Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlayStation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
 


Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk. Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende  
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:12    Onderwerp: Wii Games: wat kunnen we in de toekomst verwachten? Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

Wat biedt deze lijst je?
    - Je kunt zien welke interessante games er voor de Wii uitkomen. De lijst wordt elke keer weer geupdated wanneer er nieuwe informatie vrijgekomen is, of wanneer er een nieuwe interessante game aangekondigd is.
    - Elke game is voorzien van informatie, zoals het genre, ontwikkelaar en wat voor game het is.
    - Elke game is voorzien van een link naar de officiële site. Als die niet beschikbaar is, wordt er gelinkt naar Gamed database. Elke grote titel en de titel boven genre etc. is voorzien van een link.
    - Omdat de review scores erbij staan (indien beschikbaar), kun je gelijk zien welke games wel/niet interessant zijn. Als je het nog niet zeker weet kun je de info lezen, of naar de website gaan. Elke review van Gamed is ook voorzien van een link naar die review. Door op de score te klikken kan je de review lezen.


Hopelijk kunnen jullie hier je voordeel uithalen!

Arc Rise Fantasia

Wat is Arc Rise Fantasia?
Op het eerste gezicht zou je zo zeggen dat Arc Rise Fantasia een nieuw deel is in de 'Tales of...' serie. Niet zo gek ook, want er hebben meerdere programmeurs van de 'Tales of...' serie meegewerkt aan Arc Rise Fantasia. Het gevechtssysteem is, in tegenstelling tot de 'Tales of...' games, niet actief. Aanvallen selecteren gaat per beurt. Er zitten geen willekeurige gevechten in de game, het systeem wat mijn voorkeur geniet. Je kan dus zelf weten wanneer je vecht: je loopt gewoon tegen een vijand aan in de spelwereld. Verder lijkt dit een grootse en gezellige RPG te worden.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
Arc Rise Fantasia heeft een score van 32 van de 40 in de Famitsu behaald, wat een mooie score is.
Arc Rise Fantasia:
Genre: RPG
Releasedatum: Ergens in 2009.
Ontwikkelaar: Marvelous Interactive
Uitgever: Rising Star Games

Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers

Wat is Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers?
FFCC:CB is een nieuw deel in de Final Fantasy Crystal Chronicles serie, een exclusieve Final Fantasy serie voor de Nintendo consoles. Eerder verschenen er al Final Fantasy: Crystal Chronicles op de Cube, Final Fantasy Crystal Chronicles: Ring of Fates op de DS en Final Fantasy Crystal Chronicles: Echoes of Time op de DS en Wii. FFCC:CB is geen direct vervolg op het GameCube deeltje. Hoewel FFCC op de Cube zich vooral op multiplayer richtte, zal FFCC:CB zich meer op single player richten. Het ziet er naar uit dat dit weer een grote RPG wordt voor de Wii!
Final Fantasy Crystal Chronicles: The Crystal Bearers:
Genre:RPG
Releasedatum: Winter 2009
Ontwikkelaar: Squere-Enix
Uitgever: Squere-Enix

Flip's Twisted World

Wat is Flip's Twisted World?
Flip's Twisted World lijkt een potentiële platform topper te worden. Met verschillende ingrediënten van de topper Super Mario Galaxy, lijkt het alvast interessant te worden. Beter goed gejat, dan slecht bedacht laten we maar zeggen.
Flip's Twisted World:
Genre: Puzzle/Platformer
Releasedatum: Waarschijnlijk ergens in 2010.
Ontwikkelaar: Majesco Games
Uitgever: Masjesco Games

Fragile

Wat is Fragile?
Fragile is een duistere RPG voor de Wii. Gameplay bestaat voornamelijk uit het onderzoeken van (donkere) gebieden, en het real-time bevechten van vijanden. Jij bent Seto, en je bent op zoek naar een mysterieus meisje in een futuristische wereld.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
Fragile behaalde een score van 31 van de 40 in de Famitsu, oftewel: niet slecht!
Fragile:
Genre: RPG
Releasedatum: Lente 2010
Ontwikkelaar: Tri-Crescendo
Uitgever: Rising Star Games

Gladiator A.D.

Wat is Gladiator A.D.?
Gladiator A.D. is een nieuwe vechtgame van High Voltage Software, welke we al kennen van The Conduit en The Grinder. In Gladiator speel je gladiator tegen gladiator gevechten, zoals de oude Romeinen dat ook deden vroeger. Het ziet er tot nu toe uit dat het een niet zo'n baanbrekende vechtgame zal worden, maar wel met veel bloed.
Gladiator A.D.:
Genre: Fighting
Releasedatum: Begin 2010?
Ontwikkelaar: High Voltage Software
Uitgever: Nog geen uitgever

Ju-On: The Grudge

Wat is Ju-On: The Grudge?
The Grudge was eng he? Ja, geef het maar toe: jij zat ook in je broek te poepen terwijl je naar The Grudge keek. En nu komt de game ook naar de Wii. Geniaal toch, nu kun je tijdens het spelen een natte onderbroek krijgen! Hoef je daarvoor niet meer naar de wc te lopen ... Ju-On: The Grudge lijkt alvast niet onder te gaan doen aan de film: de regisseur van The Grudge werkt nauw samen met de ontwikkelaars. In Ju-On is de batterij van je zaklamp je leven: wanneer die opraakt, ben jij er ook geweest.
Ju-On: The Grudge:
Genre: Survival Horror
Releasedatum: De game wordt uitgegeven in Amerika door Xseed, dus het is waarschijnlijk alleen nog maar wachten op een aankondiging van Rising Star om hem naar Europa te brengen.
Ontwikkelaar: Cave
Uitgever: AQ Interactive

