Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCPS VitaNintendo 3DSWii UNintendo SwitchPlaystation 3Playstation 4Xbox 360Xbox OneAppMisc    
26 Mei 2017 
(2) 
(1) 
(1) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
25 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(1) 
24 Mei 2017 
(6) 
(0) 
(5) 
(0) 
(1) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
23 Mei 2017 
(9) 
(0) 
(0) 
(9) 
(9) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
22 Mei 2017 
(6) 
(3) 
(3) 
(2) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
21 Mei 2017 
(0) 
(2) 
(0) 
(7) 
(0) 
(1) 
20 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
19 Mei 2017 
(0) 
(6) 
(2) 
(0) 
(2) 
(4) 
(18) 
18 Mei 2017 
(2) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
17 Mei 2017 
(5) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(1) 
(0) 
(4) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
16 Mei 2017 
(4) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(4) 
15 Mei 2017 
(3) 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(8) 
14 Mei 2017 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
13 Mei 2017 
(0) 
(6) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(1) 
(0) 
12 Mei 2017 
(0) 
(0) 
(0) 
(4) 
(0) 
(7) 
Injustice 2
Spellspire
Skylar & Plux: Adventure on Clover Island
Akiba's Beat
Belangrijk Nieuws

Red Dead Redemption 2 uitgesteld naar 2018
Eind oktober afgelopen jaar kondigde Rockstar Games het langverwachte vervolg op Red Dead Redemption aan. Deze sequel zou oorspronkelijk in het najaar van 2017 moeten verschijnen, maar Rockstar heeft zojuist aangekondigd dat dit niet langer het geval is. »

Marvel vs. Capcom: Infinite in september
Lang moesten we erop wachten, maar vorig jaar werd dan eindelijk bekend dat we een nieuwe Marvel vs. Capcom mogen verwelkomen. We moeten nog even wachten alvorens we met de fighter aan de slag kunnen, gelukkig weten we nu wel wanneer de game verschijnt. »

Call of Duty: World War II aangekondigd
Het vorige maand uitgelekte promotiemateriaal van de volgende Call of Duty blijkt vandaag correct te zijn. Activision heeft namelijk een teaserwebsite gepubliceerd die aftelt naar de onthulling van Call of Duty: WWII. »

Bungie kondigt Destiny 2 aan
Vorige week lekte er al een poster van Destiny 2 via een Italiaanse Gamestop, waarmee het bestaan van Destiny 2 en ook een release dit jaar bevestigd zouden zijn. Activision Blizzard gaf echter geen reactie op dit lek en komen nu met iets beters: de aankondiging. Meer dan een tweet krijgen we op dit moment nog niet, dus geniet van onderstaande teaser. »

Capcom bundelt zestal Disney klassiekers
Namen als Chip 'n Dale, Darkwing Duck en DuckTales doen bij veel gamers nostalgische gevoelens oproepen. De karakters uit de jaren tachtig en negentig schitterden in hun eigen TV-series en games en binnenkort kunnen we een duik in dit verleden maken. »

Sequel Shadow of Mordor gelekt
Met enige regelmaat komen de grootste onthullingen binnen de game-industrie vroegtijdig naar buiten dankzij retailers die vroegtijdig titels op hun website zetten. Zo is op de website van de Amerikaanse winkelketen Target nu Middle-Earth: Shadow of War voor te bestellen, een vermoedelijke sequel op het succesvolle Middle-Earth: Shadow of Mordor. »

[Upd.] South Park naar nieuw fiscaal jaar
Hoewel South Park: The Fractured But Whole eigenlijk al vorig jaar had moeten verschijnen werd het spel uitgesteld naar het eerste kwartaal van 2017. Helaas zal ook deze releaseperiode niet worden gehaald. »

Marvel en Square Enix slaan handen ineen
Eerder vandaag telden Marvel en Square-Enix onafhankelijk af naar hetzelfde moment. Geruchten gingen dan ook al snel dat het om een samenwerking ging en dit blijkt inderdaad zo te zijn. »

[Upd.] Rime is multiplatform en komt in mei
Bij de Gamescom in 2013 maakten we kennis met de PlayStation 4 exclusive Rime. Het spel maakte bij veel gamers indruk, maar raakte vervolgens in de vergetelheid. »

Mass Effect: Andromeda verschijnt 23 maart
Pak de agenda, blader naar donderdag 23 maart en zet het er met een dikke viltstift in; Mass Effect; Andromeda zal vanaf deze datum verkrijgbaar zijn. »
 
Highlights

Seasons After Fall
Soms zijn er games die je niet aan ziet komen en direct een goede indruk weten te maken. Voor mij was Seasons After Fall van de Franse studio Swing Swing Submarine zo'n game door diens handgetekende, schilderachtige plaatjes. Nu het spel verkrijgbaar is op de PlayStation 4 en Xbox One, na een eerdere verschijning op de PC, kon ik kijken of het meer te bieden heeft dan enkel mooie plaatjes. »

