Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlaystation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
15 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
13 April 2024 
(7) 
(0) 
(0) 
12 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
11 April 2024 
(0) 
(2) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
10 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
09 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
08 April 2024 
(0) 
(2) 
(0) 
06 April 2024 
(2) 
(0) 
(0) 
(1) 
05 April 2024 
(1) 
(0) 
(2) 
04 April 2024 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
03 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
02 April 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
01 April 2024 
(1) 
(0) 
(3) 
30 Maart 2024 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
(0) 
28 Maart 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(2) 
(0) 
(1) 
27 Maart 2024 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
26 Maart 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
25 Maart 2024 
(2) 
(1) 
(0) 
(0) 
24 Maart 2024 
(2) 
(0) 
23 Maart 2024 
(0) 
(1) 
(0) 
22 Maart 2024 
(3) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(1) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
21 Maart 2024 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(0) 
(3) 
20 Maart 2024 
(0) 
South Park: Snow Day!
Gamed Gamekalender April 2024
Gamed Gamekalender Maart 2024
Gamed Gamekalender Februari 2024
Nieuws:

Nieuwe Splatoon 2 details uit Nintendo Direct


Door Rene Groen op 06-07-2017 om 18:02

Over enkele weken verschijnt de sequel van Splatoon op de Nintendo Switch. De game moet een vertrouwd gevoel opwekken als je het origineel hebt gespeeld, maar tegelijkertijd vernieuwend genoeg zijn om het fris aan te laten voelen.

In een speciale Nintendo Direct-presentatie werd dieper ingegaan op de nieuwe spelstanden, nieuwe wapens, nieuwe locaties, en frisse nieuwe stijlen. De video bood ook een blik op SplatNet 2, de nieuwe dienst voor mobiles devices die informatie toont over Splatoon 2, zoals levelschema’s, uitrusting en statistieken. SplatNet2 is onderdeel van de Nintendo Switch Online-app die op 21 juli wordt gelanceerd. Deze app laat spelers vrienden via social media uitnodigen voor multiplayer-games, en ondersteunt voice chat tijdens gevechten.

Voordat de game op 21 juli wordt gelanceerd, kunnen Nintendo Switch-bezitters al in de fun duiken, dankzij de Splatoon 2: Splatfest World Premiere-demo. Dit speciale Splatfest vindt plaats op 15 juli van 18:00 – 22:00 uur. Om mee te doen kunnen spelers simpelweg de demo downloaden in de Nintendo eShop van de Nintendo Switch, en een team kiezen voordat het Splatfest begint. De demo is te downloaden vanaf 09:00 uur op 7 juli, voordat het Splatfest op 15 juli begint.