Kizuna

Wat is Kizuna?
Kizuna doet op het eerste gezicht denken aan de PS2 game Shadow of the Colossus. Jij speelt een jongeman, en je moet groteske bazen verslaan. De game heeft een uniek stijltje, met grote monsters die regelrecht van de tekentafel lijken te komen: het zijn net wandelende tekeningen (positief bedoeld!). Het zal in ieder geval geen klein spel worden: met meer dan 100 queesten en verschillende grote monsters mag je je gaan vermaken.
Kizuna:
Genre: RPG
Releasedatum: Niet bekend. Hopen dat de game überhaupt naar Europa komt.
Ontwikkelaar: Jaleco Entertainment
Uitgever: Jaleco Entertainment

Monster Hunter 3

Wat is Monster Hunter 3?
Monster Hunter 3 is een RPG die zich afspeelt in een grote, wijde wereld. Jij bent een Monster Hunter, oftewel je jaagt op monsters. Elke keer wanneer je een monster verslaat wordt je weer sterker, en wanneer je sterker wordt kun je ook weer grotere monsters aan. De game ziet er naar Wii begrippen fenomenaal uit, met grote, open gebieden. De game is ook online te spelen met tot drie vrienden. Het is nog niet bekend of Wii Speak ondersteund wordt, maar het zou wel heel jammer zijn als dat niet zo was. Één van de games waar ik echt heel erg naar uitkijk.
Monster Hunter 3:
Genre: RPG
Releasedatum: Capcom heeft beloofd dat Monster Hunter 3 ook naar hier komt. Deze zomer Japan, eind dit jaar Europa?
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom

Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3

Wat is Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3?
Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3 is een aangepaste Naruto Shippuden: Gekitou Ninja Taisen EX. De game bevat een mix van dertig oude en nieuwe personages die je offline en voor het eerst in de serie ook online kunt gebruiken. De gameplay van Revolution 2 wordt aangepast, maar de tag-team feature wordt alvast behouden.
Naruto Shippuden: Clash of Ninja Revolution 3:
Genre: Fighting
Releasedatum: Onbekend
Ontwikkelaar: Eighting Corporation Ltd.
Uitgever: D3 Publisher

No More Heroes: Desperate Struggle

Wat is No More Heroes: Desperate Struggle?
Ook zo genoten van No More Heroes? Afgezien van wat minpuntjes (huh? Wat is er over de stad?) was het een erg vermakelijke game, met absurde humor uit het meesterbrein van Mister Suda51. No More Heroes: Desperate Struggle lijkt hier op vooruit te borduren. Veel details zijn er niet, maar we weten wel dat er een 'extreme' en 'mild' versie van de game komen. Mild is voor de watjes, terwijl de bikkels natuurlijk voor extreme gaan. In ieder geval één verschil is, dat er bij extreme veel bloed vergoten zal worden, terwijl er in de mild versie geen bloed zit. En er is nu ook een DUBBELE light-saber. Ja, dit wordt een must-buy.
No More Heroes: Desperate Struggle:
Genre: Action/RPG
Releasedatum: Begin 2010.
Ontwikkelaar: Grasshopper Manufacture
Uitgever: Rising Star Games

Phantom Brave: We Meet Again

Wat is Phantom Brave: We Meet Again?
Disgaea is leuk, feit. De droge humor, de charismatische personages en de leuke gameplay zorgen voor een gewoon leuk spel. Hoewel Disgaea wel op de DS verkrijgbaar is, hebben we nog geen Wii deel voorbij zien komen. Maar niet getreurd: wij krijgen Phantom Brave. Phantom Brave is net zoals Disgaea: goede humor, grappige personages en leuke gameplay (personages gooien, yay!). Het is een remake van het PS2 deel. Phantom Brave speelt als een gewone tactische RPG, met een isometrisch aanzicht. Maar de gevechten kenmerken zich door humor en leuke mechanismen.
Phantom Brave: We Meet Again:
Genre: Turn Based Strategy/RPG
Releasedatum: Onbekend. De game is bevestigd voor Amerika, dus zal ook vast wel naar Europa komen.
Ontwikkelaar: Nippon Ichi Software
Uitgever: Nippon Ichi Software

Red Steel 2

Wat is Red Steel 2?
Je kunt veel zeggen, maar het originele Red Steel viel tegen. De eerste foto's van de game zagen er geweldig uit, met een super goede sfeer. De filmpjes lieten zien hoe goed die WiiMote wel niet kon werken in FPS games: wauw! Maar wat bleek Red Steel toch een tegenvaller bij de launch. Het was niet eens een super slechte game, maar de ontwikkelaars hadden de game gewoon te veel gehypte. Red Steel 2 moet het origineel op alle vlakken overtreffen. De besturing lijkt alvast goed te komen: Wii MotionPlus is mooi geïntegreerd in de zwaardgevechten. Verder zijn de cell-shaded graphics echt geweldig. Kom maar op met deze game!
Red Steel 2:
Genre: FPS
Releasedatum: Ik dacht begin 2010.
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft

