Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
20 Juli 2017 
(0) 
(3) 
(0) 
(4) 
(3) 
(0) 
(0) 
(1) 
19 Juli 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(7) 
(0) 
(0) 
(0) 
18 Juli 2017 
(0) 
(10) 
(0) 
(6) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
17 Juli 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(2) 
(3) 
(0) 
(5) 
(0) 
16 Juli 2017 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(5) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
15 Juli 2017 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
14 Juli 2017 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(2) 
(0) 
13 Juli 2017 
(1) 
(4) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(12) 
(0) 
12 Juli 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
11 Juli 2017 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
10 Juli 2017 
(4) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
09 Juli 2017 
(2) 
(12) 
(3) 
(0) 
(0) 
08 Juli 2017 
(20) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
07 Juli 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
06 Juli 2017 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(6) 
(0) 
(1) 
(0) 
05 Juli 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(5) 
(1) 
(0) 
Broken Age
Danganronpa: Another Episode - Ultra Despair Girls
Packshot Sunday - Deel 211
Final Fantasy XII: The Zodiac Age
Belangrijk Nieuws

Ni No Kuni mist release in 2017
Helaas heeft ons zojuist vervelend nieuws bereikt voor gamers die uit kijken naar Ni No Kuni II: Revenant Kingdom; het spel mist zijn release in 2017 en is uitgesteld naar 19 januari 2018. »

[E3] Eerste blik op Beyond Good & Evil 2
Ubisoft zorgde op de Electronic Entertainment Expo voor vele verrassingen, maar de grootste was zonder twijfel de aanwezigheid van Beyond Good & Evil 2. In een trailer toonden ze ons een uitgebreide blik op de prequel. »

Need for Speed Payback verschijnt 10 november
Ontwikkelaar Ghost Games kondigt vandaag Need for Speed Payback aan, te verschijnen vanaf 10 november. De game zal gekenmerkt worden door heist-missies, races op het scherpst van de snede, politie-achtervolgingen en andere bijzondere momenten. »

Red Dead Redemption 2 uitgesteld naar 2018
Eind oktober afgelopen jaar kondigde Rockstar Games het langverwachte vervolg op Red Dead Redemption aan. Deze sequel zou oorspronkelijk in het najaar van 2017 moeten verschijnen, maar Rockstar heeft zojuist aangekondigd dat dit niet langer het geval is. »

Marvel vs. Capcom: Infinite in september
Lang moesten we erop wachten, maar vorig jaar werd dan eindelijk bekend dat we een nieuwe Marvel vs. Capcom mogen verwelkomen. We moeten nog even wachten alvorens we met de fighter aan de slag kunnen, gelukkig weten we nu wel wanneer de game verschijnt. »

Call of Duty: World War II aangekondigd
Het vorige maand uitgelekte promotiemateriaal van de volgende Call of Duty blijkt vandaag correct te zijn. Activision heeft namelijk een teaserwebsite gepubliceerd die aftelt naar de onthulling van Call of Duty: WWII. »

Bungie kondigt Destiny 2 aan
Vorige week lekte er al een poster van Destiny 2 via een Italiaanse Gamestop, waarmee het bestaan van Destiny 2 en ook een release dit jaar bevestigd zouden zijn. Activision Blizzard gaf echter geen reactie op dit lek en komen nu met iets beters: de aankondiging. Meer dan een tweet krijgen we op dit moment nog niet, dus geniet van onderstaande teaser. »

Capcom bundelt zestal Disney klassiekers
Namen als Chip 'n Dale, Darkwing Duck en DuckTales doen bij veel gamers nostalgische gevoelens oproepen. De karakters uit de jaren tachtig en negentig schitterden in hun eigen TV-series en games en binnenkort kunnen we een duik in dit verleden maken. »

Sequel Shadow of Mordor gelekt
Met enige regelmaat komen de grootste onthullingen binnen de game-industrie vroegtijdig naar buiten dankzij retailers die vroegtijdig titels op hun website zetten. Zo is op de website van de Amerikaanse winkelketen Target nu Middle-Earth: Shadow of War voor te bestellen, een vermoedelijke sequel op het succesvolle Middle-Earth: Shadow of Mordor. »

[Upd.] South Park naar nieuw fiscaal jaar
Hoewel South Park: The Fractured But Whole eigenlijk al vorig jaar had moeten verschijnen werd het spel uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017. Helaas zal ook deze releaseperiode niet worden gehaald. »
 
Highlights

Cars 3: Vol gas voor de winst
Games die gebaseerd zijn op films hebben geen al te beste reputatie. Er zijn uitzonderingen op deze regel, toch weet het merendeel de middenmoot nauwelijks te ontkomen. Met Cars 3: Vol gas voor de winst trekt ontwikkelaar Avalanche Software deze lijn door, het spel schiet namelijk tekort om langdurig te blijven boeien. »