De Nintendo Direct-video is in zijn totaal te bekijken op de Nintendo Direct website. Hieronder een overzicht van enkele hoogtepunten in de video:
  • Kies je stijl: In Splatoon 2 kunnen spelers hun Inklings naar eigen smaak aanpassen. Bij het aanmaken van een personage, kunnen ze bijvoorbeeld de kleur ogen, het kapsel en de huidskleur veranderen. Daarnaast zijn er vele nieuwe kledingstukken, waaronder shirts, schoenen, hoofddeksels en broeken om de personages mee aan te kleden. Omdat er twee jaren zijn verstreken in de wereld van Inkopolis, zijn vele stijlen vernieuwd – want natuurlijk wil niemand gezien worden in kleding die “zoooo 2015” is.
  • Winkels: Om al die nieuwe modetrends te bekijken, kunnen spelers een bezoekje brengen aan de winkelstraat van Inkopolis. Dit rijtje populaire shops met uitrusting en wapens is de hangplek van alle coole kids en inktvissen. In Kwallietijd helpt een kwal genaamd Kwalfons spelers aan allerlei T-shirts en jassen. Een spin genaamd Ren runt de schoenenwinkel Fish & Kicks, terwijl Soezie de zeeslak spelers aan hoofddeksels helpt in de winkel genaamd Hoofdmoot. Voor wapens zitten spelers goed bij Armada, gerund door de wijze degenkrab Krabbert. Trek gekregen van al dat geshop? Inklings kunnen wat gaan eten bij Pelle om meer punten en in-game valuta te verdienen met gevechten.
  • Uitrusting: In Splatoon 2 kunnen spelers hun personages uitrusten met voorwerpen om ze speciale vaardigheden te geven. Elk stuk uitrusting levert andere vaardigheden op, en er zijn zelfs extra vaardigheden die spelers kunnen krijgen door de uitrusting tijdens gevechten te gebruiken. Door te praten met de zee-egel Mikey, kunnen spelers hun personages uitrusten met voorwerpen die bijvoorbeeld de inktconsumptie reduceren of ze helpen sneller te bewegen – sommige laten je zelfs sneller respawnen. Zo kun je allerlei eigenschappen van je personage verbeteren om nóg beter te presteren tijdens gevechten.
  • Verse functies: Splatoon 2 levert tal van nieuwe functies, waaronder een handig menu dat spelers de gevoeligheid van de besturing apart laat instellen voor tv-stijl en handheldstijl, en de optie om zelfgemaakte tekeningen direct op social media te plaatsen. Spelers kunnen nu ook hun besturingsvoorkeuren, uitrusting en wapen-loadout opslaan op elk amiibo-figuurtje uit de Splatoon-serie. Zowel nieuwe als bestaande Splatoon-amiibo zijn compatibel met Splatoon 2, spelers kunnen ze gebruiken om exclusieve uitrusting te krijgen. (Gegevens worden opgeslagen op het amiibo-figuurtje. amiibo kunnen voor één spel tegelijk gegevens bevatten. Game, systeem en amiibo worden apart verkocht. Ga naar de website van Nintendo of Europe voor meer informatie over amiibo.)
  • Grondoorlog: Grondoorlog, de spelstand waarin twee teams van vier spelers zoveel mogelijk grondgebied met inkt moeten bedekken, maakt een spetterende comeback in Splatoon 2. Er zijn nu allerlei verschillende levels, uiteenlopend van stadsstraten en een sportclub tot een academie, een concerthal en zelfs een indoor BMX-baan. Elk level brengt zijn unieke omgevingsgevaren met zich mee en moedigt spelers aan om samen tot de beste strategieën te komen.
  • Profgevecht: om de twee uur worden de drie spelstanden voor profgevecht gerouleerd, zodat er steeds iets nieuws valt te beleven. De drie spelstanden zijn Spetterzone, waarin teams strijden voor controle over de Spetterzones in het level; Torentwist, een snelle, hectische spelstand waarin spelers op een bewegende toren rijden, en de chaotische fun van Bazookarper. Door profgevechten te winnen, kunnen spelers in elke spelstand in rang stijgen. Profgevechten zijn speelbaar in de lokale multiplayerstand** van privégevecht.
  • Toernooigevechten: In toernooigevechten kunnen spelers een team vormen met vrienden om zich samenwerkend een weg naar de top van het klassement te knallen. Spelers kunnen op twee manieren meedoen aan deze 4-tegen-4-gevechten: twee bevriende spelers kunnen aan een ander stel gekoppeld worden, of vier vrienden kunnen één team van vier inktvissen vormen. Zodra de teams zijn gevormd, kunnen spelers deelnemen aan toernooigevechten om zo hoog mogelijk te eindigen.
  • Salmon Run: In deze nieuwe spelstand van Splatoon 2 moeten twee tot vier spelers samenwerken om binnen een bepaalde tijd eindbazen te verslaan en visseneieren te verzamelen. Elk potje Salmon Run bestaat uit drie golfen, en spelers moeten steeds een bepaald aantal visseneieren verzamelen om verder te mogen naar de volgende golf – terwijl ondertussen minstens één speler in leven blijft. Dat laatste kon nog wel eens lastig worden, omdat het level wordt bestormd door fanatieke Salmonietenlegers en reusachtige eindbazen, elk met hun eigen zwaktes. Salmon run is een hectische multiplayerstand die spelers lokaal, wanneer ze maar willen, met vrienden kunnen spelen. Op bepaalde tijden is deze spelstand ook online beschikbaar, zoals tijdens Splatfest.