Rune Factory: Frontier

Wat is Rune Factory: Frontier?
Rune Factory op de DS was een zeer leuke en weer is een originele game in de Harvest Moon serie, waarvan je mijn review hier kunt lezen. Rune Factory 2 was wat minder, maar toch nog zeker vermakelijk. Rune Factory: Frontier op de Wii speelt zich in ieder geval af in de wereld van Rune Factory 1. Je zal er bekende personages tegenkomen. De game is op verschillende manieren te spelen: of je speelt het als een traditionele Harvest Moon, en gaat dus veel koeien en schapen (herstel, gemuteerde koeien en schapen in RF) fokken, en daarnaast nog plantjes verbouwen. Mensen die van actie houden, gaan zich helemaal richten op het vechten. Er zijn genoeg dingetjes die je kunt trainen: het is een redelijk veelzijdige RPG. Of je kunt beide stijlen combineren, wat misschien wel het beste is. Het lijkt er in ieder geval op dat dit weer een game wordt die fans van Harvest Moon en van Action RPGs gaan waarderen.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
Ngamer UK: 88
IGN: 83
Nintendo Power: 75
Metacritic: 80
Rune Factory: Frontier:
Genre: Action/RPG
Releasedatum: Eind 2009.
Ontwikkelaar: Neverland
Uitgever: Rising Star Games

Sin and Punishment 2

Wat is Sin and Punishment 2?
Sin and Punishment 2 is een on-rail shooter. Néé, word nou niet boos! SaP 2 is het vervolg van de legendarische Nintendo 64 game Sin and Punishment. De game speelt zich jaren af na het origineel, en er zijn alvast twee nieuwe personages: Isa (de zoon van Saki en Airan, spelers van het origineel zullen deze namen kennen) en het meisje Kachi. Er staat je alvast een groots on-rails avontuur te wachten met epische boss-battles.
Sin and Punishment 2:
Genre: Action/On-rails
Releasedatum: Q1 2010
Ontwikkelaar: Treasure
Uitgever: Nintendo

Spectrobes: Origins

Wat is Spectrober: Origins?
Na twee Spectrobes delen op de DS, maakt de serie de overstap naar de Wii. Spectrobes wordt dikwijls Pokémon in de ruimte genoemd, wat eigenlijk niet echt waar is. De enige echte overeenkomst zijn de diertjes, waarvan de Pokémons toch wel een stuk origineler zijn dan de beesten in Spectrobes. Dat terzijde, Spectrobes draait veel om het opgraven van dingen. Dat kunnen mineralen zijn, maar ook Spectrobes zitten onder de grond, de beesten waarmee je vecht. Vechten gebeurt real-time, dus niet zoals in Pokémon turn-based. Online spelen zal ook mogelijk zijn.
Spectrobes: Origins:
Genre: Action/RPG
Releasedatum: 2009
Ontwikkelaar: Disney Interactive
Uitgever: Disney Interactive

Super Mario Galaxy 2

Wat is Super Mario Galaxy 2?
Joepie, Super Mario Galaxy 2! Dit is het vervolg op een van de beste games ooit gemaakt, Super Mario Galaxy. De game zal de speler veel nieuwe uitdagingen bieden, op diverse planeten waarop de speler onder andere Yoshi ontmoet. Met behulp van verschillende gekleurde Yoshi's kun je nieuwe avonturen beleven. Elke kleur Yoshi, een kleur die bepaald wordt door het eten van bessen, heeft andere eigenschappen. Het zal waarschijnlijk meer van hetzelfde worden, maar in het geval van Super Mario Galaxy is dat helemaal niet erg.
Super Mario Galaxy 2:
Genre: Platform
Releasedatum: Dat gaat midden/eind 2010 worden.
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo

Tales of Graces

Wat is Tales of Graces?
Tales of Graces is weer een nieuwe hoofdtitel binnen de langlopende 'Tales of...' serie. Na het ietwat tegenvallende vervolg van Tales of Symphonia op de Wii (welke nog niet eens uit is in Nederland), lijkt Namco nu weer alles op alles te zetten om een epische Tales of... titel te maken. Er staat ons in ieder geval een grote wereld te wachten met interessante personages. Gevechten gaan allemaal real-time en ook niet random: je kunt zelf weten wanneer je wil vechten. Dat is voor mij een pluspunt.
Tales of Graces:
Genre: RPG
Releasedatum: Onbekend, maar echt niet eerder dan 2010.
Ontwikkelaar: Namco Bandai
Uitgever: Namco Bandai

Tatsunoko vs. Capcom

Wat is Tatsunoko vs. Capcom?
'Sorry, maar Tatsunoko komt niet naar de VS en Europa.' Toch niet? Duizenden telefoontjes, mailtjes en postzakken vol met tekeningen hebben Capcom toch overgehaald: Tatsunoko vs. Capcom komt wel naar hier! Tatsunoko vs. Capcom is een spel waarin allerlei animatiepersonages vechten tegen Capcom personages. De game bevat onder andere personages uit Yatterman, Tekkaman, Street Fighter, Mega Man en Onimusha.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
32/40 van Famitsu. Wederom, dat is erg goed.
Tatsunoko vs. Capcom:
Genre: Fighting
Releasedatum: Volgens mij nog in 2009
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom

The Grinder

Wat is The Grinder?
Nog een game van High Voltage Software. Ook wel Left 4 Dead voor de Wii genoemd. Oftewel: zombies (in dit geval monsters) afknallen totdat je erbij neervalt. The Grinder kent, net zoals Left 4 Dead, een AI systeem waardoor je nooit hetzelfde level speelt. Monsters verschijnen elke keer weer als je speelt in andere getalen en op andere plekken. Verder is de game online te spelen. Eentje om in de gaten te houden.
The Grinder:
Genre: FPS
Releasedatum: Eind 2010.
Ontwikkelaar: High Voltage Software
Uitgever: Nog geen