Waarom gamehoesjes er toe doen!
Het valt niet te ontkennen dat we leven in een snel digitaliserende wereld. Onze sociale entiteiten verdwijnen op rap tempo in een mysterieus en voor velen ongrijpbaar netwerk. Het is een fenomeen dat ook de gamesindustrie niet ontgaat en erin heeft geresulteerd dat veel games enkel digitaal te verkrijgen zijn. Het tijdperk van materialistische gamehoesjes verzamelen lijkt dan ook snel tot een einde te komen. Doodzonde. »

Middle-earth: Shadow of War
Met The Hobbit en Lord of the Rings wist J.R.R. Tolkien niet alleen indrukwekkende boeken te schrijven, ook de verfilmingen werden enthousiast ontvangen. De bijhorende games hebben een minder iconische status weten te bereiken, toch kon het in 2014 verschenen Middle-earth: Shadow of Mordor op veel goedkeuring rekenen. »

AereA
De Nederlandse ontwikkelaar Triangle Studios heeft in samenwerking met uitgever Soedesco eind juni een muzikale isometrische actie-RPG getiteld AereA uitgebracht. Het project werd origineel gestart door Odin Game Studios, een ondertussen gesloten kleine Braziliaanse studio, waarna AereA in Friesland verder werd ontwikkeld tot de game die het nu is. Wij stemden onze snaren af en dompelden onszelf onder in deze muzikale wereld. »

Packshot Sunday - Deel 210
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy
Hoewel systemen als de Xbox One en PlayStation 4 in eerste instantie zijn bedacht om ons kennis te laten maken met nieuwe games zijn ze ook uiterst geschikt om ons titels van weleer te laten ervaren. Neem bijvoorbeeld Crash Bandicoot: N. Sane Trilogy voor de PlayStation 4, een collectie bestaande uit de eerste titels. »

Micro Machines: World Series
Consoles worden de laatste tijd overstroomd door remakes, remasters en meer nostalgie. Wat dat betreft sluit Micro Machines: World Series hier prima op aan, deze serie had zijn grote successen immers eveneens in het wat verdere verleden liggen. Helaas blijkt echter dat niet iedere terugkeer van een oude naam automatisch een succes betekent. »

Valkyria Revolution
Het lijkt eigenlijk al een eeuwigheid geleden dat de originele Valkyria Chronicles is verschenen, maar eigenlijk heeft de game zijn tiende verjaardag nog niet eens gevierd. In een tijd dat de PlayStation 3 moeite had om zich te profileren ten opzichte van de stevige concurrentie wist deze SEGA game echter massaal de aandacht te trekken. De combinatie van real-time actie en turn-based role playing bezorgde de titel hoge scores en de status van culthit. De beslissing om de vervolgen enkel naar de PlayStation Portable te brengen, betekende uiteindelijk de snelle doodsteek van de franchise hoewel spelers hartstochtelijk bleven terugblikken. »

Gamed Gamekalender Juli 2017
Gamed lanceert maandelijks een Gamed Gamekalender zodat je een overzicht hebt van de spellen die de daaropvolgende maand verschijnen. Het is op deze manier gemakkelijk om te weten wanneer je naar de winkel moet hollen. »

Over de nutteloosheid van 4K en teraflops
Het zijn de nieuwste buzzwords van de gaming industrie: 4K en teraflops. De eerste term is ondertussen al breed bekend, het tweede is een technisch aspect van gaming consoles waarin meer beter schijnt te zijn. Met de PlayStation 4 Pro en de Xbox One X zetten zowel Sony als Microsoft in op deze technologische innovaties, maar doen ze er eigenlijk wel toe voor de kwaliteit van de games die we zo liefhebben? »

Laatste Aankopen
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Gamed Ideeën & Opmerkingen!
Het hippe 'Wat luister je nu?' topic
+/- Topic - Deel 4
[PSX] Trophy Topic - Deel 2
Welke film heb je als laatste gezien? [Deel 2]
Einar - AAA student game
Budget Topic - Deel 2
Patch 6.66 maakt DOOM DLC geheel gratis
Pokémon GO met legendarische trailer
Kingdom Hearts III vooralsnog niet op Switch
Switch Online applicatie nu verkrijgbaar
Hint naar Nintendo 64 Classic Mini?
Rutger Hauer in cyberpunk titel Observer
Spetterende launchtrailer Splatoon 2
Ontdek 167 auto's uit Forza Motorsport 7
Einde voor Miiverse?
Monster Hunter XX in gameplaybeelden