Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlayStation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
 


Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk. Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  
Auteur Bericht Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6  
AltairJack BerichtGeplaatst: 20 Sep 2012 17:33    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 19 Jul 2012
Berichten: 200

Speel gewoon de titels die gemaakt zijn door de echte ontwikkelteam. Dat is dus deel 1,2 en in de toekomst wrs 3.

De meeste spinoffs zijn door b ontwikkelaars inelkaargeflanst om ff lekker te cashen in de tijdspanne dat KH 3 niet verschijnt. SE heeft zelf ook aangegeven dat ze elk jaar met een nieuwe deel komen...

Maar het ligt ook aan FF Versus 13, dat de echte ontwikkelaars (nog) geen KH BBS of KH 3 hebben gemaakt. Dus in de tussentijd melkt SE maar wat. Versus hadden ze niet moeten maken, en de Xenahort arc hadden ze in 4 games(1,2,BBS en 3) moeten afrondden.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Lawliet BerichtGeplaatst: 20 Sep 2012 18:39    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 07 Sep 2006
Berichten: 4857

Ik vind de spin-off games wel goed en volwaardige KH games op Re:Coded na. Alle spin-off games zien er geweldig uit en is hard aan gewerkt (op Coded na). Als spin-off games mogen wij zeker niet klagen. Ik begrijp wel de irritatie dat het verhaal verspreid wordt op verschillende platformen, maar dan zijn het zeker geen slechte games. Ze doen wel hun best om elke game uniek te maken.

Mijn snelle review van de spin-offs.
Kingdom Hearts: Chain of Memories
Nieuwe kaarsysteem gevechten is zeer leuk gedaan en het verhaal met namen van Organization XIII is zeer leuk. Ook soms best pittig omdat je strategisch moet denken tijdens het vechten. In die tijd een van de indrukwekkende GBA games op de markt.

Kingdom Hearts 358/2 Days
Gameplay weinig veranderd, maar heeft wel een van de beste emotionele verhalen van de serie en een zeer leuke multiplayer mode met meer dan dertien speelbare personages. Ziet er ook eens geweldig uit voor een NDS game die volledig 3D speelbaar is.

Kingdom Hearts Birth by Sleep
Geweldige nieuwe deck systeem, nieuwe werelden, drie speelbare personages met een geweldig verhaal. Een volwaardige KH game.

Kingdom Hearts Re: coded
Verhaal is bar slecht en de zelfde werelden weer (imo de slechtste KH game). Wel leuk is de gameplay met verschillende gameplay elementen als 2D platforming, turn based battles en third person shooter. Ook de boss battles zijn leuk en dan misschien toch een aanrader voor een budget prijs ondanks het slechte verhaal.

Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance
Zeer geweldig. De beste gameplay tot nu in de serie, nieuwe werelden, dream eaters en freeflow gameplay maakt het een van de beste KH games in jaren.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3, 4, 5, 6
Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    Gamed.nl Forumindex -> Game Forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 6 van 6

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group