Valhalla Knights: Eldar Saga

Wat is Valhalla Knights: Eldar Saga?
De game speelt zich af in het land Eldar dat eeuwen geleden werd beheersd door een groot kwaad, de Spirit King. Een alliantie van de vier rassen kon de Spirit King verslaan, maar de Spirit King dreigt nu opnieuw te verschijnen. Zijn monsters verschijnen opnieuw en de held moet de vier rassen verenigen om de monsters te verslaan en de wereld terug vrede te brengen. Dankzij de online coöperatieve modus sta je er sowieso niet alleen voor want je kunt met twee door de game. Op deze manier kun je beter de monsters aanpakken die overal op het scherm rondlopen.
Valhalla Knights: Eldar Saga:
Genre: RPG
Releasedatum: Onbekend, maar dat zal wel 2010 worden.
Ontwikkelaar: K2 LLC
Uitgever: Rising Star Games

To Do:
- Tegen de tijd dat een game uit is, review scores
- Groter screenshot vinden voor Kizuna
- Up-to-date houden

Speciaal bedankje gaat uit naar BengaBenga (welke ook geregistreerd is op dit forum!) voor zijn Wii games in 2009, op VGChartz. Dit gebruik ik namelijk als voornaamste bron.


Laatst aangepast door Simon op 16 Jan 2010 10:54; in totaal 76 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:13    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

De Wii games die al uitgekomen zijn


Another Code R

Wat is Another Code R?
Another Code R is een sequel van het populaire DS spel Another Code. Another Code op de Nintendo DS was een typische adventure, en Another Code R zal niet anders zijn. In Another Code R speel je opnieuw met Ashley, maar deze keer is ze gegroeid: ze is nu 16 jaar, oftewel twee jaar na het eerste deel. Ook nu weer zal het de bedoeling zijn om puzzels op te lossen, welke waarschijnlijk de bewegingssensoren van de Wii Remote gaan gebruiken.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
28/40 in de Famitsu, wat zeker niet slecht is. Dat is gemiddeld een 7. Another code op de DS scoort gemiddeld een 7.2 op Gamerankings. Another Code R is dan waarschijnlijk ook een aanrader voor de fans (zoals ik!).
Cubed3: 90
Official Nintendo Magazine UK: 84
IGN UK: 80
NGAMER UK: 70
GameSpot: 65
Edge: 40
Metacritic: 66
Another Code:
Genre: Adventure
Releasedatum: Nu verkrijgbaar.
Ontwikkelaar: Cing
Uitgever: Nintendo

Grand Slam Tennis

Wat is Grand Slam Tennis?
Grand Slam Tennis zal samen met Virtua Tennis 09 de eerste Wii tennis game zijn welke Wii Motion Plus ondersteunt. Door WMP zullen de wedstrijden nu nog realistischer verlopen, omdat bijna elke beweging die je maakt letterlijk vertaald wordt naar de game. De game heeft een cartoony look.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
Jazeker!
Official Nintendo Magazine UK: 94
1Up: 91
IGN UK: 89
Gametrailers: 86
Gamed: Ik beloonde de game zelf met een 80.
Metacritic: 79
Grand Slam Tennis:
Genre: Sports
Releasedatum: Nu verkrijgbaar.
Ontwikkelaar: EA Canada
Uitgever: Electronic Arts

Overlord: Dark Legend

Wat is Overlord: Dark Legend?
Nadat Overlord op de 360 en PC vorig jaar toch wel uitliep op een succes, besloot uitgever Codemasters de game maar naar verschillende platformen te porten. Overlord 1 kwam al eerder op de PS3 uit, maar het vervolg daarvan, Overlord 2, gaat naar PC, 360 en PS3. De Wii en DS worden niet vergeten, zo krijgt de Wii, Overlord: Dark Legend. Dark Legend is niet door de originele ontwikkelaar gemaakt (Nederlandse ontwikkelaar!), maar door een studio van Codemasters zelf. Ondanks dat lijkt Overlord: Dark Legend gewoon de humor behouden, zoals we die ook al zagen in het eerste deel. Je zal weer met die grappige Minions mogen spelen, en Overlord zal een beetje wegspelen als een volwassen Pikmin.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
1Up: 85
IGN: 75
Ngamer UK: 75
Nintendo Power: 70
Gamespot: 55
Metacritic: 69
Overlord: Dark Legend:
Genre: Action/Adventure
Releasedatum: Nu verkrijgbaar.
Ontwikkelaar: Climax
Uitgever: Codemasters

The Conduit

Wat is The Conduit?
Een heuse FPS voor de Wii! Yep, dat ene genre wat niet zo goed ondersteund is op de Wii, maar waarvoor de machine wel gemaakt lijkt: de controls in Metroid Prime 3 waren goddelijk. Ontwikkelaar High Voltage Software vond het tijd voor een FPS op de Wii, mét heuse 'next-gen' graphics. Welnu, The Conduit is uit en wat vindt men ervan? Niet slecht! The Conduit lijkt weer een echte FPS ervaring op de Wii te bieden, met als leuke extra een super-solide online mode. Mensen die van schieten houden op de Wii: deze game is voor jullie.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
IGN: 86
Nintendo Power: 80
Gamed: 79
Gametrailers: 78
Official Nintendo Magazine UK: 76
Edge: 40
Metacritic: 70
The Conduit:
Genre: FPS
Releasedatum: Ligt al in de winkels.
Ontwikkelaar: High Voltage Software
Uitgever: Sega

Virtua Tennis 09

Wat is Virtua Tennis 09?
Die andere tennis game die als eerst Wii MotionPlus gaat gebruiken. In plaats van een cartoony look, zoals Grand Slam Tennis, gebruikt Virtua Tennis 09 een meer realistische look. Verder doet deze tennis game gewoon wat je ervan verwacht: je kunt tegen echte pro's spelen, of gewoon een potje tegen vrienden.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
Ngamer UK: 88
Official Nintendo Magazine UK: 79
IGN: 78
Gamed: 75
Gamespot: 60
Metacritic: 72
Virtua Tennis 09:
Genre: Sports (tennis)
Releasedatum: Nu verkrijgbaar.
Ontwikkelaar: SEGA
Uitgever: SEGA