  • Verhaalstand: Callie (van de beroemde Squid Sisters) is verdwenen! Maar geen paniek, spelers kunnen in de verhaalstand zich een weg inkten voorbij diverse creatieve obstakels, monsterlijke eindbazen en onvermoeibare Octarianen. Deze stand voor één speler is ook een mooie manier om de basis van de game te leren en de verschillende wapens te proberen.
  • Tal van manieren om te spelen: Splatoon 2 kan op vele verschillende manieren gespeeld worden, inclusief de tv-stijl, handheldstijl en tafelstijl, online* en lokaal multiplayer**. Dit volgepropte vervolg biedt niet alleen een schat aan spelmogelijkheden, je kunt er ook nog eens waar je maar wilt van genieten.
  • Hoofdwapens: In Splatoon 2 worden wapens geleverd in setjes van drie: een hoofdwapen, een subwapen en een speciaal wapen. Er zijn veel verschillende soorten hoofdwapens, van lange-afstandwapens tot wapens met een kort bereik. Enkele nieuwe wapens in Splatoon 2 zijn bijvoorbeeld de Knalblaster, Flexroller, Spetbuizer en Dubbelspatters.
  • Subwapens: Terwijl de hoofdwapens vooral geschikt zijn voor inkten en aanvallen, kunnen subwapens spelers helpen met andere vaardigheden, zoals het verdedigen tegen aanvallen of het onthullen van de vijand. De nieuwe Robobom speurt bijvoorbeeld naar vijanden om die automatisch te volgen, terwijl Gifmist de nabije omgeving vult met een giftige mist die tegenstanders vertraagt en hun inkt reduceert.
  • Speciale wapens: Alle speciale wapens in Splatoon 2 zijn nieuw, waaronder de Spetterraketten, Inktjet, Magistraal en Barstbubbel, die spelers tegen muren op laat rollen in een explosieve hamsterbal. Speciale wapens kunnen pas gebruikt worden als de speciaalmeter van de speler is gevuld.
  • Post-launch updates: Net als bij de eerste Splatoon, wordt ook bij Splatoon na de lancering steeds weer nieuwe content toegevoegd. Via updates krijgen spelers bijvoorbeeld nieuwe wapens, zoals de paraplu-vormige Plenzer, nieuwe uitrusting en extra levels.
  • SplatNet 2: Wanneer op 21 juli de Nintendo Switch Online-app* voor smartphones is gelanceerd, hebben spelers toegang tot SplatNet 2. Deze dienst is specifiek voor Splatoon 2 en helpt spelers in contact te blijven met Inkopolis, ook als ze geen Nintendo Switch bij de hand hebben. SplatNet 2 toont spelers allerlei informatie zoals levelschema’s, uitrusting, statistieken, en zelfs hoeveel grondgebied ze hebben geïnkt, vergeleken met werkelijk bestaande plaatsen. De Nintendo Switch Online-app laat spelers andere spelers uitnodigen via sociale netwerken en berichtendiensten voor deelname aan privégevechten, toernooigevechten, Splatfest-gevechten en Salmon Run-evenementen. Spelers kunnen via de app ook voice chatten***.
  • Splatfests: De contentupdates voor Splatoon 2 zullen ongeveer een jaar doorgaan, terwijl voor de komende twee jaar Splatfests voor de game zijn gepland. Het startschot wordt gegeven met een gratis demo die toegang geeft tot het eerste Splatfest voor Splatoon 2 dat begint om 18:00 uur op 15 juli. Spelers hoeven hiervoor alleen maar de gratis demo te downloaden in de Nintendo eShop op de Nintendo Switch en antwoord geven op de volgende, lastige vraag: hebben ze liever taart of ijs als toetje? De demo is te downloaden vanaf 7 juli, dus ruim een week voordat het eerste Splatfest begint op 15 juli. Na het downloaden kunnen spelers de demo beginnen om voor hun team te stemmen, en naar de in-game brievenbus gaan om tekeningen te maken en te delen, ter ondersteuning van hun team.

  • * Nintendo Account vereist. Online-diensten en functies, inclusief online spelen, zijn gratis totdat de betaalde Nintendo Switch online-dienst wordt gelanceerd in 2018.
    ** Aanvullende games en consoles zijn vereist voor de multiplayerstand. Deze worden apart verkocht.
    *** Compatibel smart device en stabiele internetverbinding vereist. Mogelijk zijn er kosten voor dataverbruik.


18:04  Monster Hunter World met gameplay
16:12  COD: WW II Zombie mode bij Comic-Con
 Reacties (0)
Geen reacties gevonden

 Reageer
Om te reageren op artikelen hoef je niet geregistreerd te zijn.
Om het forum te gebruiken is registreren echter wel verplicht.


Titel:
Splatoon 2
Type:
Game
Releasedatum:
21-07-2017
Ontwikkelaar:
Nintendo
Uitgever:
Nintendo
Media:








Meer media