Home   Forum   Archief   Redactie   Contact   Bedrijven   Games    
 
  GamedPCGoogle StadiaVRNintendo SwitchPlayStation 4Playstation 5Xbox OneXboxAppMisc    
 


Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk. Vorige onderwerp :: Volgende onderwerp  

Dynasty Warriors of Samurai Warriors?
Maakt niet uit, vind beide erg tof
17%
 17%  [ 6 ]
Dynasty Warriors
23%
 23%  [ 8 ]
Samurai Warriors
8%
 8%  [ 3 ]
Geen van beide, hou niet van de serie(s)
50%
 50%  [ 17 ]
Totaal aantal stemmen : 34

Auteur Bericht Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 13, 14, 15  
Asianator BerichtGeplaatst: 01 Apr 2015 12:16    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 05 Feb 2008
Berichten: 7331

Samurai Warriors 4-II is anders dan het reguliere Samurai Warriors 4. De ontwikkelaar heeft ooit gezegd dat de twee games gelijk staan aan de twee zijden van een munt. Je zult in de één dus content vinden die niet in de ander zit en vice versa.

Overigens zal ik je maar meteen uit de droom helpen. Net als Samurai Warriors 4, Dynasty Warriors 8: Empires, Warriors Orochi 3 Ultimate, Bladestorm Nightmare en Dead or Alive 5: Last Round zal de PlayStation 3-versie enkel digitaal verschijnen wanneer deze in Europa lanceert. De reden? Ze willen de kosten drukken, en dat is logisch. Aan de ene kant vind ik het zelf ook erg jammer, maar als enkeling kun je daar niets aan doen. Helaas zijn er ook geen Aziatische versies met ondersteuning voor de Engelse taal op disc verschenen, anders had ik je die aangeraden.

Mijn tip? Als je moeite hebt met het steunen van ontwikkelaars die games enkel digitaal uitbrengen, koop diens games dan wanneer ze in de aanbieding zijn in de PlayStation Store. Op die manier zul je je niet bedrogen voelen en kun je de game tóch spelen.

In ander nieuws is overigens bekend geworden dat One Piece: Pirate Warriosr 3 in Augustus zal verschijnen. De game verschijnt in fysieke vorm voor PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation 4! Waarom deze wel? Omdat deze game wordt uitgegeven door Bandai Namco Games en niet door Koei Tecmo Games zelf.

De game zal naast een reguliere versie ook een Doflamingo Edition kennen voor PlayStation 3 en PlayStation 4. Hieronder de officiële box-art van de game.

One Piece: Pirate Warriors 3


One Piece: Pirate Warriors 3: Doflamingo Edition (enkel PS3 en PS4)


Pre-order bonussen
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
streetfighter BerichtGeplaatst: 03 Apr 2015 21:39    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 31 Dec 2008
Berichten: 3413

Dat beeldje past goed bij die van Luffy die ik bij de collectors editon van Pirate Warriors 2 kreeg
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht E-mail versturen
Asianator BerichtGeplaatst: 20 Mei 2015 16:04    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 05 Feb 2008
Berichten: 7331

En aangezien het weer MCM Expo is, doet Koei Tecmo Games weer flink wat aankondigingen. Zo hebben ze vandaag officieel laten weten dat Samurai Warriors 4-II naar Europa komt. Dit was natuurlijk al een tijdje onofficieel zeker, maar nu is de kogel dus door de kerk. De game zal op 2 oktober 2015 verschijnen voor PlayStation 4 (fysiek + digitaal), PlayStation 3, PlayStation Vita en Steam (digitaal). Hiermee is het de eerste Samurai Warriors-game die op Steam verkrijgbaar zal zijn. Hopelijk ook niet del laatste...

Een tweede aankondiging die nog niet door een officieel persbericht werd vergezeld is die van de lokalisatie van Samurai Warriors Chronicles 3. Deze game verscheen vorig jaar in Japan en zal volgende maand al in Europa verkrijgbaar zijn voor PlayStation Vita en Nintendo 3DS. In welke vorm dit zal zijn, blijft nog even afwachten tot later vandaag.

Een officiële aankondigingstrailer van Samurai Warriors 4-II is hieronder te bekijken. Het packshot voor de Europese PlayStation 4-versie kan hieronder ook bekeken worden.



Samurai Warriors 4-II - Announcement Trailer:
YouTube: toon


Samurai Warriors 4-II - European Packshot
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Asianator BerichtGeplaatst: 25 Sep 2015 17:05    Onderwerp: Reageren met citaat



Geregistreerd op: 05 Feb 2008
Berichten: 7331

En in de afgelopen week is er nog het e.e.a bekend geworden m.b.t. 'Warriors'-releases in het westen! Zo zal Dynasty Warriors 8: Empires voor PlayStation Vita verschijnen op 25 november 2015! Hierbij zal de game enkel verkrijgbaar zijn als digitale download via de PlayStation Store. Hiermee is het voor het eerst in de geschiedenis van Warriors-games dat de game in Europa op dezelfde dag verschijnt als in Japan.

Daarnaast werd op de Tokyo Game Show in Japan ook gemeld dat Samurai Warriors 4: Empires in 2016 in Europa zal verschijnen. Waarschijnlijk zal de game hierbij op PlayStation 3, PlayStation Vita en PlayStation 4 verschijnen, eventueel met een PC-versie via Steam. Een exacte verschijningsdatum is nog niet gegeven.

Geïnteresseerden in de PlayStation Vita-versie van Samurai Warriors 4-II, een game die vandaag over zeven dagen zal verschijnen, zouden misschien eens moeten denken aan importeren. In Azië zal die versie van de game namelijk fysiek verschijnen, waarbij er een Engelse taaloptie aanwezig zal zijn. De échte versie van de game dus voor veel fans! De game kan worden gekocht via Play-Asia.com.
Terug naar boven
Profiel bekijken Stuur privébericht
Berichten van afgelopen:   
Ga naar pagina Vorige  1, 2, 3 ... 13, 14, 15
Nieuw onderwerp plaatsen   Dit onderwerp is gesloten. Het plaatsen of bewerken van berichten is niet mogelijk.    Gamed.nl Forumindex -> Game Forum Tijden zijn in GMT + 2 uur
Pagina 15 van 15

 
Ga naar:  
Je mag geen nieuwe onderwerpen plaatsen in dit subforum
Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
Je mag je berichten niet bewerken in dit subforum
Je mag je berichten niet verwijderen in dit subforum
Je mag niet stemmen in polls in dit subforum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group