Wii Sports Resort

Wat is Wii Sports Resort?
Het vervolg op de succesvolste Wii game tot nu toe! Iedereen met een Wii heeft Wii Sports wel gespeeld. En iedereen vond dat waarschijnlijk ook wel leuk. Maar veel mensen merkten dat je maar gewoon wat willekeurig kon zwiepen om een ace te slaan, of om een strike te krijgen. Het vervolg, Wii Sports Resort, moet daar verandering in brengen. Met ondersteuning van Wii MotionPlus zal alles nu precies gaan zoals jij het wilt. Er zijn 12 sporten te beoefenen - meer dan het dubbele dan deel 1.
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
Official Nintendo Magazine UK: 94
1Up: 91
Gametrailers: 86
IGN: 77
Metacritic: 80
Wii Sports Resort:
Genre: Sports
Releasedatum: Nu verkrijgbaar.
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo

A Boy and His Blob

Wat is A Boy and His Blob?
A Boy and His Blob is weer een gezellig oude platformer. In de game moet je verschillende obstakels overbruggen, met behulp van je Blob, wat het unieke mechanisme is van dit spel. Je Blob kan namelijk in verschillende gedaantes veranderen. Moet je een platform lager komen, maar weet je niet hoe? Geen probleem, voer je Blob een snoepje en hij verandert in een gat waar jij door heen kan. Dit kan hele leuke situaties opleveren, daarom is dit een potentiële topper. En de hand getekende wereld is gewoon prachtig.
A Boy and His Blob:
Genre:
Platformer
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: WayForward Technologies
Uitgever: Majesco Games
Metacritic: 80

Cursed Mountain

Wat is Cursed Mountain?
Cursed Mountain is een survival horror voor de Wii, welke zich afspeelt in, jawel, bergen! Jij bent Eric Simmons, en het is ergens in 1980. Je zoekt je broer op de Chomolonzo, een fictieve berg in de Himalaya's. Alleen heb je één grote fout gemaakt: je hebt geen offers gebracht aan de goden voordat je begon met beklimmen. Oei! Nu staat er een lange en enge tocht voor je, waarin je waarschijnlijk ook veel zal moeten vechten. De ontwikkelaar heeft al gezegd dat ze aan het kijken zijn naar de mogelijkheden om Wii MotionPlus te gebruiken.
Cursed Mountain:
Genre: Survival Horror
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Sproing Interactive Media
Uitgever: Deep Silver
Metacritic: 67

Dead Space: Extraction

Wat is Dead Space: Extraction?
Dead Space: Extraction is een prequel van de populaire adventure-horror Dead Space, voor de Xbox 360, PS3 en PC. Dead Space:E wordt een on-rails horror ervaring, welke je niet snel zal vergeten, mede door de mooie graphics (volgens Nintendo past Dead Space:E in het rijtje van de 5 mooiste games op de Wii) en unieke elementen, welke we nog nooit gezien hebben in on-rail shooters. On-rail wilt zeggen dat jij het spel niet hoeft te besturen: het enige wat jij moet doen, is het beeldscherm in de gaten houden en alles wat beweegt moet je doodschieten. Omdat de game ook met zijn tweeën te spelen is, zal Dead Space:E zeker voor wat gezellige avondjes zorgen met je vrienden.
Dead Space: Extraction:
Genre: Action/Horror
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Visceral Games
Uitgever: Electronic Arts
Metacritic: 82

Dragon Ball: Revenge of King Piccolo

Wat is Dragon Ball: Revenge of King Piccolo (DB:RKP)?
Dragon Ball: RoKP is een Dragon Ball avontuur op basis van de originele anime waarin je speelt als Goku in zijn avontuur om King Piccolo te verslaan. Er is nog niet veel meer bekend over dit spel.
Dragon Ball: Revenge of King Piccolo:
Genre: Action/Adventure
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Namco Bandai Games
Uitgever: Namco Bandai Games
Metacritic: 65

Drawn to Life: The Next Chapter

Wat is Drawn to Life: The Next Chapter?
De eerste Drawn to Life op de DS was een leuke game. Je kon je eigen personage tekenen waarmee je het hele spel mee door zou brengen, en je kon ook voorwerpen tekenen, welke later dan weer beschikbaar werden in de levels die je moet voltooien. Drawn to Life: The Next Chapter is het vervolg voor de Wii en DS. De Wii versie belooft alvast een leuke platformer te worden voor de wat jongere garde.
Drawn to Life: The Next Chapter:
Genre: Platformer
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Planet Moon Studios
Uitgever: THQ
Metacritic: 58

Muramasa: The Demon Blade

Wat is Muramasa: The Demon Blade?
Murasama is een prachtige 2d actie game. Alles is met de hand getekend, en dat zie je er ook wel aan terug. In gebieden ga je van links naar rechts, hoewel je af en toe ook omhoog mag klimmen. De gameplay is vrij traditioneel, met verschillende knoppen voor verschillende aanvallen. Mensen die Odin Sphere gespeeld hebben zullen veel dezelfde elementen zien, het is ook van dezelfde ontwikkelaar. Wat verder leuk is, is dat de game een casual en hardcore mode bevat. Het spreekt voor zich dat de casual mode voor de wat minder gevorderde gamer is, en de hardcore mode juist weer voor de gevorderde gamer. Kijk, zo willen we dat graag zien!
Heeft de game al (goede) cijfers ontvangen?
Yup. Famitsu gaf Murasama een 34 van de 40, en dat is echt heel goed.
Muramasa: The Demon Blade:
Genre: Action RPG
Releasedatum: Lente 2010
Ontwikkelaar: Vanillaware
Uitgever: Rising Star Games
Metacritic: 81