The Surge
In 2014 kwam ontwikkelaar Deck13 met Lords of the Fallen. In onze review omschreven we het destijds als een game die features van Dark Souls leent en ook in The Surge hebben ze duidelijk leentjebuur gespeeld bij From Software. Toch betreft het zeker geen gemakkelijke spin-off, zoals je kunt lezen in onze review. »

Packshot Sunday - Deel 206
Gamed verzamelt wekelijks de nieuwste Amerikaanse, Europese en Japanse boxarts voor Packshot Sunday. Het wordt op deze manier zeer gemakkelijk om je lievelingsgame terug te vinden in de winkels. »

Birthdays the Beginning
Evolutie. Het is het mechanisme dat de wereld toeliet om te veranderen van een verlaten wereld in een extreem rijk ecosysteem. Het leidde naar het ontstaan van de mensheid en miljoenen andere soorten, allen aangepast aan hun specifieke omgeving in een proces dat eigenlijk alleen maar als miraculeus kan omschreven worden. De befaamde Will Wright produceerde in het verleden al verscheidene games als Spore en SimEarth met als bedoeling ons dit gevoel te laten nabootsen. Hij krijgt daarin nu opvolging van Harvest Moon bedenker Yasuhiro Wada die hetzelfde tracht te doen met de PC en PlayStation 4 game Birthdays the Beginning. »

Prey
Ontwikkelaar Arkane Studios wist in 2012 veel indruk te maken met Dishonored en ook diens sequel scoorde goed. Het zorgde voor hoge verwachtingen bij Prey, een game die – afgezien van de naam – op geen enkele wijze verbonden is aan de titel die in 2006 verscheen. Deze verwachtingen weten ze, ondanks enkele kleine kritieken, gelukkig in te lossen. »

Zheros & Zheros: The Forgotten Land
Ontwikkelstudio Rimlight Studios werkt sinds de oprichting aan de downloadbare Beat-'Em-Up Zheros. Het bedrijf lanceerde hun Double Dragon concurrent en diens downloadbare uitbreiding The Forgotten Land recentelijk voor de PlayStation 4. De vraag is echter of we echt effectief warm moeten lopen voor deze Beat-'Em-Up. »

Dragon Quest Heroes II
De combinatie van Dragon Quest met de Warriors formule van Omega Force leidde anderhalf jaar geleden tot de opvallend vrolijke en succesvolle titel Dragon Quest Heroes: The World Tree's Woe and The Blight Below. Omega Force mocht meteen beginnen aan het vervolg Dragon Quest Heroes II voor PC, PlayStation 3, PlayStation 4 en PlayStation Vita. Wij voelden de PlayStation 4 versie aan de tand om te kijken of deze versie even fris is als zijn voorganger. »

Dreamfall Chapters
Ieder verhaal heeft een begin en een eind. Wanneer het tijdsverschil tussen deze twee echter te groot is kun je geďnteresseerden verliezen en dit is iets waar ook Dreamfall Chapters mee te kampen heeft. Dit derde deel na The Longest Journey (1999) en Dreamfall: The Longest Journey (2006) is op momenten onnavolgbaar en komt ook op ander vlak tekort. »

World to the West
De onafhankelijke ontwikkelaar Rain Games uit Noorwegen maakte in december 2013 een succesvol debuut met de 2D puzzel-platformer Teslagrad. Deze game speelde zich af in een op steampunk geďnspireerde versie van het Europa van de negentiende eeuw. Met hun nieuwe titel World to the West worden we in ditzelfde universum meegenomen naar een nieuwe wereld aan de andere kant van de oceaan, die we met vier verschillende karakters mogen pionieren. »

Just Cause 3: Gold Edition
In december 2015 bracht ontwikkelaar Avalanche Studios Just Cause 3 uit op de PC, PlayStation 4 en Xbox One. Ondanks hoge anticipatie werd Rico Rodriguez’s nieuwste avontuur met redelijk enthousiasme ontvangen. Dat hield Square-Enix niet tegen afgelopen maand de Just Cause 3: Gold Edition uit te brengen op consoles. Wij bekeken of deze heruitgave meer enthousiasme verdient. »

Laatste Aankopen
Welke game heb jij als laatste uitgespeeld?
Met welk spel ben jij op dit moment bezig? [Deel 2]
+/- Topic - Deel 4
[PSX] Trophy Topic - Deel 2
[Android / iOS] Pokémon GO
[PSX] Algemeen Vragen Topic
Café topic
afkicken
[ALG] Het Verkoop-topic
'Bloodstained 20 tot 30 procent afgewerkt'
[E3] Beyond Good & Evil 2 niet op E3
Crash Bandicoot toont packshot remasters
Micro Machines toont explosieve trailer
Vrouwelijke soldaten in Battlefield 1 DLC
Eerste Far Cry 5 trailer; komt in 2018
GTA Online presenteert Gunrunning update
Ys VIII: Lacrimosa of Dana komt in september
Game of Thrones in eerste trailer seizoen 7
Monster Hunter XX naar Nintendo Switch