door Matt Damon – had het echter nog gemakkelijk. Hij werd niet geconfronteerd met de Lovecraftiaanse horror waarmee ik moest afrekenen in Moons of Madness. »

Laatste Aankopen
+/- Topic - Deel 4
Budget Topic - Deel 2
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
verhuizen verkoop
[PSX] Trophy Topic - Deel 2
[Android / iOS] Pokémon GO
Einar - AAA student game
Welke TV serie heb je als laatste gezien?
DOOM toont Switch beelden
Quantum Break toont Xbox One X versie
[TGS] Nieuwe gameplay Sword Art Online
Dishonored: Death of the Outsider
Pokémon GO event brengt Super Incubators
DOOM naar Nintendo Switch
[TGS] Debuuttrailer Left Alive
Vampyr uitgesteld naar lente 2018
NFS Payback in 4K/60fps video
Forza 7 heeft Day One patch van 50GB