Need for Speed: Nitro

Wat is Need for Speed: Nitro?
Het race-genre is niet zo goed vertegenwoordigd op de Wii. We hebben Mario Kart Wii, en dan houdt het al eigenlijk op, ehm. EA wilt het nu proberen met Need for Speed: Nitro, een snelle arcade racer. In de game zoef je met hoge snelheid door de straten, soms nog met politie achter je aan.
Need for Speed: Nitro:
Genre: Racing
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: EA Montreal
Uitgever: Electronic Arts
Metacritic: 69

New Super Mario Bros. Wii

Wat is New Super Mario Bros. Wii?
New Super Mario Bros. op de DS was een erg leuke 2D Mario. De game was misschien wat te makkelijk, maar zeker vermakelijk. Nintendo komt nu met een vervolg, en dit vervolg zal verschillende nieuwe elementen introduceren. De meest opvallende nieuwe feature van deze game is dat hij met vier spelers te spelen is. Straks kan je al platformend door levels met Mario, Luigi en twee Toads rennen met vrienden.
New Super Mario Bros. Wii
Genre: Platformer
Releasedatum: Eind 2009.
Ontwikkelaar: Nintendo
Uitgever: Nintendo
Gamed cijfer: 89
Metacritic: 87

Resident Evil: Darkside Chronicles

Wat is Resident Evil: Darkside Chronicles?
Een on-rail shooter. Nee - loop nog niet weg. Darkside Chronicles is een fraaie on-rail shooter. Nog steeds niet geïnteresseerd? Misschien vind je het vet dat er zombies in de game zitten? Kijk, daar komt de interesse al. RE:DC is all about killing zombies. En dat kun je met je maatje doen, elk level is namelijk in co-op te spelen. Het is niet bijster origineel, maar zombies knallen blijft leuk.
Resident Evil: Darkside Chronicles:
Genre: Horror/On-rail shooter
Releasedatum: Volgens mij nog niet bekend, maar waarschijnlijk eind 2009.
Ontwikkelaar: Cavia
Uitgever: Capcom
Metacritic: 75

Rabbids Go Home

Wat is Rabbids Go Home?
Wie kent de Rabbids niet? Deze jolige konijntjes - die er al gauw bij de launch van de Wii waren - staan bekend om hun grappige mini-game collecties, eerst bijgestaan door Rayman. In deze game is Rayman helemaal afgeschrapt: de Rabbids staan centraal. Verder is dit ook geen mini-game collectie meer, maar wordt dit een heuse platformer. Eerste impressies klinken alvast goed, dus dat wordt afwachten.
Rabbids Go Home:
Genre: Adventure
Releasedatum: Waarschijnlijk nog in 2009.
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Metacritic: 79

Shaun White Snowboarding: World Stage

Wat is Shaun White Snowboarding: World Stage?
De eerste Shaun White voor de Wii was een leuke snowboard game, maar miste wel enkele belangrijke features zoals online spelen. Dit vervolg, exclusief ontwikkeld voor de Wii, belooft in ieder geval alvast weer een leuke snowboard game te worden. De game zal niet al te veel afwijken van het origineel, en het Balance Board is ook beschikbaar om mee te spelen. Hopelijk voegen de makers dit keer wel een online speelstand toe.
Shaun White Snowboarding: World Stage:
Genre: Snowboarding
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Ubisoft
Uitgever: Ubisoft
Metacritic: 78

Silent Hill: Shattered Memories

Wat is Silent Hill: Shattered Memories?
Alsof we nog niet genoeg kunnen horroren met Ju-On: The Grudge, komt ontwikkelaar Climax nu met Silend Hill: Shattered Memories voor de Wii. In Shattered Memories kruip je opnieuw in de huid van Harry Mason die zijn dochter zoekt in de stad Silent Hill, maar de andere personages spelen andere rollen zodat je toch verrast wordt. Het verhaal van de game verandert ook op basis van jouw beslissingen en acties. Op deze manier moet Shattered Memories jouw gedrag beïnvloeden. De gameplay is ook aangepast, praktisch alle deuren kunnen nu open en er is minder backtracking. In de Wii versie kun je tevens de sensoren van de WiiMote gebruiken voor de puzzels.
Silent Hill: Shattered Memories:
Genre: Survival Horror
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Climax
Uitgever: Konami
Metacritic: 76

Spore Hero

Wat is Spore Hero?
Spore op de PC was een vermakelijke game. Je eigen personage maken ging best diep, en in vijf fases kon je z'n vaardigheden testen. Het was alleen zo jammer dat de laatste fase te repetief was, waardoor je daardoor snel de game neer zou leggen. EA had de game ook al naar de DS gebracht, maar dat was niet zo'n interessant spel. Nu probeert EA het op de Wii, en deze game zal zich vooral afspelen in de tweede en derde fase van het origineel. Dat zijn de fases waarin je avonturiert en vecht.
Spore Hero:
Genre: Actie/Avontuur
Releasedatum: verschenen
Ontwikkelaar: Maxis
Uitgever: EA
Metacritic: 61

Spyborgs

Wat is Spyborgs?
In Spyborgs bestuur je lid van het geheime cyborg team. Er zijn drie leden, elk met hun eigen unieke vaardigheden. Het spel is zo gemaakt om te spelen met een vriend, maar als je in je eentje bent kun je de computer ook een personage laten besturen. Door vijanden te verslaan verdien je XP, om zo je personages te kunnen trainen.
Spyborgs:
Genre: Action/Fighting
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Capcom
Uitgever: Capcom
Metacritic: 65

Teenage Mutant Ninja Tutles: Smash Up

Wat is Teenage Mutant Ninja Turtles: Smash Up?
TMNT: Smash Up is een vechtgame waarin de speler de Teenage Mutant Ninja Turtles gebruikt om te vechten in arena's die veranderen tijdens het vechten in Power Stone 2 stijl. De speler moet deze arena's in zijn voordeel gebruiken om de speler van het speelveld te duwen of door hun gezondheidsmeter leeg te krijgen. Tijdens een gevecht kun je gelukkig pizza eten om deze meter bij te vullen. In de gevechten gebruik je simpelweg de knoppen op je controller om mooie aanvallen uit te voeren, de sensoren van de WiiMote worden hiervoor niet gebruikt. Komt je bekend voor? Wat, rip-off van Super Smash Bros. Brawl? Nah, de makers van Super Smash Bros. Brawl werken mee aan de game. En je mag toch wel inspiratie uit je eigen game halen?
Teenage Mutant Ninja Tutles: Smash Up:
Genre: Fighting
Releasedatum: Verschenen
Ontwikkelaar: Game Arts
Uitgever: Ubisoft
Metacritic: 67


Laatst aangepast door Simon op 16 Jan 2010 10:54; in totaal 2 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:13    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

gereserveerd

Ik weet nog niet hoeveel ruimte het nodig heeft, daarom even deze twee posts.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
No'tje BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:22    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 08 Aug 2008
Berichten: 10199

Je mist nog Overlord, Sin & Punishment 2, Resident Evil: Archives, Metroid Prime Trilogy en Takt of Magic.

Wel vet dat je dit doet, we zouden ook zoon lijstje moeten maken voor de PS3 enzo.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Asianator BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:25    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 05 Feb 2008
Berichten: 7331

Een Ju-On: The Grudge-game?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:26    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

Sin and Punishment en Ju-On staan er al in .

Ik denk trouwens dat we na de E3 mogen toevoegen:
- Wii Fit Plus
- Mario óf Zelda, OF beiden (don't think so)
- Kid Icarus (misschien)
- Pikmin 3
van Nintendo. 3rd party's hopelijk ook nog wat .


Laatst aangepast door Simon op 30 Mei 2009 20:33; in totaal 1 keer bewerkt
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Christian Vuye BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:33    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 25 Jan 2009
Berichten: 8355

Pfff niets voor mij die games :/
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
No'tje BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:36    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 08 Aug 2008
Berichten: 10199

cecilffiv schreef:
Pfff niets voor mij die games :/


Waar hou jij dan van?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:39    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

ninodude schreef:
Je mist nog Overlord, Sin & Punishment 2, Resident Evil: Archives, Metroid Prime Trilogy en Takt of Magic.

Wel vet dat je dit doet, we zouden ook zoon lijstje moeten maken voor de PS3 enzo.


Beiden nog niet bevestigd voor Europa, dus die voeg ik nog niet toe.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
No'tje BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:57    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 08 Aug 2008
Berichten: 10199

Je zo eventueel ook de toppers die dit jaar al uit zijn gekomen kunnen toevoegen, zoals Madworld, Klonoa, Little King`s Story, House of The Dead ect..
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 20:58    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

ninodude schreef:
Je zo eventueel ook de toppers die dit jaar al uit zijn gekomen kunnen toevoegen, zoals Madworld, Klonoa, Little King`s Story, House of The Dead ect..


Ja, dat was ik al van plan, maar dat komt later. Eerst ga ik even de toekomst lijst afmaken .
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
No'tje BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 21:01    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 08 Aug 2008
Berichten: 10199

Simon Venneman schreef:
ninodude schreef:
Je zo eventueel ook de toppers die dit jaar al uit zijn gekomen kunnen toevoegen, zoals Madworld, Klonoa, Little King`s Story, House of The Dead ect..


Ja, dat was ik al van plan, maar dat komt later. Eerst ga ik even de toekomst lijst afmaken .


Veel succes, ik hoop dat er gouw meer Wii eigenaren naar deze site komen, want het is hier nogal dood.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
BeWario BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 21:13    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Nov 2008
Berichten: 2882

nou, het ziet er tot nu toe zeker goed uit! misschien nog informatie over de verschillende games. ik denk dat de dingen zoals the conduit, resident evil, wii sports resort en grand slam tennis wel voor zich spreken, maar dat dingen zoals the grinder, ju-on enzo nog wel enige uitleg nodig hebben om de mensen lekker te maken. ik hoop echt dat nintendo inziet dat ze stom bezig zijn geweest en dat ze dat weer goed gaan maken met vele toppers.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Christian Vuye BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 21:17    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 25 Jan 2009
Berichten: 8355

ninodude schreef:
cecilffiv schreef:
Pfff niets voor mij die games :/


Waar hou jij dan van?

Ik bedoel; deze games zijn de reden waarom ik geen Wii koop. Kijk naar de Xbox360; mooi,gevarieerd gamesaanbod met enkele bekende namen tussen. MS heeft zelfs al enkele exclusives afgesnoept van Sony (Tekken 6, Final Fantasy XIII , Devil May Cry 4,...)
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Pantoffelman BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 21:20    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 26 Sep 2006
Berichten: 2741

Die Silent Hill ziet er smakelijk uit. Is een soortvan remake van de originele, toch?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
No'tje BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 21:37    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 08 Aug 2008
Berichten: 10199

cecilffiv schreef:
ninodude schreef:
cecilffiv schreef:
Pfff niets voor mij die games :/


Waar hou jij dan van?

Ik bedoel; deze games zijn de reden waarom ik geen Wii koop. Kijk naar de Xbox360; mooi,gevarieerd gamesaanbod met enkele bekende namen tussen. MS heeft zelfs al enkele exclusives afgesnoept van Sony (Tekken 6, Final Fantasy XIII , Devil May Cry 4,...)


Laat maar, ik ga hier maar niet op in anders komen de andere xbox fanboys er ook nog eens bij.

Een ding dan:

Die games zijn niet van Sony maar van 3rd party`s.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 21:44    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

Kijk, dat is waarom ik dit topic gemaakt heb, om te laten zien dat het echt niet alleen maar 90% crap is, die bullshit moet is stoppen.

Altijd weer het cliché dat er alleen maar casual games op de Wii komen..
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Lawliet BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 22:01    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 07 Sep 2006
Berichten: 4857

Toppertje! De Wii heeft echt wel leuke games hoor.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Uchiha_Shadow BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 22:23    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 24 Aug 2005
Berichten: 1928

Geef mij die kleurrijke games maar

Heerlijk lijstje. Ik koop denk ik gemiddeld (net iets meer dan) 1 game per maand dus ik ga echt keuzes moeten maken de volgende 7-8 maanden; vrijwel al deze games lijken me wat. En we hebben E3 nog niet gehad.

Ik snap dat het een exclusive lijstje is, en er zijn natuurlijk ook nog een paar multiplatform titels - zoals de Beatles Rock Band game - die me tof lijken.

EDIT: Een paar daarvan hebben nog geen bevestigde Europese release, trouwens, zoals Fragile. Maar ik heb liever dat je ze er op laat omdat die release toch zeer waarschijnlijk komt. En je mag Metroid Prime 3 er van mij dus ook wel op zetten, maar goed, your choice.

EDIT2: Gladiator AD staat er nog niet op. En zet ze op een volgorde, of het nou alfabetisch of op release date is
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
No'tje BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 22:45    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 08 Aug 2008
Berichten: 10199

Hier vind je alle games die zijn uitgekomen en die nog uit moeten komen in 2009.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Christian Vuye BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 22:50    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 25 Jan 2009
Berichten: 8355

Simon Venneman schreef:
Kijk, dat is waarom ik dit topic gemaakt heb, om te laten zien dat het echt niet alleen maar 90% crap is, die bullshit moet is stoppen.

Altijd weer het cliché dat er alleen maar casual games op de Wii komen..

Ja maar bekijk het aanbod van de PS3 en 360 en vergelijk met deze en de keuze is snel gemaakt voor de core gamer
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Uchiha_Shadow BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 22:57    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 24 Aug 2005
Berichten: 1928

cecilffiv schreef:
Simon Venneman schreef:
Kijk, dat is waarom ik dit topic gemaakt heb, om te laten zien dat het echt niet alleen maar 90% crap is, die bullshit moet is stoppen.

Altijd weer het cliché dat er alleen maar casual games op de Wii komen..

Ja maar bekijk het aanbod van de PS3 en 360 en vergelijk met deze en de keuze is snel gemaakt voor de core gamer


Beetje sneu dat je 't nodig vind hier te posten =/ ben je echt zo onzeker? Mogen er niet mensen zijn die liever een aanbod van dit soort exclusives hebben dan wat de PS3 en Xbox360 te bieden hebben?
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
No'tje BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 23:08    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 08 Aug 2008
Berichten: 10199

cecilffiv schreef:
Simon Venneman schreef:
Kijk, dat is waarom ik dit topic gemaakt heb, om te laten zien dat het echt niet alleen maar 90% crap is, die bullshit moet is stoppen.

Altijd weer het cliché dat er alleen maar casual games op de Wii komen..

Ja maar bekijk het aanbod van de PS3 en 360 en vergelijk met deze en de keuze is snel gemaakt voor de core gamer


Tja, voor een rpg liefhebber zoals ik is de Wii toch ech een must, heb me PS3 gekocht voor Final Fantasy & Sony`s 1st party rpg`s als die ooit komen.

De Wii heeft, Tales of Graces, Fragile, Another Code R, Murasama, Final Fantasy Crystal Bearers, Arc Rise Fantasia en Dragon Quest X wat zoon beetje de populairste rpg franchise is in Japan en als die is uitgekomen word het al helemaal een feest, let op mijn woorden.

Tja niet iedere core gamer houd alleen maar van FPS.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Simon BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 23:12    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 16 Jul 2008
Berichten: 2619

Uchiha_Shadow schreef:


EDIT2: Gladiator AD staat er nog niet op. En zet ze op een volgorde, of het nou alfabetisch of op release date is


Ik heb ze nu juist in volgorde van genre, of is dat niet overzichtelijk?

Dit is trouwens GÉÉN lijstje om te laten zien welke console de beste/leukste exclusives heeft, maar om even te kijken wat er gewoon allemaal uitkomt. Het zal ook zeker van pas gaan komen wanneer ik de informatie over de games ga toevoegen.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
MarcianoNL BerichtGeplaatst: 30 Mei 2009 23:17    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 17 Mrt 2008
Berichten: 1880

Prachtige games! Vooral Conduit lijkt me erg tof en doet me denken aan Goldeneye.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Ga naar pagina 1, 2, 3, 4  Volgende
Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    Gamed.nl Forumindex -> Game Forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 1 van 4

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group